Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar85

Dlaczego w Polsce jest tyle bezmózgów?

Polecane posty

Gość madagaskar85

mówiących, że za socjalizmu było lepiej. Trzeba mieć mniej niż dwie szare komórki, żeby tak myśleć

Gość Frozena09
pewnie dlatego że ci z szarymi w większości wymarli na wojnach i powstaniach a chłopstwo w tym czasie się rozmnożyło i o to efekt

Gość madagaskar85
widzę, chyba czytałaś Polactwo R. Ziemkiewicza:). Jedna z moich ulubionych książek

Gość Frozena09
ja nie czytam z powodu mojej dysleksji i lenia to są moje własne przemyślenia

Gość pomaranczowsza
jednym bylo lepiej, innym gorzej, i zalezy pod jakim wzgledem. takie uogolnienia sa bez sensu :P

Gość madagaskar85
zresztą- nigdy nie lubiłam czytać książek. Jestem jakaś taka uboga intelektualnie przez to

Gość Nie paryżanka
dobrze bylo komuchom i tym co z nimi trzymali dla kasy i reszty. innym bylo zle:(

Gość Nie paryżanka
a co do książek, to ja też nie czytam. Wolę wypowiedzi prezesa w TV se poogladać, albo radia posłuchać

Gość Frozena09
"dobrze bylo komuchom" fakt dobrze mój dziadek był na wysokim stanowisku i dzięki temu mój tata był doinformowany opowiadał mi kiedyś jak jego nauczycielka wezwała rodziców (czyli moich dziadków) do szkoły bo tata na lekcji historii powiedział że ruski na nas napadł w czasie drugiej wojny światowej oficjalna wersja w ówczesnych czasach oczywiście była że nas wyzwolili

To Ci powiem Frozena, że wyciągnełaś takie same wnioski jak on:) Coś w tym musi być, chociaż moim zdaniem w Polsce, jest taki sam odsetek ludzi inteligentnych i głupich jak w innych społeczeństwach

Gość Frozena09
niestety inteligencja nie jest powszechna

Gość allahim
zamknij morde kurwo jebana bo smierdzisz octem

Gość Frozena09
Ale generalnie nie było tak źle. Miałam wszystko, podobnie jak inne koleżanki byłam szczęśliwa.

Gość krzysaioo
Ty GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANETy GOWNO JEBANE

Gość Frozena099
podszywie spadaj na drzewo nie rozumiem takich ludzi nie dość że podszywają się to jeszcze zaczerniają nicka to jest po prostu bezczelność i chamstwo

Dlaczego chamstwo? Jesteś zbyt głupia żeby sie tu wypowiadać. Wolę to robić za ciebie

Gość Frozena099
"Miałam wszystko" do tego podszywie nie trafiłeś bo urodziłam się po okresie komunizmu gratuluję ci braku szarych komurek

Gość Frozena099
* komórek

Gość Frozena099
wypowiedzi tych ludzi potwierdzają ich poziom a raczej brak inteligencji

Dzisiejszym emerytom którzy mieli pracę było w PRL i wszystko było tanie - teraz jest gorzej. Gdybyś była emerytem (powiedzmy lat ok 65+) to najprawdopodobniej byś chwaliła PRL. I ja tych ludzi rozumiem. Tych co mają 30-40 lat, to już nie będą chwalić PRLu bo go nie znają :)

Gość Frozena9
moi rodzice są po pięćdziesiątce i żadne z nich komuny nie chwali choć mojemu tacie było naprawdę dobrze żył jak pączek w maśle nie wspomina tych czasów dobrze z powodu braku wolności słowa tej pieprzonej cenzury i zakłamywaniu historii jak pytam moją mamę o komunę to tylko wspomina o kartkach że nic nie można było kupić choć były pieniądze na to więc reasumując moi rodzice nie wspominają komuny dobrze choć mój ojciec jest emerytem