Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana1297

Czy on coś do mnie czuje ?

Polecane posty

Gość Diana1297

Mam problem i nie wiem jak poradzić sobie z moimi uczuciami. Jest pewnie chłopak z którym znam się jak znam jesteśmy takimi jakby kolegami i niestety nic więcej. Poznaliśmy się w sumie przez kumpli ale ja już prędzej wiedziałam kim on jest ponieważ już prędzej go zaobserwowała i mi się podobał. Kiedy jeszcze się nie znaliśmy parę osób nawet coś tam mu o mnie opowiadało i pytało czy mu się podobam ale że mnie nie znał to nie wiele mówił. Kiedy się poznaliśmy oczywiście ja się go wstydziłam bo ogólnie jestem nieśmiała co się okazało on też więc rzadko ze sobą rozmawialiśmy czasem mała wymiana słów zachodziła między nami ale zauważyłam, że patrz się na mnie czasem ukratkiem kiedy to zauważyłam on odwracał wzrok i oczywiście ja sobie zaraz nadzieje narobiłam i mimo to ze wiedziałam ze między nami raczej jest coś innego niż między innymi osobami to nigdy nie spytałam o jego numer telefonu ani nic ponieważ bałam się odrzucenia zresztą on tez jest bardzo nieśmiały i nigdy nic nie mówił o mnie kolegom dlatego bałam się że mogę się mu nie podobać a to co jest między nami to tylko moje złudzenie. W końcu na pewnej imprezie i po dłuższym czasie on tak jakby bardziej starał się być tam gdzie ja pomagał mi wydawał się jakby zazdrosny gdy rozmawiałam z innymi chłopkami z paczki tym bardziej że paru jest we mnie zakochanych, złożył mi życzenia noworoczne i uścisnął ale niestety później znowu zachowywał się jakby nigdy nic chłopaki z paczki trochę się jakby z nas zaczęli śmiać mówili że jakby coś między nami było ale nigdy nic nie mówili mi dosłownie ze mu się podobam dlatego żyłam w rozterce. Przyszła następna impreza i na niej też wydażyło się coś nowego ponieważ złapaliśmy się za ręce nie było to takie dosłowne ponieważ niby spaliśmy ale ja i tak nie spałam i wydaje mi się że on też więc tak jakoś wyszło że się złapaliśmy i wiem ze był tego raczej świadomy. Po imprezie niestety znowu nic dalej tak samo się wstydził mnie a ja niestety chyba się w nim zakochałam i nie wiem jak mam odczytać te rzeczy które on wyprawia czy on coś do mnie czuje czy nie ponieważ i tak nie mamy swoich numerów telefonów ani nic i tylko czasem się widzimy i wtedy się w swojej obecności dziwnie zachowujemy ale nie wiem czy jest on mną zainteresowany czy też nie? Proszę bardzo o radę wiem że to może wydawać się proste ale tak nie jest uznam każdą opinie :)

Gość dfghj
czuje twoja stara cipe:classic_cool:

Gość kierowca tira
rozlóż nogi ale sie nie myj przyjdzie po zapachu

Gość fbfgbfg
czy mi sie wydaje czy w tym temacie wyczuwam smrod niemytej ciiipy?

Gość poruszenie_W_bokserkach
też mi sie cos z cipą skojarzyło :P

Gość Belladonnaaa
niemyta jeseś od chrztu czy cie deszcz nigdy nie spotkał na drodze.szkoda słów.Jaką mnie stwożyli taką mnie mają.