Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia066

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Rozumiem, myslalem, ze twoja wypowiedz miala negatywne zabarwienie, ale dziekuje. No coz, nie wszyscy lubia moj ciety humor, ale taki juz jestem. W zyciu prywatnym jestem stonowany, wiec tutaj moge dac upust mojego poczucia humoru. Nie wazne co o tobie pisza, byleby pisali ''Exegi monumentum aere perennius'' :-)

Projekt Atlantyda, trylogia Andreasa Wilhelma. Ksiazka opowiada o parze naukowcow ktorzy poszukuja zaginionej cywilizacji. Ksiazki dosc grube, ale szybko sie czyta :-)

Wyczuwam dualizm Twoich wypowiedzi:-) Ja zawsze mowie, ze od grubosci, wazniesze jest wnetrze :-)

To dlaczego jest tyle tematow na temat wielkosci penisa? (zaraz mnie obrzuca epitetami z gatunku mikropenis :-) )

bo ja wiem? Bo w sumie każda by chciała choć raz spróbować z orłem by mieć porównanie do koliberka.

Gość lilann86
Autorko pracowalam za granicą i wiem tam facet nie jest sam 24 godz.Niech wraca albo natychmiast jedz do niego bo w innym wypadku nie bedziecie razem.A zrobi wszystko żeby tam wrocić.Wiem co pisze.Powodzenia

Pamietam, jak jeszcze nie bylem zonaty, mialem przygode z dziewczyna z pracy, bylismy na wyjezdzie z firmy. Przyszla do mnie wieczorem do lozka i zaczela dobierac sie do moich klejnotow. W pewnym momencie poprosila zebym w nia wszedl, ale musialem odmowic, gdyz nie mialem zabezpieczenia (wogole nie planowalem zadnej akcji). Ona mi odpowiedziala, ze to sie ceni u faceta. Koniec koncow musialem uzyc calej swojej inwencji tworczej, zeby ja zaspokoic. Gdy bylo juz po wszystkim, ona odpowiedziala mi, ze nigdy wczesniej nie przezyla takich orgazmow. Wiec, w mysl tego doswiadczenia, moglbym wsadzic wszystkie mity odnosnie wielkiego czlonka (najlepszy sex), spowrotem do lamusa :-)

no kobieta ma dużo stref erogennych których pożądne dopieszczanie prowadzi do zajebistych orgazmów bnez penetracji

zapraszam do sledzenia tematu Mach ochote na masturbacje dziewczyno ? ja jestem facetem............widac tam pustote innych mezczyzn........jak slowa moga ich podniecac.........czytajcie ale nie przeszkadzajcie.............poczekamy jak sie spusci!!!!!!!!!!!!:)

jatakpoprostu11, zazwyczaj taka zabawa ma miejsce za kazdym razem ( jeden przewaznie udaje kobiete ) :-)

jestem tu od paru dni ale pierwszy raz to praktykuje.jak mozna z faceta frajera zrobic!!!!!!!!!!!!!! wczoraj sie pod pomaranczowe niki podszywalem i tez kupa smiechu byla.widze ze ty tu tez codziennie jestes.............

Gość seeker84
to chyba logiczne,ze jak jego nie ma nie stroisz sie w sexy bielizne,skoro on sie goli tzn ze kochanka tak lubi

Gość jolalojalna
co do tematu to najprawdopodobniej szanowny partner jakąś przygodę ma, ale to nie znaczy że Cię nie kocha szanowna autorko. tylko lepiej żebyście się już spotkali

Gość monia066
za 3 miesiace sie pobieramy i wyjezdzamy razem:( wiem ze mnie kocha ale niechce sie niczego dowiedziec jest dobrym ojcem i wspanialym facetem ale kto wie co mu tam strzeli do głowy nigdy nie wiadomo dlugo sie staralismy chcielismy 2 dzieci miec byl taki szczesliwy wcale niechcial wyjezdzac staram sie mu ufac ale moze poprostu bzikuje bez niego:/

Gość 200% prawdy
bzikujesz. ja jak jestem chwile bez faceta tez zaczynam wymyslać różne rzeczy... widzimy to co chcemy widzieć , albo czego sie obawiamy.. wtedy zaraz kazda rzecz wydaje sie być podejrzaną. nie przejmuj sie tym. spij spokojnie

"twierdził ze byl w łazience i golił sie w miejscach intymnych. " Czy jak by cię zdradzał to by ci to powiedział przez telefon? No chyba że głupi... Zrezta sam fakt ogolenia jeśli by cię zdradzał świadczył by o jego totalnie bezdennej głupocie Jest głupi?

Gość monis066
nie moge powiedziec ze jest głupi bo nie jest.. ale zdaza mu sie zrobic cos zanim pomysli i nie patrzy na uczucia innych dopiero zaczyna sie nad tym zastanawiac jak mu sie pokaze to ze rani innych.