Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Joassia1405

Pobita przez araba w holandii

Polecane posty

Gość Joassia1405

No wiec wyglada to tak: moja mama jest z arabem ktory pobil mnie i grozil mojej siostrze nozem. Bylo to pol roku temu, po powrocie z wakcji, na ktorych popchnal na sciane moja siostre(16lat) xa to ze sie odezwala kiedy on darl sie na moja matke. Wyzwal mnie tam rowniez od dziwki, kurwy itp. Po powrocie szukal zaczepkii znalazl ja we mnie. Wylal mi wode ze szklanki w twarz, gdy stwierdzilam, ze dzwonie na policjie, rozbil te szklanke o moje plecy. 2 szfy oraz 3 blizny. Kiedy zakrwawiona ucieklam on zabral najwiekszy noz i gdy moja siostra wystraszona zbiegla na dol, in zaatakowal ja nozem. W.ostatniej chwili.zdazylam ja zsciagnac ze schodow. Rowniez ma juz sprawe za pobicie bylej zony(dostal 30h robot w zawieszeniu okolo). Gdy bylismy w polsce xaatakowal moja 65letnia babcie oraz ciocie z malutkim,nawet nie rocznym dzieckiem. Bylo rowniez wiele innych sytuacji kiedy kogos popchnal lub rzucil wazonem. Chcialabym wiedziec jaka jest przewwidywalna kara za to w holandi. Chce wsadzic tego gnojka do wiezienia zeby juz nikogo nie mogl skrzywdzic. Pomozcie!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować