Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozaapsurt

moja mama martwi się o Tuska, że jest biedny, bo wszyscy mu coś zarzucają

Polecane posty

Gość cozaapsurt

Poważnie, mama dziś cały dzień jęczy, że to taki dobry człowiek, a wszyscy tak po nim jeżdżą "co on musi teraz przeżywać, co ta jego biedna rodzina przeżywa!" :O żal mi mojej mamy. Dodam, że ma najniższą z mozliwych emerytur.

Gość cozaapsurt
zgadzacie się z nią?

Gość duholdekunst
oczywiscie ze tak, rozumiem was, ale pomyslcie co on teraz przezywa

Gość cozaapsurt
mama niestety jest najbardziej naiwną istotą jaką znam i da się jej wcisnąc każdy kit, ona cały czas wierzy, że tusk wyciągnie ten kraj z bezrobocia i wysokich cen :D

Gość wwwwwwww
biedna jest twoja mama...na glowe :D

Gość walictuska
A mi gnoja nie jest zal... Moja rodzina żyje przez takich jak on w nędzy.Tata pracował w fabryce ,ale fabryke zamkneli i teraz musi dorabiać na zlecenia.Mama wychowuje mlodszego brata i w tym roku brakło im pieniedzy ,wiec ja muszę co jakiś czas im wysyłac.Dodam ,że pracuje w irlandii na 2 etaty i nie wiem co by bylo gdybym straciła tą prace.. kto by pomogł mojej rodzinie? Rząd? Panowie z rządu mają swoich polskich obywateli głeboko w d*upie! Nie obchodzi ich ,że polskie dziecko nie ma co jeść,a wiele jest dzieci w naszym kraju ,które ograniczają sie do jednego posiłka dziennie! Nie interesuje ich to. Bo troszczą sie jedynie o własne dupy,a na polski naród srają i nie przejmują sie ubogimi ludzmi.Zamiast inwestować pieniądze i pomagać jak to mówią "biednym krajom unijnym" i spłacać tych krajów długi,lepiej by zainteresowali sie własnym krajem.

Gość jaarekk
masz 100% racji walictuska u mnie jest podobna sytuacja moj ojciec pracuje matka tez ale i tak jest ciezko.rachunki oplaty ceny benzyna nie wspomne o ksiazkach dla mnie i siostr to jest jakis koszmar:/ pocieszam sie mysla ze jak skoncze 18 lat to tez wyjade . angielski znam dobrze. a ty gdzie obecnie jestes?

Gość PiS to zło i wsyd dla Polski!!
durne i zacofane mohery nie doceniają tego, że pan premier robi wszystko, aby zyło nam sie lepiej!

Gość ptasiek nastroszony
niech się Twoja SZ.Mama nie martwi, P.Premier na szczęście jest politykiem zdecydowanym , silnym i wiedzącym czego chce i ujadającymi kretynami zabiedzonymi brudnymi sie nie przejmuje. i ma rację.

Gość walictuska
W irl. w cork:P Po co pytasz? Jesteś zainteresowany wynajęciem pokoju? Mam jeden wolny.Podaj maila to wyśle ci mój numer g g .Porozmawiamy sobie na privie.

Gość co do demonstracji
On ma wszystko w dupie.

Gość joseph!
ptasiek chcialbym w realu spotkac sie z toba i zajebac z toba solowe

Gość jaarekk
sabiap246@poczta.fm

Gość wcale nie ma wszystkiego w D..
bo chce zając miejsce buzka i byźć przewdoniczącym uni ueropejskiej! takie koryto mu się nalżey za zasługi dla Polski i Polkaów! Tylko durne buraki nie doceniają pana premiera!

Gość walictuska
jaarekk sprawdź maila

Gość nosem w kałuże
ptasiek to szablonowy przykład :kozak w necie pizda w świecie. ja jak widzę jego nick zwyczajnie nie czytam pomijam :) nie warto z nim wchodzić w dyskusje. obsrał by się oko w oko na bank :D walictuska masz całkowitą rację. przykro mi że taką masz sytuacje. u mnie w domu też nie jest kolorowo. a tuska i jego rządu szczerze nienawidzę.

Gość ptasiek nastroszony
witam Cię z Szacunkiem Estera. naprawde tylko Pan Premier to jedyna wybitna Osoba w polityce. wytrawny i wyrafinowany jak cukier w cukrowni gracz.

Gość andrzej ten co nie spi
Ojeju jeju jeju jakiż ten tusk biedny.Co wy chcecie od pana premiera? To jest najbardziej zacny i kochający człowiek na tej planecie.Złoty facet. Aż by się chciało takiemu w tą głupią mordę dać cukierka i zasadzić takiego kopa ,by wylądował na księżycu. "GDZIEŚ NA SZCZYCIE W HIMALAJACH TUSK POWIESIŁ SIE NA JAJACH,A ,ŻE JAJA BYŁY DŁUGIE ,TO ZAPALIL SOBIE SZLUGE .NA MARYSIE NIE STAC BYLO WIEC WYPILI TANIE WINO" :D

Gość twoja mama martwi sie o kibel
jebać tuska i tych ,którzy go bronią ... -ptasiek nastroszony- i -wcale nie ma wszystkiego w D..- jesteście takimi samymi kondomami jak on ,jebać was murzyńskimi kutasami ,byście zapamiętali ten jakże udany akt na całe życie:D

Gość kocham was
Pancerna Kołdora walictuska jaarekk joseph! nosem w kałuże andrzej ten co nie spi twoja mama martwi sie o kibel Kocham Was! Po prostu kurwa Kocham!!! za to,ze jesteście i za to,że nie czuję się sam.Czytająć wasze wpisy wiem,że są na tym świecie normalni ludzie.Popieram ' JEBAĆ TUSKA !'

Gość ptasiek nastroszony.
Powiem wam tak szczerze,że uwielbiam masturbować się przy fotce Pana Premiera.Biorę wazelinę,smaruje wacka i delikatnie przesuwam zdjęcie Pana Premiera po moim wacku... To mnie niesamowicie kręci bo jestem gejem i mieszkam jeszcze z mamą,ale jak będę miał 20 ste urodziny,to kupię sobie większy plakat Pana Premiera i będę przytulał go do poduszki,ssając paluszek który wcześniej trzymałem w swojej obsranej dupce... ahh...

Gość ptasiek nastroszony
w kazdym razie sie odwdzięcze, jebać te bezzebne dziady tę malomiasteczkową brudną biedotę zawistną z zaciśniętą pięścia ze wzrokiem tęskniącym a rozumem i dobrobytem raczej czymś o czym pojęcia to to nie ma.

Gość Mi też żal Tuska
Żal mi go mając świadomość, że niedługo ludzie wyjdą z głodu na ulicę i jeśli nie uda mu się dojechać w porę na lotnisko i uciec z kraju, to powieszą go za wybebeszone flaki na latarni przed sejmem razem z całą rodziną do 10 pokolenia - ażeby geny skurwysyństwa się nie rozpowszechniły w społeczeństwie. Jego kolesi zarówno partyjnych jak i "opozycyjnych" też to czeka. Więc smućmy się nad losem tego biedaka :-(

Gość ptasiek nastroszony.
Hahahahahaha...Przepraszam Państwa.To nie żaden podszyw.Ja mam rozdwojenie jaźni.