Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnniiiem

czy to koniec? czy przesadzam?

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnniiiem

spotkalam sie z pewnym facetem kilka razy i martwi mnie to ze on rzadko sie do mnie odzywa tak w tygodniu, nie dzwoni, smsow tez nie pisze odzywa sie tylko wtedy kiedy chce sie umowic na spotkanie. ja staram sie nie pisac nie dzwonic bo wiem ze nie ma czasu na to czy to jest normalne ze facet milczy kilka dni? czy to znaczy ze nic z tego nie bedzie?

Gość nnnnnnnnnniiiem
podbijam

Gość nnnnnnnnnniiiem
prosze pomozcie bo oszaleje

Gość nnnnnnnnnniiiem
stachu jestes facetem wiec powiedz cos madrzejszego

Gość nnnnnnnnnniiiem
wypowie sie ktos?

Gość nnnnnnnnnniiiem
stachu kobiety roznia sie od mezczyzn kobiety potrzebuja czestszego kontaktu

Miałam to samo i nie skończyło się dobrze. Nawet jak ktoś jest mega zapracowany to nie mów, że nie znajdzie dwóch minut na głupiego sms-a. Nie wiem czy nie znalazł sobie ładnego wypełniacza wolnego czasu, który będzie na każde jego wezwanie.

Gość nnnnnnnnnniiiem
Polly masz racje ja rozumiem ze ktos jest zajęty, ma prace, obowiazki... ale chyba zalozmy ze jak kladzie sie spac po tym ciezkim dniu to ma chwile zeby sie odezwac... chociaz wtedy jesli w ciagu dnia faktycznie zabiegany jest

Gość zaje jakis tam
dla facetow to normalne nie odzywac sie kilka dni. z wami laskiami, pomimo ze jestescie strasznie slodkie i kochane, jest wlasnie ten porblem ze trzeba wam poswiecac 110% czasu i uwagi. a jak wynik spadnie nie co 100% to zaraz jest rozkminka...

Gość ;kdafojadfoiauifahi
też mi się tak wydaje, jeżeli facetowi by zależało to napisze , pomyśli o Tobie w ciągu dnia i wogóle jakoś okaże to zainteresowanie. A tak skoro tylko jak chce sie spotkać to pisze, to pewnie na codzień Cię nie potrzebuje , tylko odzywa się wtedy kiedy mu się nudzi. Chyba go sobie odpuść...

o to musisz zapytać jego, albo ma taki charakter, może jest zajęty ?, nie mam zielonego pojęcia, myślę, ze najprościej będzie zapytać go o jego plany związane z Tobą :)

Kochani nie chodzi o poświęcanie 110% czasu na dziewczynę, ale chyba się Królewicz jeden z drugim nie przemęczy jak przez 30 sekund wystuka raz dziennie sms-a. Zakochany facet na początku znajomości raczej bardziej wylewnie powinien okazywać zainteresowanie.

Gość nnnnnnnnnniiiem
zaje jakis tam jestem juz stara - 25 lat i powoli chyba zaczynam rozumiec Was- facetow to co napisales to niestety prawda... nam to tak ciezko zrozumiec wydaje nam sie ze jesli facet chce to sie odezwie, znajdzie chwile a to nie zawsze tak jest

Gość nnnnnnnnnniiiem
Polly no zgadzam sie z Toba a z 2 strony chce zrozumiec facetow dla ktorych to jest NORMALNE ze sie nie odzywaja kilka dni dla mnie to jest nienormalne ale staram sie to jakos zrozumiec mimo ze mi smutno

Gość nnnnnnnnnniiiem
nie jestesmy w zwiazku jesli o to Ci chodzi spotykamy sie od jakiegos czasu i zawsze jest super tylko wlasnie ta cisza miedzy spotkaniami.....

Gość nnnnnnnnnniiiem
ludzie ja zaraz oszalaje nie chce sie do niego odzywac pierwsza

Gość nnnnnnnnnniiiem
kpisz?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a moze on wlasnie czeka az Ty sie odezwiesz?moze on tez nie chce sie narzucac?czy kiedy kolwiek ty odezwalas sie pierwsza do niego?

odezwij się! wolisz żyć w niepewności, korona Ci z głowy nie spadnie!

Wydaje mi się, że chyba Tobie bardziej zależy niż jemu. Może jeszcze się to zmieni. Owszem można nie odzywać się kilka dni- i to zarówno facet jak i kobieta. No nie mówcie, że kontaktowanie sie z kimś, z kim się spotyka jest jakieś męczące. Fajny sms wieczorkiem czy cicha, pikantna rozmowa przed spaniem chyba dla obojga jest przyjemna?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napisanie zreszta jednego smsa to nie jest narzucanie sie narzucaniem bylo by jak bys wysylala jeden sms za drugim

Gość nnnnnnnnnniiiem
tylko ze zawsze ja sie pierwsza odzywalam i w tym tkwi problem jak ja sie odezwalam, np zadzwonilam to wtedy on mowil zebysmy sie spotkali on nigdy pierwszy sie nie odezwal dlatego postanowilam ze koniec nie odezwe sie tym razem

Gość nnnnnnnnnniiiem
stachu ile Ty masz lat... bo chyba nie za wiele... moze mam go zapytac czy bedzie ze mną chodzic?