Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Facet ma wielkie powodzenie jeśli:

Polecane posty

- jest bardzo przystojny - jest męski - jest inteligentny - jest dowcipny - jest ironiczny - jest dobrze ubrany - ma co opowiadać (albo zmyślać) - potrafi zapewnić kobiecie emocje, których potrzebuje - sprawia wrażenie stabilnego, a jednocześnie potrafi kobietę zaskoczyć - roztacza przed nią wizję wspaniałej przyszłości i przygód Teraz odpowiedzcie sobie, które punkty spełniacie i nad którymi możecie popracować. Celem naszej partii powinno być dążenie do tego, a co za tym idzie posiadanie pięknej kobiety i wielkiego zadowolenia z życia.

Jak facet będzie taki jak opisałem, to kobieta nawet będzie dla niego kradła jedzenie. ;)

Gość Zuza Amela
L - A Ty spelniasz te wszystkie wymagania?

LoOoOsEr nic nie rozumiesz....jak masz kasę , nie musisz mieć twoich podpunktów

Gość Zuza Amela
L - Co robisz? Podrywasz dziewczyny?

LoOoOsEr nic nie rozumiesz....jak masz kasę , nie musisz mieć twoich podpunktów I możesz się ożenić z fajną kobietą, która Cie będzie zdradzać z takim facetem jak opisałem. Albo i zgarnie część majątku i do niego odejdzie.

rev zależy powodzenie u jakich kobiet chce mieć, jak u tych fajnych to neistety lista lista i ejszcze raz lista, kasa nic nei pomoze

Gość Zuza Amela
FM - Dlaczego twoja lista jest taka dluga?

Gość Zuza Amela
Loooosera jeebał pedaŁ mewcia

rev zależy powodzenie u jakich kobiet chce mieć, jak u tych fajnych to neistety lista lista i ejszcze raz lista, kasa nic nei pomoze te fajne najchętniej łamią listy.....np.dla kasy , seksu itd

Gość Zuza Amela
Loooosera jeebał pedaŁ gmoche

Gość Zuza Amela
L - to prawda że zabiłeś downa z sopotu ?

revolver ktos ci juz mówił, że jesteś biedakiem? nie...ale chętnie posłucham kolejnych mitów...💤

Gość Zuza Amela
L - Czemu nie podrywasz? To facet musi pierwszy inicjowac kontakt.

rev oczywiście te fajne idą do łóżka z brzydalem który nie umie ich oczarowac , bo chcą jego kasy 🖐️ tak robią zakompleksione dziunie 🖐️

Gość hahaha dobre sobie
Wbije Wam na ten topik, bo się uśmiałam Ja jestem z innej bajki, więc jestem sama, bo ja szukam księcia:P to tak dla wyjaśnienia:P Ostatnia moja rozmowa z koleżanką, która ma obrzydliwego kurdupla:P Pytam się jej jak może z tym gostkiem być? jej odpowiedź, mnie poraziła: Ma tak wypchany portfel, że jest wysoki do nieba jak na nim stanie:P Wręcz dla mnie faceci to frajerzy:P Brzydki kurdupel z kasą jest w stanie zdobyć głupią kobietę:P

Nie ma okazji. Często jest tak, że podobają mi się albo bardzo młode, albo dojrzałe kobiety. Młodych dziewczyn raczej nie zamierzam podrywać.

Gość wodka
dobre podpunkty Ci powiem

rev oczywiście te fajne idą do łóżka z brzydalem który nie umie ich oczarowac , bo chcą jego kasy tak robią zakompleksione dziunie nie...najchętniej idą z biednym romantykiem spod mostu - pod most :D

hahaha dobre sobie Wbije Wam na ten topik, bo się uśmiałam Ja jestem z innej bajki, więc jestem sama, bo ja szukam księcia to tak dla wyjaśnienia czyli wszystkie te punkt + kilkadziesiąt innych + KASA :D

Gość looser zapomniales o wzroscie
- jest bardzo przystojny - jest męski - jest inteligentny - jest dowcipny - jest ironiczny - jest dobrze ubrany - ma co opowiadać (albo zmyślać) - potrafi zapewnić kobiecie emocje, których potrzebuje - sprawia wrażenie stabilnego, a jednocześnie potrafi kobietę zaskoczyć - roztacza przed nią wizję wspaniałej przyszłości i przygód -WYSOKI

rev najlepeij od razu w skrajność, a prawda jest taka że kobeita z kalsą nie poleci na buraka czy dziadka, bo ma kasę 🖐️

To już jest w bardzo przystojny, chociaż znam i faceta średniego wzrostu, za którym latała piękna dziewczyna, ale spełniał resztę punktów.

rev najlepeij od razu w skrajność, a prawda jest taka że kobeita z kalsą nie poleci na buraka czy dziadka, bo ma kasę każda kobieta uważa, że ma klasę i nie wcale nie leci na pieniądze...jednak Ci faceci bez pieniędzy są sami , albo nie maja kobiet z klasą ...💤

Często pewnie jest tak, że wychodzi za bogatego, czy dobrze rokującego finansowo, a później, jak pisałem, zakochuje się w takim gościu jak napisałem.

Gość czczczcz
co to znaczy ironiczny facet??? Nie ma czegos takiego. moze być ironiczny ton głosu np. Co zreszta ani mile ani eleganckie i na pewno powodzenia nie przysporzy