Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernjgfegfnrekjfnkfjref

Co sądzicie o tipsach?

Polecane posty

jw mnie osobiście obrzydzaja, naczytałam się w necie, że potem płytka jest jak kartka i może być grzyb :o

tipsy sa strasznie nie higieniczne. nie noscie tego, to obrzydliwe

Gość Nie paryżanka...
ja bym chciala sobie zrobic ale szkoda mi kasy. moje paznokcie sa bardzo cienkie i sie lamia, zdzieraja po bokach, no w sumie to wiecej niz 2 mm nie moge miec dluzszych.:(

Gość sagfaetgesatew
tipsy zrobione na szablonie- czyli bez sztucznego paznokcia, akryl nakładany bezpośrednio na plytkę, odpowiednio spiłowane (nie na kwadrat), niezbyt długie mogą wyglądać jak naturalne!

Gość Nie paryżanka...
no wlasnie, chcialabym takie jak najbardziej zblizone wygladem do naturalnych, a nie jakies grube prawie pol centymetra na koncu paznokcia

Gość sagfaetgesatew
ja mialam takie na szablonie, tylko zazyczyłam sobie bez żadnego frencha, jakieś pół centymetra wystające za palec, spilowane na lekko zaokrąglone. Kazdy sie pytał jak udaje mi się zapuścić takie ładne paznokcie :)

Gość brzydze sie polaczkami
a no takie tipsy to jak najbardziej :)) ale autorce chyba chodzi o takie inne tipsy,wiecie jak laski nosza,brokatowe frenche :D

Gość sagfaetgesatew
dodam, że moje naturalne paznokcie nie mają ani ładnego ksztaltu, ani nigdy nie udało mi się ich chociaż lekko zapuścić. Nosiłam je ze 3 miesiące (oczywiście uzupełniając) i po zdjęciu nie zauważyłam, żeby moje paznokcie były w jakimś tragicznym stanie, gorszym niż wcześniej.

Gość sagfaetgesatew
brokatowe, kwadratowe czy o zgrozo szpice są dla mnie obleśne i wulgarne, kompletnie niekobiece :) nie wiem czemu tylko kobiet wybiera takie np. na własny ślub. Ale to rzecz gustu, mi się w ogóle nie podobają bogato zdobione paznokcie :)

Gość brzydze sie polaczkami
dokładnie. Tipsy takie jak opowiadasz są piękne i subtelne :)) Ale te o zgrozo wyżelowane kwadraty sa ohydne.

Gość sagfaetgesatew
Tak jak z opalenizną czy makijażem- delikatny dodaje uroku, przesadzony odejmuje i postarza :) zawsze mnie zastanawiało jak kobiety z bardzo długimi tipsami, zwłaszcza spiłowanymi w szpic, robią cokolwiek na co dzień, czy nie boją się, że przez przypadek wydrapią sobie oko :O :D

Gość fbpeiuyfxb0ewp
mam 23 lata mimo tego jeszcze nigdy nie mialam tego gowna na swoich pieknych, naturalnych, dlugich i mocnych paznokciach

Gość p8i7uy6t5
ja bym niczego nie wziela do ust od takiej kucharki:O powyciera sobie dupsko,reszta kału za paznokciami zostanie:(

Gość p8i7uy6t5
dlugie paznokcie sa niehigieniczne...dajcie spokoj:O

Gość p8i7uy6t5
zel tak....ale juz sztuczny paznokiec plastikowy...a do tego ta dluuuuuuuuuuugosc:Oa tfu!