Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie obrażaj więcej.

Do wyborców PO

Polecane posty

Gość lekłaka
i tak wygra PO bo Polska to teraz kraj TCHÓRZY !!

Gość odrowąż
coraz więcej Polaków uważa, że w Polsce jest potrzebny taki premier, który będzie 'Polaków' za mordę i uzdę trzymał, chyba jest potrzebny polski Łukaszenko, który dekretami rządzi , są takie elementy w Polsce i tylko czekają na władzę ale jak dojdą do władzy to na 30 lat , chcesz tak ?

odrowąż Żaden z powyższych :) Mam poglądy zdecydowanie prawicowe, konserwatywne, co niekoniecznie musi oznaczać oddanie głosu na Pis. Mam nadzieję, że do następnych wyborów pojawi się na arenie politycznej silna partia prawicowa, jak np. Orban na Węgrzech. Bardzo lubię np. Korwina, ale jakoś trudno wyobrazić mi sobie wprowadzenie jego pomysłów w życie.

Gość lekłaka
tak nas będzie długo za mordy trzymać az zdechniemy z głodu 🖐️

Gość anya rybykk
no pewno, pewno :D wiekszosc zaglosuje na Peło ale ta wiekszosc ktorych dziadowie/tatusiowie to zomo, ormo, ub i sb :D zal mi was, jestescie gownem. jebanym gownem ktoremu nalezy napluc w morde. dla mnie mozecie wyzdychac i nawet nie uronie po was lzy. tez wolalabym palikota niz ta ruda bladz, no ale coz... mam nadzieje ze nie wejdzie ta acta w zycie bo palikoty, sld i kaczory nie pozwola..mamy jeszcze przeciez parlament:) a wy jak zaglosujecie jeszcze raz na tuska to zeby wam ta lapa zgnila ktora bedziecie stawiac krzyzyk przy jego partii :D zeby wam ta lape amputowali, jebana czerwona holoto. pewno za II wojny byscie sprzedawali swoich ziomkow szwabom, nazistom bo takie kurwy jak wy tylko do sprzedawania swoich i niszczenia wlasnego narodu sa zdolni. gincie zarazy pierdaczone!:D

Gość anya rybykk
pierdole farmazony o peło i łusbekach ale wiem najlepiej tylko idiota taki jak ja mugl wymysljic takom glupotem jebac pis i peło

Gość anya rybykk
kurwa moj pradziadek walczyl u boku Pilsudskiego a obaj dziadkowie z komuna, w tym jeden jeszcze z hitlerowcami.. jak mi zal ich straconego czasu i krwi, bo za co oni walczyli?? za to zeby takie kurwy zaglosowaly na cos takiego jak tusk i wszystko zaprzepascily?? jak ja was nienawidze za to!! normalnie elektorat pelo to kandydaci nr 1 do spalenia w piecu kaflowym i rozsypania prochow po kanalizacji sciekowej :D

Gość anya rybykk
muj dziadek obciongal koniom pilsudzkiego, nazistom, komunistom wrzelkiej maździ nie wspominajomc o pis i peło

Gość nie obrażaj więcej.
anya rybykk kurwa 100% racji.

Gość nie obrażaj więcej.
100% racji w pierdoleniu farmazonów od rzeczy a'la PIS, czyli z cyklu ''Zagłada pod rządami PO, a wy tego nie widzicie'' a zalecałbym zapisanie się do psychiatryka, idioci.

Gość nie obrażaj więcej.
spierdalaj podszywie !