Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gnom Mieczysław

Niski facet= gorsze potomstwo, mniejszy prestiż, brak poczucia bezpieczeństwa

Polecane posty

Gość Gnom Mieczysław
dlaczego szufladkujesz mnie i zakldasz ze popieram instytuicje malzenstwa?// a nie masz? to zapytam inaczej, ile wzrostu ma twój konkubent?

a statystycznie - ze wzrostem u facetow jest jak z waga u kbiet, 90% (strzelam liczbe) kobiet podnieca wysoki i silny kochanek, a nie niski i np. fizycznie przez to slabszy (choc to tez nie zawsze idzie w parze) a 90% mezczyzn woli seks ze szczupladzieczyna kt wazy ok 56 kg i ma ok 170 cm, niz z taka ktora wazy 65 kg i ma 160 cm - czyz nie>?

Gość a ja tam mam...
Tylko bardzo prosze nizszych panow o nieobrazanie sie. O ile, jestem w stanie przyznac, ze jest wielu atrakcyjnych, niskich mezczyzn, to ja osobiscie nie moglabym z takim....Jakos tak mam, ze facet musi byc wiekszy ode mnie, nie moze byc niski. Taki niski moze mi sie podobac, ale bez zadnych podtekstow i nie ma mowy o pozadaniu.

Gość Gnom Mieczysław
Tylko bardzo prosze nizszych panow o nieobrazanie sie. O ile, jestem w stanie przyznac, ze jest wielu atrakcyjnych, niskich mezczyzn, to ja osobiscie nie moglabym z takim....Jakos tak mam, ze facet musi byc wiekszy ode mnie, nie moze byc niski. Taki niski moze mi sie podobac, ale bez zadnych podtekstow i nie ma mowy o pozadaniu.// no nareszcie, pierwszy głos szczerości.

i znowu szufladkujesz;-))) "a nie masz? to zapytam inaczej, ile wzrostu ma twój konkubent?" konkubent wskazywalby na fakt ze prowadze lub mam taki plan z kims prowadzic wspolne gospodrstwo domowe ;-)))) a moi kochankowie - bo o to pytasz, co nie? - latwo wywnioskujesz z moich poprzednich wypowiedzi;-)) niscy mezczyzni maja czesto wiecej kompleksow (tak jak laski z nadwaga) i tutaj widze sedno problemow - ja moglabym byc z nizszym facetem - tyle ze nizszy chyba nie chcial igdy byc ze mna;-)

Gość a ja tam mam...
Jako kobieta, pokusze sie o stwierdzenie, ze otyla laska, nawet niska i bez cyca, ma potencjalnie wieksze szanse na znalezienie partnera niz nawet przystojny ale niski mezczyzna. U kobiet, wiele czynnikow decyduje o atrakcyjnosci. Moze byc karzelkiem otylym ale miec piekne oczy lub wlosy np. Z facetami zas jest tak, ze chocby mial wszystko, to niski wzrost to jego wszystko w pewien sposob przekresla. Ale nie ma co popadac w rozpacz. Niscy faceci tez znajduja partnerki. Sama znam takich. Co prawda, wiekszosc z tych kobiet marzy o tym, zeby choc raz w zyciu zaznac upojnego seksu z normalnych rozmiarow partnerem, to i taksa ze swoim szczesliwe i tez ich kochaja.

Gość Gnom Mieczysław
Gnom pewnie ma 2 metry i cierpi na egocentryzm// tak, a oprócz tego strzeliłem 6 w lotka i opalam się na Bahama pod palmą z kokosem.

Gość Gnom Mieczysław
otyla laska, nawet niska i bez cyca, ma potencjalnie wieksze szanse na znalezienie partnera niz nawet przystojny ale niski mezczyzna. U kobiet, wiele czynnikow decyduje o atrakcyjnosci. Moze byc karzelkiem otylym ale miec piekne oczy lub wlosy np. Z facetami zas jest tak, ze chocby mial wszystko, to niski wzrost to jego wszystko w pewien sposob przekresla.// dokładnie, nawet grubaska może zmieniać partnerów jak rękawiczki, a niski facet musi stawać na głowie żeby zaimponować jakiejś kobiecie

Gość Gnom Mieczysław
ja moglabym byc z nizszym facetem - tyle ze nizszy chyba nie chcial igdy byc ze mna// brednie wyssane chyba z dupy, to jest tylko takie tłumaczenie kobiet, że niski facet nie poleci na równą albo wyższą. tak naprawdę to chcecie siebie oczyścić i rozgrzeszyć z tego że wam się takie okazy jak ja nie podobają ze względu na wzrost

Ale się kur.wa mszczą, jeden z drugą mają 10 cm więcej wzrostu, a się uważają za niewiadomo kogo.

