Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa123

jestem kochanką.

Polecane posty

"Aaaa, czyli jak ja nie pochwalam romansu z żonatym facetem, tzn. że mam nieudane życie seksualne? Dziecinko, ale Ty płytka jesteś. Faktycznie, jest czego zazdrościć.." twopje wypowiedzi i zlozonosc epitetow swiadczuy o tobie ;-) radze zapamietac na przyszlosc;-)) to czy ty pochwalasz romas z zonatym - jelsi nie jestes w sytuacje zaanagazowana a jednak roztrzasasz - to znaczy ze jestes niedopieszczona ( i prosze nie traktowac tego tak doslownie jak masz w zwyczaju;) . Ludzie zaspokojeni seksualnie nie ekscytuja sie konfiguracjami ktore ich nie dotycza - as easy as it is;-)) sama bym sie nie zdecydowala - bo to niebezpieczne (facet sypia z dwonma na raz niemalze - nigdy nie wiadomo z kim sypia ta druga laska -zona - mozna sie wiec latwo czyms zarazic..) natomaist to ze inni wybieraja taki uklad - to ich sprawa moim zdaniem - mnie nie grzeje i nie ziebi ;-) \moze lubia dreszcyk emocji?;-)

czasami mam wrazenie,ze tu sie zebrala grupa ludzi naprawiczy swiata :D ludzi i zdradzaczy :D jak zdradzaja ich sparwa ,zyjesz z nim?z nia ..nie? jak kradana co ..tobie ukradli ,nie? jak kalamia owego kochasia lub kochasie ,jestes nia..nie? wiec pytam co sie tak angazyjesz jedna z druga w jakis tam prowokacyjny topik? no ok ,byle by popisac niech i tak zostanie jestesmy tylko ludzmi ,a moze az ,,i kazdy z nas jest inny jeden jest prawy i swiety inny zdardza gdzie popadnie proste a tu zauwazylem jedno ,sami prawi sa :D

"zalosne to jest doprawdy te kochanki nie mają krzty godności w sobie" ;-))))) zobaczcie jak reaguja kobiety uciemiezone patriarchatem - nie napisza w zyciu ze to taki mis nie ma godnosci - nie ma jej zawsze ktoras z kobiet (ich zdaniem) " w życiu nie spałabym z facetem wiedząc(lub nawet domyślając się, bo ta która wierzy w 100% w te ich obiecanki ''że z żoną nie śpi'' jest po prostu straszną naiwniarą) że śpi w tym samym czasie z inną, facet ma byc tylko dla mnie, nie zamierzam się z nim ''dzielić'', takie coś musi być strasznie uwłaczające" jak rozumiem piszesz cos o czym nie masz pojecia? a przyszlo ci do glowy ze ludzie maja rozne potrzeby seksualne? czy w niedziele przez godzinke idziesz do takiego miejsca w kt dorosly facet w czarnej kiecy - mowi ci co jest wlasciwe w seksie?;-)))) nie mowie ze nalezysz do tekj sekty - ale prezentujesz b. zblizone poglady;-)) na zasdzie wszyscy mysla tak jak ja " te które na takie być strasznie głupie i naiwne, bo chyba żadna nie poszłaby na taki układ nie mając tej durnej nadziei iz facet wkońcu zostawi tą ''drugą'' naprawde wierzysz w to co napisals?;-)

salut zaczynasz pisać jak hipokryta:P sam zachowujesz się jak naprawiacz... ludzi tu piszących:P

Gość o ja pierdoleeee
''Ludzie zaspokojeni seksualnie nie ekscytuja sie konfiguracjami ktore ich nie dotycza'' co za idiotka :D wiesz że swoją durnotą przebijasz najdurniejsze babska na kafe? trudno o większą bzdurę, serio :D poza tym zostaw dla siebie farmazony tego typu, żadnym psychologiem ani psychoterapeutą nie jesteś , ale jednak po twoich postach widać iż uwielbiasz oceniac psychikę innych - co ci wychodzi marniutko, pisz albo na temat albo zamilcz, bo nigdy nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji oprócz wyświechtanych frazesów i jakiś swoich pseudo-teorii 😴

