Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa dupniak

Kobiety chcą cwaniaków bajerantów

Polecane posty

Gość dupa dupniak

Takiego co to obejmuje lale w łóżku a za jej plecami stuka sms do innej, że tylko ją kocha. Takiego, który kłamie nawet jak mówi dzień dobry. Takiego, który złamie przepisy i jeszcze opieprzy tego, który mu zwróci uwagę. Takiego, który da w mordę jak ktoś krzywo popatrzy. Porządni, spokojni i nieśmiali są dla nich gównem. Takim samym jak niedopałki po petach na ulicy. Niewidoczni.

Gość Zuzanna Amelia ;amp;26
daleko od wygrywu - z czego piszesz jak nie masz komputera ?

Gość Szczypta Maggi
A spadaj buraku! Mi od zawsze imponowali mężczyźni INTELIGENTNI. Nigdy nie obejrzałabym się za prostakiem-cwaniakiem! :o niedobrze mi się robi jak widzę taką świnię, co to tylko: ruchanie, piwo, jp, k*rwa mać, felgi i beemki, kasa, disco polo na full...! Tacy niczym nie różnią się od swoich przodków, którzy zostali jednak na drzewach :) ps. Najseksowniejsi są w garniturach i kitlach :P

Gość chybadobrzerozumiem
ale niektórzy są dziwni, dlaczego kategoryzujecie że jak bajerant to drań, ruchacz, cham i prostak, a jak uczciwy to i od razu nieśmiały, wartościowy i już. A co jeśli powiem że są tacy faceci: uczciwy szanuje kobiety szanuje innych ale potrafi przypierdolić kiedy ktoś go próbuje zgnoić albo jego kobietę spontaniczny szczery wartościowy honorowy nieprzewidywalny nie dający sobie wejść na głowę spontaniczny i wiele innych cech które WCALE NIE MUSZĄ SIĘ WYKLUCZAĆ!!! Z tego co wiem to większość kobiet nie lubi facetów przewidywalnych, nudnych, dających sobie wejść na głowę typowych pantoflarzy. Co wam drodzy Panowie szkodzi mieć jaja oraz być wartościowym?

Gość zycie uczuciowe
czulych, pewnych siebie drani

kobieta chora wiec jade do apteki by kupic jej leki mysle sobie kupie jeszcze cos jej słodkiego bo ja kocham i chce by lepiej sie poczuła i powiedzcie gdzie tu wchodzenie sobie na głowe jak to jest z czystego serca czyn dla niej :D ale powiecie ze i tak pantoflarz i bez jaj bo on ma miec na to wyjebane i jechac gdzies w pizdu zostawiajac kogos w chorobie i cierpieniu:D

Gość chybadobrzerozumiem
sos dobrze że tak robisz ale trzeba wiedzieć kiedy pomóc a kiedy odpuścić, nie możesz być na każde jej skinienie

dla swej kobiety facet zrobi wszystko i ma wyjebane na innych ludzi :D wiec na kazde skinienie tak ale tylko dla niej : )

Gość zagraża twojemu życiu i zdrowi
tak, bo taki poradzi sobie w życiu 🖐️ nie to co te biedne,wrażliwe, zakompleksione miernoty, które śmią nazwać siebie facetem 🖐️

Gość IMO12354
Sossss ty jebnięty geju

Gość zagraża twojemu życiu i zdrowi
np taki sosssss ciota nad cioty i co on może dać kobiecie ?

Gość IMO12354
Sos - Ty piany jesteś? Czy tylko jednym tchem wypluwasz z siebie swe mądrości, stąd taki styl wypowiedzi? :classic_cool:

wartościowej kobiecie bardzo duzo :D no ale jak ty patrzysz tylko na aspekty fizyczne to nie jestes w mojej kategorii bejb :classic_cool:

Gość IMO12354
A jednak! Sos nam się upił. :D

Gość IMO12354
sossss jak nie masz problemów w kontaktach z kobietami to dlaczego żadna cie nie chce ????

Gość IMO12354
Albo sie naćpał skuurwysyn

facet ma myslec sam, byc soba i nie zamieniac sie dla jakies wywłoki ... to niech ona dostosuje sie do was proste : )

jak to zadna nie chce :D to raczej ja spławiałem wiele kobiet : ) fajnie jest kochac ale chce byc sam ;)

Gość IMO12354
sosssss z takim myśleniem to ty do końca życia będziesz prawiczkiem

Gość IMO12354
sosssss Sonie też spławiłeś ???

Gość IMO12354
Na miłość Boską. Wiedziałem, że coś nie gra. Rozprawiczył się i teraz nam tu radami zacznie sypać. :D

Gość IMO12354
Dobra - ja się stąd iście po Angielsku wycofuję. Podszyw - dumnie reprezentuj! :classic_cool:

Gość ide spac
no coz autorze, z prymitywnymi ewolucyjnymi odruchami wiekszosc kobiet nie wygrasz Wielu kobietom tacy imponuja, bo sa dominujacy i agresywni tym samym silniejsi w walce o zasoby = przetwanie ich mlodych

co do sonii to inna sprawa ;) trafiła sie jedna kobieta do ktorej człowiek ma inne plany ale nie zmienia to faktu ze były inne dziewczyny ktore dostały kosza :) ej no z rozprawiczeniem to było juz pare lat temu nawet jeszcze nie wiedział ze istnieje takie cos jak afe:D