Gnom Mieczysław ja moglabym byc z nizszym facetem - tyle ze nizszy chyba nie chcial igdy byc ze mna// jeśli tak naprawdę myślisz to zapewniam, że jesteś wyjątkiem, bo zazwyczaj kobiety szukają (nawet bardzo) wyższych od siebie.

"Gnom Mieczysław otyla laska, nawet niska i bez cyca, ma potencjalnie wieksze szanse na znalezienie partnera niz nawet przystojny ale niski mezczyzna. U kobiet, wiele czynnikow decyduje o atrakcyjnosci. Moze byc karzelkiem otylym ale miec piekne oczy lub wlosy np. Z facetami zas jest tak, ze chocby mial wszystko, to niski wzrost to jego wszystko w pewien sposob przekresla.//" no tak - ale z kolei odwrocmy - o tym czy facet znajdzie kobiete nie decyduje sam wyglada - a na przyklad to co ma/lub moze miec potencjalnie, u laski jak ma okropny wyglad - to zeby i nie wiem czego sie dorobila - to jest skreslona - cyzz nie? o to mi chodzilo "ja moglabym byc z nizszym facetem - tyle ze nizszy chyba nie chcial igdy byc ze mna// brednie wyssane chyba z d**y, to jest tylko takie tłumaczenie kobiet, że niski facet nie poleci na równą albo wyższą" ja bylam w lozku z nizszym facetem - dla mnie to bez znaczenia, nie wyszlo z innych powodow, ale wieksozsci przypadkow niscy facecii sie mna nie interesowali, sadze ze niektorzy z nich nosza swoje kompleksy na wierzchu - i to to im przeszkadza a nie wzrost "tak naprawdę to chcecie siebie oczyścić i rozgrzeszyć z tego że wam się takie okazy jak ja nie podobają ze względu na wzrost" \ nie uznaje pojecia grzechu;-)) a wiec i rozgrzeszenia nie potzrebuje;-)) dla mnie to bez nzavzenie - dla wiekszosci lasek ma to znaczenie, podbnie jest z wygladem u kobiet - ale mam tez kolegow kt sie nie podobaja "obiektywnie ladne" dziewczyny;) obecnie mam odwrotny problem - moj ukochany jest za wysoki - ja najbardziej lubie takich rownym wzrostem ;-)

"jeśli tak naprawdę myślisz to zapewniam, że jesteś wyjątkiem, bo zazwyczaj kobiety szukają (nawet bardzo) wyższych od siebie." tu sie zgodze - milam kolezanke kt miala ponizej 160 cm - bardzo mozno podkreslala ze nie ma 159 (!) cm ;-))) i zawsze dbala o to zeby jej mezczyzni byli baaardzo wysocy - wyszla za goscia chyba 195 cm;-)) no ale jak mowilam - ludzie miewaja kompleksy, dla niej wzrost byl jednym z najwazniejszych kryteriow "doboru"

Gość Lonely boy
nie problem wystarczy ze sobie znajdziesz nizszą dziewczyne :D

Gość a ja tam mam...
No tak, ale chodzilo mi bardziej o to, i podejrzewam, ze kazda kobieta sie ze mna zgodzi, albo przynajmniej wiekszosc, ze faceci, oceniajac potencjalna partnerke, bardziej skupiaja sie na poszczegolnych cechach jej urody. Czyli np, nawet jesli jest bardzo niska, ale bardzo ladna, to bedzie dla niego atrakcyjna. Albo nawet jesli jest gruba to nadal moga faceta oczarowac jej piekne oczy, itd. Kobiety natomiast, rysuja taka niewidzialna linie, zwykle na poziomie 175 cm, ponizej ktorej, zaden facet, chocby niewiadomo jak wygladal i jakiego by nie posiadal potencjalu intelektualnego, nie zostanie potraktowany nawet jednym spojrzeniem.

Gość IMO12354
Ale ze mnie zgrywus. :classic_cool:

Gość Gdyby jeszcze ten wzrost
zależał od człowieka. Autor tego tematu powinien szybko skontaktować z lekarzem bo chyba choruje na debilizm - rzadko można spotkać tak ograniczona osobę.

Gość ja mam 176 maz 170
i kompletnie wisi mi to koło kity. Ba, dziwnie się czuję przy naprawdę wysokich mężczyznach. Nie podoba mi się to za bardzo. Różne są gusta, dajcie już spokój.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tak jest

Gość marcin84wxz
tak pocieszajcie sie dalej.kurdupelki-krasnale ogrodowe