"nieudane życie seksualne" ..yy..więc jak mam te słowa traktować? A co to znaczy złożoność epitetów? A poza tym literówka goni literówkę, a mi się nie chce domyślać co Ty piszesz. I się wcale nie ekscytuję. Bo nie ma czym. A pisać mogę co chcę. Tak samo jak Ty (choć ciężko się Ciebie czyta).

pomaranczo nie brzecz do mnie ok to ,ze wypowiadam sie w tym temacie tak jak wypowiadam to nic nie znaczy :P i wali mnie co myslisz mozesz myslec ze mam trzysta kochanek, prawde znam ja a towoja prawda juz zdechala :P

Gość olimar
rozkręcacie się a będziecie się bić? pytam bo nie wiem czy dalej warto czytać

"o ja pierdoleeee" jaki nick - taka wypowiedz;-)) jesli chodzi o poziom;/ "co za idiotka wiesz że swoją durnotą przebijasz najdurniejsze babska na kafe? trudno o większą bzdurę, serio" a wiec skad u ciebie ta dziwna ekscytacja , hm? "poza tym zostaw dla siebie farmazony tego typu" jelsi zwracasz sie z prosba o cos (bo tylko to mozesz uczynic) to nalezy dodac zwrot "prosze" - matula jak widac do edukacYJIII twojej wagi nie przykladala, co?;-) moze leniwa byla? "żadnym psychologiem ani psychoterapeutą nie jesteś" jestem czy nie jestem - w twojej lepetynie tak sie kojarze;) "ale jednak po twoich postach widać iż uwielbiasz oceniac psychikę innych" juz mowilam - kazdy widzi co chce zobaczyc "co ci wychodzi marniutko, pisz albo na temat albo zamilcz" pierdolee - ze tak sie po imienu zwroce ;-)) naprawde matula cie nie wychowala - naprawde sadzisz ze zwracanie sie do mnie w taki sposob ma jakikolwiek sens?;) "bo nigdy nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji oprócz wyświechtanych frazesów i jakiś swoich pseudo-teorii" to widze ze czytasz moje wypowiedzi regularnie- to dobrez...dla ciebie, moze chociaz dobrych manier troche podlapiesz;-))

ike nie naprawiam napisalem cos od drugiej strony i juz jestem zdradzaczem ,mimo ze gowna ktos tam o mnie wie ja uwazem ze nie trzeba naprawiac nikogo na sile i tyle ,proste i tez wiem,ze nie jedna osoba tu piszac,miala cos za uszami ale trzeba byc ,i potepic bo tak nakazuje switopoglad i kafe standard

rozkręcacie się a będziecie się bić? pytam bo nie wiem czy dalej warto czytać na wszelki wypadek przygotuj paluszki:P

Gość zalosne to jest doprawdy
ror - nawet nie chce mi się odpowiadać na twoje bzdury, powiem tylko jedno - masz jakąś antykościelną obsesją, wszytkich którzy nie myślą tak jak ty i mają inne poglądy posądzasz o fanatyzm religijny, to już naprawdę jest chore :D

"nieudane życie seksualne" ..yy..więc jak mam te słowa traktować?" jest mi to obojetne jak masz je traktowac - mozesz w ogole nie traktowac;-) to twoja zagwozdka a nie moja "A poza tym literówka goni literówkę, a mi się nie chce domyślać co Ty piszesz." masz racje - w tym punkcie "I się wcale nie ekscytuję" jasne;-))) "Tak samo jak Ty (choć ciężko się Ciebie czyta)." oczywiscie ze mozesz. no niektorych czytanie meczy - ja wiem - zwlaszcza jak oczy nienawykle;-))

ja uwazem ze nie trzeba naprawiac nikogo na sile i tyle ,proste no ba! dziewczę same się naprawi jak miś zdradzacz całkiem niechcący posłucha jej tłumaczeń i wróci (chwilowo) do żony:P

ror - nawet nie chce mi się odpowiadać na twoje bzdury nie chcę ale muszę ? czyżby wewnętrzny przymus?

