Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie obrażaj więcej.

Do wyborców PO

Polecane posty

Gość nie obrażaj więcej.

czy widząc co się teraz w Polsce dzieje oddali byście na nich swój głos ponownie ?

Gość oczywiście że ta
głupie pytanie

Gość Frozena9
:-D

Gość tak bo nie ma
innego wyboru

Gość nie obrażaj więcej.
Jestem idiotą i wyborcą PIS, nie to nie był komunikat sponsorowany przez PO, niech obie partie spierdalają

Gość nie ma wyboru
tylko PO

Gość Frozena9
naprawdę żal mi elektoratu PO no co musi zrobić nasz premier żebyście na niego nie głosowali

Gość ptasiek nastroszony
zawsze tylko PO. a teraz dodatkowo bym zwalczal nwichrzycieli i podżegaczy antyunijnych , chcacych skrytobojczo obalyc zdobycze unijnej demokracji

Gość zawsze na niego beda glosowac
ten kraj jest stracony

Gość odrowąż
nadal popieram i uważam, że takiego premiera jak Donald Tusk to jeszcze nie mieliśmy , odnośnie ministrów to mam inne zdanie a YARO uważam za głupka i idiotę , który jak się okazuje popiera złodziei i kombinatorów i nawet nie przeczytał zapisu ACTA jak się przyznaje a pcha się na salony w brudnych butach

Gość a na kogo głosowac?
pozostaje tylko PO

Gość rudy i siwy
yebać po i pis w doopy!!!!!!!

Gość nie obrażaj więcej.
jak możesz mieć inne zdanie na temat ministrów skoro ro premier ich wybiera ? :D ja osobiście głosuję na SLD, wyżej to był podszyw.

Gość głosując na SLD
głosujesz na PiS

Gość Blanka87
Nie, głosowałabym na Palikota.

Gość odrowąż
rudy i siwy stanowicie związek partnerski ?

Nie byłam na wyborach mam czyste sumienie, ale i tak bym nie głosowała na PO.

Gość odrowąż
a niech zrobią referendum na koszt podatników w sprawie ACTA i niech prawda wyjdzie na jaw, kto jest ZA a kto przeciw ACTA , myślę że ACTA będzie więkrzość :)

Gość Frozena9
"Nie byłam" i to jest najgorsza opcja jaką mogłaś zrobić

Gość dkdjsh
ptasiek produkuje sie pod kilkoma nickami i mysli ze nie wiemy.

Gość ptasiek nastroszony
nie tylko pod tym jednym. mimo ze pomaranczowy to tylko ten jeden i szczerze by wiadomo kto.

Gość nie obrażaj więcej.
w dupie mam to że niby oddaję głos na pis nie mogłabym sobie spojrzeć w twarz gdybym zagłosowała na PO. Kurwa co za chory kraj Kaczyński chory psychicznie, a planem drugiego jest chyba rozjebanie Polski do końca :O i bądź tu patriotą.

Gość dkdjsh
masz rowniez czarny i tam udajesz babe.

Gość ernjgfegfnrekjfnkfjref
jak juz w literaturze pisali :polak glupi przed szkoda i po szkodzie. wiec znajac zycie dalej beda glosowac na PO. ja juz bym wolala palikota szczerze mowiac,przynajmniej zylibysmy w wolnym kraju. teraz idioci posluchajcie wasi przodkowie w grobach sie przewracaja, umierali zebysmy mieli wolny kraj a my dobrowolnie oddajemy nasza wolnosc. wstyd i hanba! nie chce byc polakiem!

Gość odrowąż
ostatnio szukałem jakiegoś pliku w internecie, wpisałem tytuł w google i plik został odszukany w 'chomikuj' , wszedłem na ten plik aby pobrać i tu się dowiedziałem, że aby pobrać ten plik to muszę do autora przesłać SMS i wysłać kwotę 5,70 zł. za ściągnięcie tego pliku i zaniechałem, bo , gdyby od autora pobrać plik albo od wydawcy pobrać plik to nie ma sprawy ale tu jakaś 'menda' chce forsę pobrać a nawet tego nie stworzył i nie wyprodukował, więc za co chce kasę pobrać ? dla mnie to jest złodziej ! i zapis ACTA ma rację bytu, uciekać od złodziei i kombinatorów

Gość HJGJGHJHVJB
Dziwicie się, że ponad 1/2 Polaków nie poszła na wybory, a ponad 2/3 wyborców zagłosowało na opcję polityczną PIS/PO. Wystarczy przeczytać wasze komentarze by wiedzieć jak znikome macie pojęcie o polityce. Teorie spiskowe brzmią poważnie przy waszej argumentacji, a jedynym sensownym fragmentem znalezionym jest cytuję ''Kurwa co za chory kraj Kaczyński chory psychicznie'' a dalsza część wypowiedzi to niestety bełkot. Chciałbym, żeby wszyscy idioci tacy jak wy nigdy nie żyli, tak samo jak większość członków PIS/PO albo wszyscy sekty zwanej kościołem katolickim.

Gość lekłaka
ale im dojebałeś hhihihi

Na Po raz zagłosowałam i bardzo żałuję. Już po ostatnich wyborach przecierałam oczy ze zdumienia ile procent zdobył tusk. Moim zdaniem trzeba być naprawdę ślepym, żeby nie dostrzegać nieudolności tego rządu trwającej od jego powstania.Tusk ma dobry tylko pr, wszystko opiera się na socjotechnice. Niestety myślę, że spora część jego elektoratu nawet nie widzi jak się ją dyma. Pokrzyczą, pomanifestują może trochę, a donek to ładnie przypudruje, schowa pod dywan, pozapomina się dużo, bo skleroza nie boli. Donek powie ,,Chcieliśmy dobrze a wyszło jak zawsze, oj tam oj tam". Ludzie się przyzwyczają do ograniczeń i znowu będzie git cacy.

Gość odrowąż
Panna Bladolica jaki masz pomysł na kolejnego premiera , YARO czy Palikot ? na kogo będziesz głosować w kolejnych wyborach jeżeli pójdziesz głosować ?