Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaa99aa

O to co napisała mi moja pierwsza najwieksza miłość;(

Polecane posty

Gość izaa99aa

bo bylas dramatem zyciowym,jakas mameją co nie umiala zrobic kanapki 21:54:33 nie umialas NIC 21:54:44 poza daniem dupy i zrobieniem loda 21:54:52 super ale mi zalezalo na rozwoju 21:54:58 zobacz ile dzis dzieki mnie umiesz;) olal mni dwa lata temu bo studiowałam nie miałam pieniędzy,miała depresje i poczucie bezradności.Kochałam go bardzo.Jakoś sie podniosłam.Odezwał się niedawno i nawet jest miły.Na mój zarzut jak mnie potraktował otrzymałam takie wyjasnienie:O

Gość brzdki
Odezwal sie???? To znaczy znowu ma ochote poruchac!!!!!!!!! A potem znowu cie zostawi z ostrymi slowami. Skurczysyn jeden!!! Uwierz mi nie warto takiemu chamowi ufac, wiesz do jakich slow jest zdolny. Zalezy mu tylko na ruchaniu bo gdyby na tobie mu zalezlo to by tak nie wyzywal. A to jest oczywiste ze jest mily skoro chce cie do lozka zwabic. Zostaw go z kwitkiem a znowu zobacysz jego prawdziwe olbicze!!

Gość E-Graszka****
kochanie, pora na rewanż... to bardzo egiistyczne jesli w związku dwojga ludzi tylko jedno jest nauczycielem, a drugie uczniem :D

Gość Tilciaaa
ODPISZ MU w stylu "Kanapki to jednak nieskomplikowana sprawa. Dzis swietnie gotuje. Nauczylam sie sporo - miedzy innymi,ze jest znaczna roznica pomiedzy lodem a lodzikiem. Chyba w tym kierunku nie udalo Ci sie rozwinac ? Dzieki Tobie umiem roznic faceta od dupka!" I DAJ SOBIE SPOKOJ Z TYM CZYMS :-)

bo może byłaś mameją. chyba by sobie nie wymyślił, że nie potrafiłaś kanapki zrobić? powinnaś się wstydzić :o

Gość Dvishjnfinrdinjgrijerg
Ignoruj typa. Nikt nie powinien cie obrazac nawet jesli bylas mameja czy kims tam. Trzeba miec szacunek do siebie.

Gość dominiiikkkkaaa
podeślij go do mnie napewno nie zapomni tego co zrobił pokarze mu co potrafie z takimi idiotani

Gość ihhnhfm
znam takie lalunie,żenada.