" rozkręcacie się a będziecie się bić? pytam bo nie wiem czy dalej warto czytać na wszelki wypadek przygotuj paluszki" I okulary, bo niektórych odpowiedzi są zapisane szyfrem :D

Gość o ja pierdoleeee
ty nawet nie umiesz prowadzić normalnej rozmowy poyebańcu :D nie ma to jak wytykać innym stosowanie personalnych wycieczek a samemu robić to nałogowo :D🖐️

"zalosne to jest doprawdy ror - nawet nie chce mi się odpowiadać na twoje bzdury" jasne;-))) nie chce ci sie czytac - ale czytasz - czyli cie jednak ciagnie, co?;-)" powiem tylko jedno - masz jakąś antykościelną obsesją, wszytkich którzy nie myślą tak jak ty i mają inne poglądy posądzasz o fanatyzm religijny, to już naprawdę jest chore " zeby mogla ci odpowiedziec o kosciele to musialabys spercyzowac o kt ci chodzi . wiesz zaznaczam to bo w pl sporo ludzi mysli ze kosciol jest jeden;-) ale to bylo offtopic ludzie czasem nie czuja - ze sporo rzeczy maja wpajane do glowy - i byc moze bezwiednie powtarzaja to rezczywiscie uzylam skrotu myslowego - nie chodzi o sama przynaleznosc do sekty, tylko o pewien konserwatyzm spoleczny ktory przez te sekte jest mocno propagowany - dlatego w swojej wypowiedzi wcale nie zalozylam ze jestes aktywna sekciara;-) ale sory - wyszlo przeze mnie nieporozumienie

no i ok ,i co cie w tym boli ike co? ze dziewcze uwierzy misiowi? niech wierzy jej dupa sama pisalas jak nie bedzie chciala sama zrozumiec to nic i nikt jej nie przekona

Tu nie trafiłaś, bo ja humanistka. Z zamiłowania i niedługo z zawodu. Powiem jak do dziecka. Tak brzydko składasz zdania, że człowiek sensu się musi domyślać. Kumasz? Zakańczam rozmowę. Nasza konwersacja mnie męczy.

"o ja pierdoleeee ty nawet nie umiesz prowadzić normalnej rozmowy poyebańcu" a nie nmowilam ze matka "pierdoleee" leniwa jednak byla?;-))) no zeby dziecie z takimi manierami w swiat puscic ..hm..

no i ok ,i co cie w tym boli ike co? wszystko , salut:( wszystko!! 😭 a tak w zasadzie to dlaczego pytasz?:P mój ból moja sprawa:P

"jookko Tu nie trafiłaś, bo ja humanistka. Z zamiłowania i niedługo z zawodu" no to mnie nie zaskoczylo akurat;-)) "Powiem jak do dziecka. Tak brzydko składasz zdania, że człowiek sensu się musi domyślać. Kumasz?" twoja opinia jest mi obojetna;-)) twoim zdaniem brzydkie zdania pisze ja , a moim zdaniem ty;-) co cie stawia w kiepskiej pozycji bos humanistka;-)) "Zakańczam rozmowę. Nasza konwersacja mnie męczy." obiecujesz , obiecujesz i slowa nie dotrzymujesz;-))) i jakie to dziecinne - to obwiesczzanie ze "zakanczasz" i ze "meczy" - jak dziecko tupiesz nozkami;-)) ale nie zatrzymuje;-)

a w zadzacie czemu mnie o to pytasz ,ze pytalem ?:P to tak samo moje pytanie moja sprawa :P ta sama zasada:D

Gość erwyrteoiu
a ty ror skoro sama nie byłas kochanką to czego się tak ekscytujesz? hę? hipokrytka z ciebie poza tym jakoś usilnie ich bronisz i to jest podejrzane, zapewne inaczej śpiewałabyś gdyby to twój facet znalazł sobie kochankę i tego życzę ci z całego serca skoro nie widzisz nic złego w byciu kochankOM zajętego faceta :classic_cool:🖐️ ciekawe czy wtedy tryskałabyś wyrozumiałością wobec kochanki bo przecież ''ludzie mają różne potrzeby seksualne'' i nie widziała w tym nic złego, a może jeszcze byś ją zaprosiła na kawkę? :classic_cool: takie bajeczki to w przedszkolu 🖐️

a w zadzacie czemu mnie o to pytasz ,ze pytalem ? lubię się zadręczać twoimi odpowiedziami:P

yhm ,a ja lubie jak nie wiesz co masz odpowiedziec chcesz mi podpowiedzieć ?:>