Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zberezna

co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość zberezna

Po dlugich oczekiwaniach znalazłam kochanka...o 12 lat starszy,jestem dojrzalą kobietą!Facet jest cudowny,delikatny,pięknie potrafi się pieścić!Ale podczas całej akcji mu nie stanął.....podobna tak reaguje na pierwszy raz z nową partnerką,czy to możliwe?Twierdzi jest oczarowany mną i że jest mu ze mną b.dobrze.Czy jeszcze komuś to się przytrafia?

Dziwne, właśnie za pierwszym razem powinien się na Ciebie rzucić, możliwe żeby był aż tak wystraszony? Zresztą będziesz miała szybką weryfikację za drugim razem...

Gość sranie w banieqqqqqqqq
Ja miałam kiedyś taki przypadek... Trzy razy mu nie stanał jak miało do czegoś dojsc...

Słuchajcie, ale nawet jak jest po 50 to przy pierwszym fizycznym zbliżeniu z kobietą na którą leci no COKOLWIEK by mu chyba drgnęło...

Gość monia066
tez mialam takiego partnera... ale za drugim razem nie było lepiej chyba koles ma problemy jak bedzie tak dalej to daj sobie z nim spokój znajdziesz innego:)

Gość mam ochote
odpisałem Tobie na podany adres

Gość zbetezna
jestem ciekawa drugiego razu!ale myśle ,że to ten lęk zadaniowy!Oby !

to spotkaj się z nim po raz drugi ,może wtedy mu stanie ....pewnie za bardzo speszony ...nie mogłaś mu postawic?

Gość wójekstaryhuejk
facet = pała = sex a flak = zmień

"Lęk zadaniowy" ?!! hehheheheh Piratek Fajtłapek jak już coś napisze.... hehehe Pewnie zna to z autopsji. Truchleje i zalewa go zimny pot za każdym razem jak dziewczyna próbuje go złapać za rękę. Pewnie impotent. Ci dopiero mają przesrane. :( Gotowi dać kobiecie wszystko i potwierdzić to solidną wbitką a tu ni chuuja :( Naprawdę im współczuję.

Gość basilla
racja!lęk zadaniowy.....fajtałapek!lepiej niech sie nie bierze za kobietki