Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMaj

Imię dla dziewczynki, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość zofiaa
Moje to Zofia i Hanna i parę razy spotkałam takie połączene imion wśród rodzeństwa, a nawet nie myśleliśmy, że one do siebie pasują.

Gość Gnerisss
Mania, ale pojechałaś, wszystkie obecnie pospolite (no może oprócz Tosi) i cechujące niziny społeczne...

Gość Gnerisss
Moim faworytem jest Małgorzata (Małgosia, Gośka, Gosiunia) ;)

Gość leniwa niedziela
ja, jeśli kiedyś będę miała córkę, chciałabym, żeby to była Michalina (Miśka) bądź Dobrosława (Dobrusia - super)

Mi się podobają: -Paulina -Maja -Kamila -Zuzanna

Gość ..........*............
Julia, Milena, Oliwia. :)

Gość gość
Gnerisss Napisałam takie jakie mi się podobają dla mnie nie ma znaczenia czy są popularne czy też nie Mi np nie podobają się imiona właśnie pospolite typu Ania Basia Gosia itd Każdy ma swój gust więc się nie czepiaj :)

Gość Gnerisss
Małgosia to obecnie na pewno nie tak pospolite imię jak Maja czy Nikola. Zerknij na zestawienie najczęściej nadawanych imion w 2010r, nie widzę Małgorzaty... ;) ale każdy ma swój gust, ok... 19. MARIA - 3525 18. WERONIKA - 3601 17. GABRIELA - 3626 16. ANNA - 3946 15. ALICJA - 3989 14. HANNA - 4064 13. EMILIA - 4115 12. MARTYNA - 4535 11. NIKOLA - 4564 10. ZOFIA - 4981 9. NATALIA - 6601 8. ALEKSANDRA - 6841 7. OLIWIA - 6863 6. AMELIA - 7028 5. WIKTORIA - 7499 4. LENA - 8128 3. ZUZANNA - 9721 2. MAJA - 11588 1. JULIA - 14347

Te zestawienie to ciekawa rzecz.Dziękuję za wszystkie propozycję.Jak zdecyduje dam na pewno znać.

W przedszkolu i szkole co druga to Julka i Maja więc sobie odpuszczę.Nie chcę decydować jak z córką na sali porodowej.Najgorsze jest to,że ciągle podoba mi się coś innego ,choć mam kilku faworytów.;-)

Gość maciejkowe wzgórze
Lilianna,Klara,Sara

Gość heegdugfdyugfcgdsfbc
NADIA !!!!

Gość fffffff
co za pierdoly, wolałabym, aby moja cóRA BYŁA 15TĄ Mają czy Julką w przedszkolu nic wytykana palcami oryginalną Kosmą czy Wanessą. Poza tym jeżeli komus podoba się dane imię to musi być strasznie zakompleksiony i mieć strasznie niskie poczucie własnej wratośći idąc tokiem myslenia: podoba mi się Julia, ale nie nazwę dziecka, bo nie będzie oryginalne, bo bedzie kolejną julką w szkole, nie ważne że mi sie podoba, nazwe oryginalnie - Kunegunda". Nie podobaja mi sie imiona straopolskie typu Maria, Antonina itp, jak jets mała córka -to fajnie- Tosia, a potem taka 20 latka jets juz w pracy itp Antoniną- wstretne imie i wstyd sie gdzieś przedstawić już wolałabym byc tysięczna Mają, Julią albo Olą. Kiedys na topie były Kasie i co? jakos te kasie teraz zyją, i jakoś nie pamiętam, żeby miały szczególnie przechlapane, choć w klasie mailam z 5 kasi, to miały mniej przechlapane niz w tamytych czasach wyrózniający się oryginalnym imieniem Staś.

Gość gość
Imię daje się takie jak się podoba a nie patrzy się na zestawienia to moje zdanie Pozdrawiam :)

Gość ja mamk
GABRIELA ;) Gabrysia, Gabi

Gość moniśkaa
ZUZANNA MARIA

Podałam taki przykład ponieważ nie którzy nazywają dziecko bo taka moda i wtedy właśnie wychodzi 10 Julek w klasie .Każdy ma prawo się wypowiedzieć a fffffff narzuca innym swój punkt widzenia.Ja nikogo nie krytykuje i proszę o to innych.Nie mam zamiaru nazwać córki oryginalnie, a co masz do Kunegundy?.To imię się niektórym podoba.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A ja mam Marcelinę...w Marcelinka,Marcysia,Marcyśka;P

z danych z poprzedniego roku wynika ze na pierwszym miejscu jest lena poźniej Maja Zuzanna Julia.. Zosia jest na 10. miesjcu, Hania na 15. może Sara, Liwia, Judyta, Małgosia, Lilla, Liliana, Klara

z danych z poprzedniego roku wynika ze na pierwszym miejscu jest lena poźniej Maja Zuzanna Julia.. Zosia jest na 10. miesjcu, Hania na 15. może Sara, Liwia, Judyta, Małgosia, Lilla, Liliana, Klara