Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa87

Mam juz dość samotności

Polecane posty

Mam juz dość co takiego jest ze mna nie tak juz nie wiem dlaczego nie ma faceta ??????? jestem ładna po studiach i dupa dlaczego ciagle mam do czynienia z jakimis frajerami mam juz tego serdecznie dosc dlaczego inne dizewczyny maja szczescie mam juz dosc samotności dluzej tak nie wytrzymam wsrod znajoymch tylko sluby i fotki sweetasne z wesela i malych dizeciakow mam 24 jestem sama mam tego dosc .

jest piątkowy wieczór a ja siedze sama nikt nie dzwoni nikt nigdzie nei zaprasza wiecie co to jest załosne i nie do zniesienia mam juz tego dosc co mam robic z zyciem jakbym chociaz miala prace a tu nic od 3 meisiecy codziennie wysylam po kilkanascie cv i nic jestem zyciowym nie udacznikiem niby skonczylam studia itp wiecie co nawet samochdem nie jezdze tlyko jak ukradne bo mi rodizce niep ozwalaja to jest zalosne mam 24 lata i prawko od 5 lat i nie jezdze chyba ,ze po kryjomu tak to mi nie wolno jak malemu dizecku mama mi ciagle wszedzie grzebie po torebce itp czuja sie jak niewolnik .

Gość co do demonstracji
Strasznie masz, czas iść do pracy i się wyprowadzisz... ciekawie piszesz, widać że jesteś inteligentna, szkoda iż nie różnica wieku to bym chciał poznać twoją osobe w tgz "realu".

z podkarpacia

z podkarpacia ale mam juz tego wszystkiego serdecznie dość chcialam jechac do stanow dostalam vize na 10 lat jak o tym wspomne to mnie mama wyzywa przez to ,ze nie bedzie mnie miala pod kontrola w niczym mnie nie wspieraja w niczym nie pomagaja sie usamodizlnic tylko klody pod nogi pasuje im to ,ze siedze w domu i sprzatam pale w piecu i im obiady codziennie gotuje gosposie sobie znalezli ja juz dluzej tak nie moge oszaleje tak chcialam wyjechac do stanow to bylo moje marzenie ale w niczym mi nie chca pomoc tylko robie ze mnie tkaiego niewolnika

Gość co do demonstracji
Strzel im w głowe.

o wszyswtk owypytuja i kontroluja mama mi wszedzie grzebie tak mnie to wkurza kiedys placila mlodszym braciom za to zeby sie wlamywali na moje gg i czytali jej archiwum smsy tez mi czytala i im placila zeby jej powiedizeli co u mnie jestem inwigilowana we wlasnym domu przez rodzine wszyscy mna rzadza i traktuja jak popychadlo ja mam za słaba psychike ale nie jestem szczesliwa przeciez to moje zycie powinnam orbic to co chce i spelniac sowje marzenia a nie robic to co im pasuje nie mam kasy jestem od nich uzalezniona chiclaam zeby mi pozyczyli kase na bilet to mnie zwyzywali i kaza isc na staz za 700 zebym dalej byla od nich uzaleznionia ja chce zwiedzac swiat

Gość Stomatoloszka nie daj im sie
A ja chce wreszcie poczuc bata w dupie! Wawa piszcie!

Gość robocziken
idź na ten staż, przynajmniej bedziesz się inaczej czuła i doświadczenie jakiegoś zdobędziesz

no pojde nie mam wyjscia i bede biedowac 700 beznadizja moje zycie jest bez przyszlosci zamaistk onczyc studia moglam do anglii jechacn a te 5 lat nawet mnie nie stac na samochod mam tego dosc tak chcialabym mieszkac sama

Gość robocziken
ja po stażu dostałem robote w tej firmie i pracuję tam do dzisiaj

Oszaleje,kutaaaasa chce

to nie chodzi nawet o to tylko o to jak Ci ludize w domu mnie traktuja jak swoja wlasnosc nie jak doroslego czlowieka jak dizecko z liceum mam tego dosc widzej ak jest u moich kuzynow kuzynek sa w moim wieku sa traktowani jak dorosli a mnie moi traktuja jak dizecko nawet samochodem zabraniaja jezdzic chciaz mam prawko to nie jest zalosne ?

Jest tu chetny?

wiele razy z nimi na ten teamt rozmaiwalam i nic zawsze sie konczy na klotni z moja mama na koniec mnie zacznie ponizac wyzywac od suk i szmat itd

musze miec kase zeby przeprowadzic sie do wawy ciekawe skad mam ja wziac juz moja babcia jest bardziej cywilizowana od moich rodzicow bo ona ich krytykuje za to zachowanie i za to ,ze mi samochodu nie daja przynajmniej mnie pociesza ma 77 lat ale jest bardziej nowoczesna niz moj ojciec moze przez to ,ze meiskzala 20 w stanach

Może faktycznie pozostaje Ci na tą chwilę tylko ten staż. Odkładaj pieniądze co zarobisz i uzbieraj chociaż aby opłacić miesiąc wynajmu w wawie. Miałem podobną sytuację z kasą też musiałem dawno temu pracować za takie a nawet mniejsze pieniądze dziś mam większą dniówkę niż kiedyś za miesiąc brałem. Odkładałem pieniądze otworzyłem małą firmę nie spodziewałem się że aż tak się rozwinie a teraz hi life

Gość etrs455
do wawy sie nigdy nie przeprowadzisz bo tam sa bardzo drogie mieszkania . Sugeruje raczej jakies miasteczko o ludnosci 30 tys na zachodzie Polski - Wielkopolska, dolny sląsk , gorny sląsk .

ja mieszkam w 30 tys miescie a obok jest miasto jeszcze wieksze ale i tak jest ciezko z praca w rzeszowie mieszkalam przez 5 lat tam tez szukam pracy nic

Gość Seba 89
Hej Aniu doskonale rozumiem co czujesz..również jestem bardzo samotny..czuje się niepotrzebny odtracony przez nikogo niekochany od zawsze..tylko że moim problemem jest brzydka twarz..ludzie na ulicy w urzędzie na poczcie wszędzie już na starcie mają o mnie zdanie jak o kim gorszym..jestem bardzo wrażliwy i bardzo to wszystko przeżywam..marzę o tej jednej jedynej dziewczynie o dziecku o szczęśliwej kochającej się rodzinie dla której będę żył i walczył o nasze marzenia. .niestety powoli tracę na to nadzieję..jestem z Przemyśla jeśli byś chciała napisać i porozmawiać oto mój mail sebkas@onet.eu..pamiętaj tylko że wprost napisałem o swej antyurodzie a że sama o sobie napisałas ładna to zapewne jesteś śliczna dziewczyna która by na takiego kogoś nie spojrzała..w każdym razie jak coś proszę napisz zawsze łatwiej jest się komuś wyzalic..pozdrawiam

Byłam przez rok w zwiazku z psychopata dla ktoego liczyla sie tylko kasa moze nauczylam sie zycia na bankietach jedzenia w restauracjach spania w drogich hotelach teraz czuje pustke i beznadzieje bo przeciez pienidze sa w zyciu bardzo wazne kazdy z nas marzy o wygranej w totka i snuje plany co za nia kupi ale ile mozna bujac w obłokach . Musze cos wykombinowac bo inaczej nie dam rady wytzymam te 3 meisiace na stazu potem pomysle co dalej

napewno się nie poddawaj każdy ma w końcu swoje 5 minut, uniezależnij się od rodziny która jest delikatnie pisząc dziwna, już byłaś na studiach bo miałem zaproponować nowe i akademik. Ale podstawa nie łamć się. :-D