Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welura30

KINGA RUSIN z tvn to oszalała odkąd ma tego młodego przystojnego prawnika

Polecane posty

Gość welura30

zmieniła się, jarzy się , promienieje a wszystko dlatego że chłopa znalazła przystojnego i dużo młodszego od niej bosz...jakie te baby są głupie, wystarczy że jakiś facet chce ją bzykać i ta fruwa ze szczęścia :O żałosna a to jej facet, spójrzcie http://mkip.pl/team/marek_kujawa.jpg http://9.s.dziennik.pl/pliki/2650000/2650776-kinga-rusin-i-marek-kujawa-643-482.jpg co o nim sądzicie ?

Gość welura30
jak masz problem ze sobą to idx się lecz, agresywna idotko

Gość malina z lasu
mnie się ten facet nie podoba, ma w sobie coś takiego sztucznego, zimnego... wygląda jak Ken

Gość welura30
i Rusin zachowuje się od tego czasu jakby była Królowa świata wogole jest inna, strasznie pewna się zrobiła, uchachana od rana do nocy wg mnie to jest poniżające ten facet zwiazał się z nią wiadomo dlaczego - bo chce reklamy swojej kancelarii na całą Polskę a robi interesy z szychami na bazie miedzynarodowej i na pewno dochody mu się powiększyły ale mówię wam ZOSTAWI JĄ TAK SAMO JAK ASHTON KUTCHER- DEMI MOORE

'młodego przystojnego prawnika' buhahahahahaha jak dla mnie to on nie jest ani młody(te jego siwe włosy ah) ani przystojny ble. Przystojni to np są Zakościelny, Małaszyński, Mroczek. Ale nie ten jej fagas...

Gość nmbmkbkb
Mroczek przystojny::::D hahaha:D::D:D:D:D

Gość nmbmkbkb
Dorocinski ..mmm to jest facet;) ehh

Gość gl;k43nygo42
ale przeciez to fajne uczucie byc kochanym? tez promienialabym jakby ktos zechcial mnie pockoac:)

Gość welura30
no ale zupełnie się zmieniła az tak ? Ona zwariowała na jego punkcie, jest zakochana na zabój tak bardzo że az mi jej szkoda jak ja porzuci to ona przejdzie taką depresję że az umrze , drugi raz tego nie wytrzyma

Gość gl;k43nygo42
to tylko taki stan na poczatku;) zauroczenie, poczucie bycia atrakcyjna i chciana za jakis czas ten stan lekko sie oziebi wiadomo kazda z nas to przechodzi:) zazdroszcze juz dawno tego nie czulam w sumie kilka lat

Gość gwoli wyjasnienia...
na tym drugim zdjeciu to ona wyglada jak Katarina Witt, haha. to ile on jest od niej mlodszy?

Gość erewtrer
fuuu on jest przystojny ? wygląda jak gej :O

Gość welura30
jest 5 lat od niej młodszy

Gość December 2011
No i dobrze niech sobie promienieje. Długo nie miała faceta. Lis ze swoją Hanką z niej zakpili. Pomyśl jak Ty byś się czuła po czymś takim. Tu laski beczą jak je zostawi dla innej po 2 lata, a ten dupek zostawił ją dla jej "przyjaciółki" świadka na ślubie, prawie członka rodziny, która weszła do łózka jej męża sqrfiela. BO inaczej go nie mozna nazwac. I niech sie cieszy i promienieje, ma z czego, młoda jest, niezależna, atrakcyjna i inteligentna. Nawet jakby to miało trwać rok czy krócej to niech sobie zaszaleje. Poza tym każda kobieta jak jest zakochana to tak się zachowuje, Ty na pewno też i Twoje koleżanki też tak na Ciebie gadają. Zastanów się co piszesz zazdrośnico!

Gość przeciez ten facet jest
OBLESNY I OBRZYDLIWY :O Fuj! Tknac bym mu sie nie dala :O

Gość welura30
przeciez ten facet jest - to podaj przykład fajnego faceta jak mówisz że ten jest ble