Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daleko od wygrywu

Gdzie mam poznać dziewczyne jak mieszkam w wiosce 1000 mieszkańców ???

Polecane posty

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie znajdziesz tutaj parobka do obrządku obory lub stajni.

Nie przejmuje sie :) na pewno nie jesteś osamotniony i owe "paskudy" maja ten sam problem co Ty :p

Gość 200% prawdy
chcesz sliczna dziewczyne a pewnie sam wygladasz jak pol dupy zza krzaka... :O jest tyle miejsc, gdzie mozna poznac fajnych ludzi,a ty widze jakis problem masz albo wymagania nie z tej ziemi. ja jestem z wiochy, gdzie jest 300 mieszkancow i jakos problemu z facetami nie mialam :P:P

Najpierw sam musiałbyś być śliczny, miły (a nie jesteś - widzę po wypowiedziach) i inteligentny :)

Gość loinefi
nie rozumiem was czujecie sie godni miec sliczna dziewczyne sami bedac nieciekawyi ludzmi??:o

najlepiej być samemu ja miałam faceta rozstaliśmy się miałam przyjaciela wróciłam do Polski i nikt tutaj na mnie nie czeka w niedzielę wyjeżdżam bo faceci to oszusty smutne to życie a no przyjaciel też ma mnie z wora

Gość kreativelive
ja pier.... sorry koleś ale jestes przegrańcem życiowym. Nie masz wykształcenia? To bierz dupe w kroki i zrób sobie chociażby jakieś policealne (o ile jestes po liceum;)) z pracą CI bedzie wtedy łatwiej (chociazby za najnizsza krajową) ale jesteś facet więc możesz na budowie pracować chyba? Mieszkanie można przeżyć bo masz 21 lat. Ja mając 19 lat mam już swój samochód na który sama sobie zarobiłam i odkładałam. Więc jeśli się chce to można. A ty jestes zwykły leń i dupa wołowa, dziekuję za uwagę (to jest mój pierwszy i ostatni komentarz w tym temacie)

Gość kreativelive
Dodam jeszcze, że gdy miałam 17 lat kochał mnie Rychu Peja po koncercie.

Gość loinefi
moze przystojny nie widzialam ale czy mily i inteligentny? twoje wpisy mowia cos innego

Gość kreativelive
Miał być ostatni wpis, ale co tam. Ten o Peji to oczywiście podszyw, bez komentarza. Niby jesteś inteligentny, ale wykształcenia nie masz? co świat się na tobie nie poznał? może i w twojej wiosce są same paszczury, w co nie wierze, bo na tyle osob minimuj jedna ladna się trafi, ale do okoła są chyba też inne miejsca gdzie mieszkają ludzie??? nie mozesz sie udać na jakaś impreze w poblizu? ja tak poznałam swojego chłopaka, diw wisoki dalej, dyskoteka, ja miałam nowy komplet bielizny z HM, on golfa i zaiskrzyło! więc weź się w gaść człowieku!