Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 555

KOBIETKI POMOCY... PECHERZ !!

Polecane posty

Gość taka jedna 555

Od kilku miesiecy mam nawracajace zapalenie pecherza. Lekarz uznal , ze to po stosunku (bo nie zawsze wysikalam sie po) ost te sikanie troche zaniedbalam + sikalam na zimny tzn na dwórzu z jakis tydzien temu :P (musialam) i teraz dwa dni temu pieklo mnie cholernie w nocy... potem przeszlo i dzisiaj na ranem znowu ! Mimo, ze nie uprawialam seksu od wtorku. Nie wiem co mam brac jakie leki w czasie tego bólu. Biore diclac ale to chyba nie jest w pelni odpowiednie... Macie na to jakies sposoby domowe albo leki ? Co to wogole moze byc? Moze cos powazniejszego? Dodam, ze mialam brany mocz na posiew i analize ogólna i bakterii nie mam...

Gość taka jedna 555
hm a jaka to roznica w odczuciu? kłuje mnie i piecze po sikaniu na samym ''brzegu''

Gość kamila4393
Kup żuravit s.o.s powinien pomoc na bolacy pecherz.

Gość NIE POZOSTAJE NIC INNEGO
JAK ISC DO LEKARZA PO FURAGIN

Gość taka jedna 555
biore tabletki z zurawina i vesicare ale cos szalu nie ma

Gość taka jedna 555
z jakis tydzien temu skonczyl mi sie furagin bralam przez 10 dni (mialam zrobic sobie taka kuracje po wizycie u urologa )

Gość taka jedna 555
jak was boli /piecze to jak sobie radzicie?

Furagin jest teraz podobno bez recepty. 3 razy po dwie tabletki i po kłopocie. Dobry jest też Urinal i nie zaszkodziłyby probiotyki skoro to po stosunku się dzieje. Polecam Provag.

a co jak bedziesz sikac po to nie bedziesz miala zapalenia pecherza ? bzdury pier ten lekarz ;) sama keidys mialam okropne zapalenie pecherza,ciagle wracalo,przez kilka miesiecy wracalo pomimo leków mi pomogły tabletki z zurawiną,jogurty np.w biedronce sa jogurty pitne z zurawina,jadlam tez zurawine i soki cytrynowe;) podobno pomaga to a mnie wlasnie wtedy pomoglo i mam spokój od kilku lat

No i podstawa to odpowiedni płyn do higieny intymnej z pałeczkami kwasu mlekowego.

Gość taka jedna 555
z higiena ani ja ani moj partner nie mamy problemow :) Zapytam o ten furagin. Dzieki za odpowiedzi :)

Gość lansik
bez recepty kupisz Neofuragin, to jest furagin tylko że bez recepty - drożej 18zl. Ja biorę "Furoxin" też bez recepty i piję herbatkę z żurawiną . Oprócz tego gdy cewka moczowa boli to rób kompresy z szałwi zaparzonej, ciepły opatrunek , 3x dziennie , ostatni na noc i powinnaś odczuc znaczną poprawę.

Gość taka jedna 555
zaraz kogos wysle po ten furagin , nasiadowke sobie zrobie i grzeje cipsko termoforem... nie chce tego :(