Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bedzie tym razem

uda sie czy sie nie uda

Polecane posty

Hmm...tyle podejść do siebie, zabieraliśmy się za siebie jak zając za jeża...los kolejny raz /(być może ostatni) daje nam szanse...jak do tego podejść by tego nie zepsuć...każde z nas straciło już cierpliwość do siebie...dwa trudne uparte władcze charaktery, dwa wariaty...

on ma zal do niej, ona do niego już nie ma, on lubi grac jej na nerwach, ona się tym przejmuje, on ja odtrąci...nie daj jej szansy...ona wyjedzie

to poezja :) nie przejmuj sie autorze. Chamstwo nie będzie wstanie docenić twego pióra. Lecz nie ja :) nie ja.

Gość hmmmmmm..
skad ja to znam

mam czas jest miejsce to siedzę i dumam, komu nie pasuje to nie zatrzymuje... Hmmmmmm a jak u Ciebie się skończyło?

Gość hmmmmmm..
jestem chyba w zym samym punkcie co Ty

Gość hmmmmmm..
obawiam sie ze u nas nie da sie juz wiele naprawic

no ja tez sie tego obawiam, łatwiej zawrócić...osobno jednak zle

ona mysli ze on ma ja gdzies on mysli ze jest brzydki o ona go nie zechce...

jesteście zbyt podobni do siebie. Lubicie oboje rządzić. Wojna domowa jest nieunikniona. Potrzebujesz kobiety bardziej uległej. Daj sobie spokój.

Gość błąd.;.[.['.
Ona mu nigdy nie wybaczy

Gość wodka
napisz to po polsku, będziemy dyskutować

ona złapała dystans on przestał zachowywać się jak dupek ...ona go kocha ...a on...kto go wie...

no będzie z tego cosik....

ona zapomni jaki był i pozna go na nowo a on uwierzy w siebie..

on kocha ja...kocha jak wariat...

Gość ...nie tęsknię
a ty jestes on czy ona?

a kogo szukasz dziewuszko?

Gość czemu tu chcesz dialogu
na forum? ona tu jest?

Gość moze warto
walczyć,bo miłość to nie jest cos co ponownie znajdziesz ot tak.a jesli coś sie popsuło,to może brak dobrej komunikacji?nie wiem jaka jest sytuacja,wiec ciężko mi oceniać i doradzać,ale zyje sie tylko raz i nieraz lepiej żałować ,ze sie próbowało niz żałować do końca zycia ,ze sie tego nie zrobiło.niestety uczucia to bardzo trudny temat,często ludzie robią i mówią rzeczy ktorych tak na prawde nie chca,ale jest to powod leku,bezsilności,strachu przed zmianami.o prawdziwa milosc warto walczyć,choćby nie wiadomo co,bo tego uczucia,w przyszłości nie można tak po prostu zapomnieć.malo kto ma to szczęście ze spotyka prawdziwa milosc,a niestety w większości przypadków strach i niepewność powodują ze odpuszczamy,i do końca życia pozostaje zal...zycie to nie sa pieniądze i wygody,to jest szczęście ktore nie ma wartości.a niestety większość ludzi uświadamia sobie to gdy jest juz za późno.nie ryzykujesz-nie wygrywasz......

Gość sama lepiej bym tego nie
napisała,własnie co jest wazniejsze,od prawdziwego uczucia nic. warto próbowac,walczyc.

Gość niepewnosc
jest najgorsza rzeczą ktora może sie przytrafić-zniszczy każde uczucie.i nie w sposób ze ludzie przestają sie kochać,po prostu wybierają inne drogi i do końca życia żałują,ze mogło byc inaczej.można byc egoista i zyc tak jak jest,albo ryzykować i próbować bo szczęście,takie prawdziwe,to nie jest materialna rzecz.łatwo komuś powiedzieć,nienawidzę cie,denerwujesz mnie,ale to nie jest rozwiązanie bo traci sie to co najbardziej cenne.nikt twojego życia za ciebie nie przeżyją,ani bliscy,rodzina,dzieci itd.a decyzje często podejmuje sie pod wpływem chwili,a niestety konsekwencje zostają do końca zycia

Gość ...nie tęsknię
tylko jak rozpoznac czy to prawdziwa miłość, czy tylko chwilowe zaślepienie?

Gość ten kto
mial szczesie doswiadczyc,nie pytalby jak poznac ze to to.nie da sie tego opisac,zupelnie inne uczucia,jesli ktos ma tyle szczescia ze go to spotka-bedzie wiedzial.niestety wiele osob wypuszcza to z rak,bo jakos poukladane zycie juz jest i strach ryzykowac.a zalowac mozna do konca zycia

Gość ojCzuje ze znów wejdę na drogę
zwątpienia:O a juz byłam pewna na 150% ze mi wszystko minęło,ze to nie ma sensu.....bo nie ma(ja kocham..on drwi jesli juz z uczucia)chyba..bo jak ma miec..no jak...? pytasz jak poznac...jak czujesz sie zuplnie inaczej niz kiedykolwiek,jednego dnia wiesz ze kochasz drugiego...jestes pewna ze nie..tam,ze dnia....to moze sie zmieniac i w ciagu doby..ogolnie myslisz jak nie jest sie razem jak masz takie głupie..mysli...ale on wcale nie był taki przystojny.....a za chwile...ale tak pięknie sie uśmiechał,,,,i tak ciepło patrzył...i od tego wszystkiego dostajesz..prawie ze jebla... ludzie sie rozstają z róznych powodów...a potem sie okazuje ze jedno z nich tak kochało...ze latami zyje tą miloscia,,,,czy nawet wogole juz nie podejmuje próby ułozenia sobie zycia... rózne miewalam milostki..bo wobec tego co mnie "dorwało" to inaczej tego nazwac nie moge...a tu poszło po całosci...i trzyma;)

Gość i zgadzam sie,ze jest sie
szczesciarzem,jesli sie pozna co to milosc nawet jesli nie jest łatwo,a nawet beznadziejnie,bo bez wzajemnosci...

Gość ...nie tęsknię
dziekuję za takie nieodwzajemnione szczęście :O ale coś trzeba sobie wmawiać na pocieszenie

Gość hmmmmmm..
ona tez Go kocha..kocha jak szalona

Gość nie pocieszam sie tak:)
w ogole sie nie pocieszam,przyjęłąm na klate-miłosc,ona sobie jest,i trwa,raz zaznacza sie mocniej,raz gdzies znika,albo nie mam czasu na to by o tym myslec.Czemu mam rozpaczac,doswIadczylam czegos,co podobno rzadko sie zdarza,a ze boli.no boli,Była to byc moze moja "przygoda zycia" i nic wiecej sie nie wydarzy,albo kiedys zdarzy sie inne uczucie,,,juz komplentne,po obydwu stronach..a moze juz nikogo wiecej nie bede mogla pokochac,,,tego nie wiem,Ale nie jestem osobą która sie marze i smarka w chusteczki po kątach