Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdfgdfgdfgdfgdg

Religia w liceum,co robić...

Polecane posty

Gość gdgdfgdfgdfgdfgdg

chodzilam do tej pory czyli I polrocze cale,i np jakbym teraz chciala sie zwolnić to ta ocena przejdzie na koniec roku..? Czy np jak potem chodzilabym w II klasie i w III to te pol roku co nie chodzilam cos zmieni,w sensie ze mogę miec problemu jak bd chciala wziąć ślub..?

Gość eloenora
Skoro chcesz w przyszłości wziąć ślub to rozumiem, że jesteś wierząca? W takim razie dlaczego nie chcesz chodzić na religię?

Gość gdgdfgdfgdfgdfgdg
klasa mi dokucza na religii...do tego ona karze jakie sprezentacje itp a ja ich nienawidze i nie chę przed nimi stawać(to chyba zrozumiałe) a za pol roku zmieniam klase i bd chodzila..więc co o tym myślicie?

Gość allahim
pedz gowno pizdo jebana

wlasnie alebo jestes wierzaca albo nie? 2 godziny w tygodniu chyab cie nie zbawia?

Gość eloenora
Nic się nie stanie jak nie będziesz chodzić. Żaden ksiądz nie sprawdza czy potencjalny "ślubo-biorca" w każdym semestrze uczestniczył w religii.

Gość krzysaioo
mendo jebana

Gość 5gh46yh64646y
do ślubu potrzebny jest chcrzest,komunia i bierzmowanie. Po bierzmowaniu moze nawet w ogole na religie nie chodzi i tak slub koscielny mozesz wziąć.

Gość gdgdfgdfgdfgdfgdg
taak..to co mi koleżanka pierdolila ze potem bd maila problemy..

Gość wredna menda
Fakt, lepiej przeznacz te godziny na dokształt z języka polskiego :o Problemy będziesz miała takowe, że do ślubu potrzebne jest zaświadczenie o ukończeniu tzw. kursu przedmałżenskiego. Ale z tego jest wyjście, bo można ten kurs zrobić później. Wiele parafii organizuje takie spotkania dla nawróconych ;) którzy chcą wziąć ślub kościelny. I tyle.