Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbmbnm

a teraz naucze was rozpoznawania drobnej postury...

Polecane posty

Gość nbmbnm

spojrzcie na wasze nadgarstki, jesli widoczne są kości ktore są małe (bez wzgledu na wzrost) to jestescie drobni, jesli kosci są duze to macie typ atletyczny, jesli jestescie szczupli a nie widac wam kosci na nadgarstku to macie typ pykniczny, więc skonczcie juz przypinac pojecie drobnosci do małych osob, bo czesto te male i szczupłe maja wieksze kosci od tych wyzszych

Gość bo to jest tak,,
co ty bierzesz? ja też chce!

Gość malwinaa86
Ktore kości?

Gość nbmbnm
nic nie biore... taka jest niestety prawda, a kosci to te co są na nadgarstku... widoczny jest ten wyrostek po zewnetrznej stronie

Gość a jak mam rozpoznać czy są duż
e ?? mam nadwagę, sporą - przytyłam aż 20 kg w ciągu może dwóch lat, ale kości są widoczne, mniej niż jak ważyłam 60 kg, no ale są :P Nie widziałam jeszcze nikogo, kto nie ma widocznych tych kości. Chociaż fakt - jak ważyłam 60 kg wyglądałam jak sucharek. Mam 170 cm wzrostu...

na pewno nie pykniczny - przy 170 cm wzrostu waga 60 kg to stanowczo za mało - wyglądam po prostu chudoo! nadgarstek mogę kciukiem i małym palcem :D:D:D:D Po prostu za dużo żrę - słodyczy przede wszystkim i nie od budowy to zależy ...

nadgarstek mogę objąć *