Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikikikkikikiki

DO OSÓB Z APARATMI ORTODONTYCZNYMI :P

Polecane posty

Gość tikikikkikikiki

Czy mając aparat umiecie robić loda? :P Czy jesli bede robić to jest możliwość że może się "on" zaczepić o aparat (tak jak np w niektórych komediach pokazują) czy to raczej niemożliwe?

Gość martaa aa aaaa
ale obrzydliwe to jest, jak można robić loda? To jest takie poniżające, poza tym rozetniesz mu fiuta drutami

Gość grzech śmiertelny
hmm nie wiem bo mój mąż miął aparat ale nie robił mi loda :P

Gość tikikikkikikiki
czy jest tu ktoś normalny i mi odpowie? :P nie chce facetowi zrobic krzwdy... ogólnie nie boimy sie tego ze go "porysuje" tylko ze zaczepie o skóre i bedziemy musieli dzwonić po pogotowie żeby nas rozdzielili :P

Gość wójekstaryhuejk
nikt chyba nie wie że uszkodzenia żołędzi są nie odwracalne wiec zwal te druty i ciąg drutaXD

Gość porsytona
Z aparatem da się bez problemu. Nie masz czego się obawiać.

Gość fhgtjhjuykuik
można, ale trzeba uważać . mi się zahaczyło tym kawałkiem druta który odstaje z ostatniego zamka z 6

W życiu bym takiej nie podrzucił. ;) Równie dobrze mógłbym zaryzykować i zawinąć sobie pauke w drut kolczasty. I już nie pisz, że masz takie parcie na ssanie. :O Jeszcze zdążysz się na obciągać. Jeszcze emocje ci nie opadną i radość z w końcu przepięknego uśmiechu a już dostaniesz zjeby, że gryziesz a nie dajesz przyjemność. :P

Nowy w mieście Tak tak... my w ogóle seks uprawiamy TYLKO po to by wam zrobić przyjemność, nie mamy orgazmów, to mit... :o!!!! Jak ona w ogóle mogła o ssaniu kutasa pomyśleć! 💤