Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaada

Kupujecie już ubranka, kurteczki wiosenne??

Polecane posty

Gość kaskaada

są już w sklepach???

Gość spadówaaaaaaaaaaa
to idz sobie poszukac co za durne pytanie:o

Gość mama pytająca dziś
są już kolekcje wiosenne dla dzieci, ale ja nie kupuję z tak wielkim wyprzedzeniem bo nie wiem ile moje dziecko urośnie do tego czasu. Narazie dopiero zaczęła nam się zima, uważam kupowanie ubrań wiosennych za bezsens. Ja jestem na etapie zakupu spodni - puchówek dla małej

Gość kaskaada
nie opłaca się kupować ubrań zimowych bo podobno od połowy lutego mamy już wiosnę. Więc te 2 tygodnie wytrzymacie bez spodni puchowych

jeszcze się nie rozglądałam ale tak "kątem oka" zauważyłam, że już są. kurtkę mam z zeszłego roku bo kupiłam w mega promocji na wyrost i akurat będzie dobra. ubrania też w sumie mam takie cieńsze na wiosnę. brak tylko butów ale z tym czekam, bo ciężko przewidzieć jak nóżka urośnie.

Gość mama pytająca dziś
Nie wytrzymamy bo jedziemy za tydzień na narty. A to ze podobno ma być wiosna.... phiiiiii. Podobno w maju nie powinien padać śnieg.

Kupuje ubranka na wiosne w sumie nie kupowalam na razie z nowej kolekcji pokupowalam pare bluz, spodni i bluzek na razie z dl rekawkiem na wyprzedazach na krotki rekaw jeszcze czas.