Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfvb gb

CZY DZISIEJSZEJ NOCY PIES MOŻE SPAC W BUDZIE?

Polecane posty

Gość sdfvb gb

JEST -16 STOPNI.BUDA JEST NOWA SOLIDNIE OCIEP\LONA,WYSŁANA GRUBO SŁOMĄ I PIES DOBRZE ODŻYWIONY, OD ZAWSZE MIESZKA W BUDZIE

Gość ..............odp.............
tak:)nic mu nie bedzie na pewno:)

przeciez ma nowa bude dobrze ocieplona slome to nic mu nie bedzie no ale jesli masz mozliwosc to wez go do domu:)

Gość sdfvb gb
WZIELAO W BYM TYLKO ZE TO WIELKI NISZCZYCIEL

ja mam dwa duze psy rowniez w budzie ale na noc je puszczam aby mogly biegac po calym podworku i maja baardzo duzo slomy itd i nic im nie jest

to zalezy jaki pies. Ale jesli jest przystosowany do takich warunkow, a bude ma ocieplona porzadnie to nie widze przeszkod.

Gość sdfvb gb
chyba pójdę spać razem z nim, ta buda jest całkiem przytulna

w budzie ale w kojcu

Gość annnnnnnnn
u nas w taka noc piesek idzie do domu :)

w ogóle nie rozumiem jak można trzymać psa przy budzie!!! nie kazdy pies nadaje sie do warunkow domowych. Uwierz mi sa psy, ktore wcale nie chca siedziec w domu i spac.

Gość ooland
nic mu nie będize j esli jest odżywiony i ma porządną budę :)

Gość sdfvb gb
Ojesteś MYCHOL. DORADZ MI WIĘC ekspercie od psów:) to jest beagle 3 letni, dobrze odpasiony. nie jest na łańcuc.hu tylko buda stoi w dużym kojcu jak juz pisałam ocieplona styropianem,pies spi zakopany w słomę . MYCHOLdoradz przy jakiej minusowej temp. trzeba go brac do domu?

od 9 lat pracuje z psami gdyz je szkole na codzien. glownie z owczarkami. dla owczarka idealna temperatura to +10 - 10 stopni. wiele z naszych owczarkow mieszka w kojcach i w budach. slome wkladalismy to budy jak juz bylo w nocy od -15 do -30 stopni. nic sie psom nie dzieje. jesli piesek cale zycie byl w ogrodzie, w kojcu w budzie, to zabieranie go do cieplego domu moze spowodowac, ze potem pies bedzie czesto chorowal. jezeli buda jest ocieplona, stoi na podkladach, ze nie dotyka ziemi, jezeli jest sloma to pies smialo moze spac w budzie. ewentualnie mozna przy wejsciu do buty przyczepic szmatke by wiatr nie wial do srodka.

Gość sdfvb gb
ewelinaewa - no właśnie, niektórzy tego nie rozumieją i myslą że w mieszkaniu pies jest najszczęsliwszy

beagle -jeszcze nie słyszałam żeby te psy były przy budzie-to nie jest rasa,która wytrzymuje takie mrozy

i jeszcze jedna dobra rada. jesli piesek wiekszosc zycia spedza na podworku, w budzie, w kojcu, to nie karm go zadnymi karmami z hipermarketu. bo to sa karmy glownie dla psow mieszkajacych w domach, mieszkaniach. zainwestuj w drozsza karme typu: arion, acana, royal canin. o wiele wiecej wartosci odzywczych, witamin i innych niezbednych rzeczy do zycia na dworzu.

prosta odpowiedz. u mnie w schronisku jest 200 psow. roznej rasy, roznej masci itd itp. wlacznie ze szczeniakami i co?! i mamy wszystkie zabrac do domu ?!?! wszystkie zimuja w budach na dworze i nic im sie nie dzieje.

Gość bhu78
wez lepiej do garazu albo do koltlowni tam gdzie cieplej troche

sdfvb gb-no moje są bardzo szczęśliwe,że są w domu-trzymać psa w mrozie na dworze to nie jest normalne

Gość sdfvb gb
kojec ma drewnianą podłogę, stoi na połmetrowej posypce z kamienia i na tej drewnianej podłodze w kojcu stoi buda, u wejścia do budy położyłam trzy cegły tak że przysłoniłam pół wejścia by nie wiało, szmatka nie zdaje egzaminu bo to jest psotnik i zaraz ja zdziera