Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaberiaBN

problem ze słuchem u 4mies dziecka

Polecane posty

Gość fanaberiaBN

córka nie odwraca głowki w strone zródla dzwięku, nie reaguje na imię. tylko jak sie na nia patrzy to sie smieje , gaworzy,. w spzitalu miala badanie sluchu i bylo wszystko dobrze. kiedy powinna reagowac na imię??

Gość gość
Ona ma dopiero 4 miesiące więc nie wymagaj od niej cudów Ma jeszcze czas :) ale jeśli nie uspokoiła Cię moja wypowiedź to powiedz to pediatrze :)

Gość a sprawdzałas czy jak
jej za głową czymś zabrzęczy to jest reakcja moja na to reaguje i nawet jak mąz jest gdzieś z tyłu za nią i mocno kichnie to jest ryk, no i ma matę i jak muzyczka przestaje po 20 min grać to zaczyna się wkurzać

a żeby na imie reagowała to jeszcze o wiele za wczesnie

Gość fanaberiaBN
hmm no wlasnie jak lezy na plecach na lozku , ja kolo niej i wolam, cmokam , udaje psa kota itp to nie odwraca sie w moją strone

ale takie małe dziecko jeszcze się nie odwraca, dopiero koło 5-6 miesiąca zaczyna to robic, a na imie ok 9 miesiąca musisz raczej sprawdzić czy jak jest jakiś gwałtowny, głośny hałas w polu którego ona nie widzi to czy na twarzy widzisz reakcję

Ja na Twoim miejscu pojechalabym do pediatry. Lepiej to sprawdzic. A my kobietki na forum mozemy jedynie Ci poradzic :)