Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa87

Mam juz dość samotności

Polecane posty

Gość hyuuihuy
taa, jak zwykle kolejna piekna samotna, ktorej to urody nie zauwaza zaden facet wokol. Ludzie, ile mozna wciskac sobie taki kit?

zauwaza i to nie jeden tylko zaden mi nie odpowiada w akademiku mieskzałam przez 3 lat

kilka miesiecy temu jak bylam w szpitalu poznalam przystojnego ,mlodego czylego troskliwego ginekologa :) to byl moj ideal niestety zonaty ale zrobil na mnie takei wrazenie ,ze jak on nim pomysle to cos m isie robi tak sie o mnie troszczyl az inne pacjentki byly zazdrosne byl u mnie co 15 minut i nawet po wypisie mnie podwiozl do domu . Ja mu wpadlam w oko i on mi tak istrzal amora byl te spojrzenia w oczy itp straszna chemia miedzy nami jakby nie mialozny to napewno by cos z teog bylo

sorki za błędy

Gość anastazjaaaaaa
rozumiem cie,mam podobnie.po prostu tutaj sa kiepskie perspektywy dla mlodych samotnych kobiet po akzdym wzgledem-zarowno fajnych facetow ktorzy by chcieli czegos wiecej niz sexu jak i pracy.jakie studia skonczylas?

polotologie, dziennikarstwo i administracje mam plan skonczyl zaocznie w lublinie technika dentystycznego

politologie

tez tak mysle tylko studia te kosztuja 750 zl mieisecznie zaoczne ;p wiec najpierw kase musze miec;p