Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smakowita eklerka

Włączyłam wczoraj na moment Fakty na TVN. Dawno tak stronniczych wiadomości nie

Polecane posty

Gość to samo jest z TVP
PO otumaniło całą ludzkość, nie mówiąc o tym co się dzieje w TV Trwam.

Gość mariner
JA SOBIE OBEJRZALEM kilka stacji i genralnie widze ze stacje sa przeciwko mlodziezy . Problem w tym ze nie rozumieja ze ACTA to tylko demonstarcja szerszego niezadowolenia i sfrustrowania mlodych ludzi z rzadow PO i PSL. ACTA dal impuls i skanalizowala ale za tym stoja szersze negatywne emocje . Zaloze sie ze tuskowe chpaki oleja protesty bo za cos im kartele placa rozne apanaze :) .Inaczej Franek czy Andzrejek wyleca z siodla jak Klich ! czy Schetyna

Gość Komarzyk
Ja najpierw oglądam Informacje, potem Fakty, na końcu wiadomości, gdzieś tam jeszcze doczytam i wyciągam średnią. Mimo tych zabiegów i tak jest kiepsko :/ Lepiej zmykać gdzieś, gdzie nie rozumiemy co mówią :) http://www.tanie-latanie.net/

Smakowita eklerka Mówisz, że dawno takiego bełkotu nie było... Chyba żartujesz TVN - Tusk Television Network to największa tuba propagandowa miłościwie nam panującego donka. Od zawsze tak było.Jedynym wolnym medium w Polsce jest internet dlatego nasze rządy miłości chcą nam sprytnie ukrócić wolność słowa pod pretekstem ochrony praw autorskich.

Dzisiaj podobno OBOP opublikował sondaż, w którym PO w ciągu ostatniego tygodnia zyskała 3% poparcia. Niestety nie mam linka ponieważ to słyszałam rano od chłopaka, który przeglądał portale internetowe, ale jak ktoś się zainteresuje na pewno znajdzie. Oczywiście pod artykułem same negatywne komentarze, że to ściema.Warto wiedzieć, że te instytuty też działają na zlecenie. Czy ktoś jeszcze może mieć wątpliwości, że rudy to perfidny kłamca ...

Gość Panna - bez nerwów
akurat popierzm PO , tak samo moja rodzina i przewazjaca wiekszosc znajomych - wiec jaka sciema?

gdzie te nerwy w mojej wypowiedzi? sam chłód i opanowanie, a jedynym uczuciem jakiego doznaję w tej chwili to zdziwienie, że ciągle są tacy, którym można napluć centralnie na facjatę, a będą utrzymywać, że tylko deszcz pada.

Gość wiedźminnnn
nigdy nie zauważyłam by byli stronniczy nie bardziej niż inne stacja, bo ludzie sĄ tylko ludźmi i mają własna zapatrywania co się czasem przebija, ale stronniczy w rażący sposób nie są oglądam i czytam różne media, co daje mi własny pogląd ale fakty tvn cenię dość wysoko

Gość dsfghjkl
dajcie Jarka na premiera , bedzie kraina wodka i smrodem plynaca, bo nic nie zostanie tylko leb zapic i modlic sie do Rydzyka