Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka55555

czy to prawda, że dziewice są ciaśniejsze???

Polecane posty

Gość lolitka55555

jakie są wasze opinie??

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie są przynajmniej rozryrane.

Gość mariner
staystycznie tak ale nie ma regol.Kamasutra wymienia jako typ kobiety tzw slonice czyli kobiety z szeroka pochwa.Czyli juz 6tys lat temu to zjawislo bylo znane. Mozna sztucznie zwezic pochwe.Robi to chirurg ,nacina i zszywa specjalnie aby byla ciasna.Nic nie boli. Jak macie problem to dajcie kase waszej dziewczynie i niech sobie zrobi "lifting" pochwy i bedziecie mieli Kosmos:)

żonę po porodzie tak ładnie zszyli, ze-raz nic nie widac, dwa-ciasna tak,ze nawet nie mysle o analu.

Gość nie sa rozryrane
bo rozryrane nie sa dziewicami :p :D

Gość nie sa rozryrane
nowy... wstydz sie ...powienienes wiedziec kto o rozryranych napisala :o

Gość huhns
to jest kwestia dopasowania, jak facet ma małego to kazda będzie jak wiadro:p

Gość nie sa rozryrane
jak facet ma malego tomusi znalezc laske z mala , ktora nie cwiczyla na kabaczkach i puszkach po deo i tez im bedzie dobrze .....

Gość nie sa rozryrane
no jasssne :D

Gość wójekstaryhuejk
kobieta jak ma piersi duże to ma szparę szeroką jak jest dziewica i płaska to ma betona i trzeba murzyna z 30cm więc można sobie wyliczyć

Wystarczy że kobieta ma dość rozpieprzoną urodę warg sromowych i chociaż pieprzyła się z dwa razy w życiu, to dla laików, będzie rozruchana. Gdy ta z tzipą jak bułka poznańska, choć kopci się na dysce z co innym frajerem, dla tak myślącego człowieka jak autor będzie ciasna jak Dziewica Orleańska.

Gość orson
Moja ma dość duże wargi sromowe, jest szczuplutka przez co jej cipka wydaje się wielka ale w srodku to jest naprawde ciasna i zawsze musze ją dobrze rozgrzać bo inaczej to trudno mi w nią wejść momi że nie mam wielkiego penisa bo ma 16 cm

I proszę. Są ludzie tacy jak orson, co wiedzą o co chodzi. :) Właśnie sęk w tym by nie była ciasna. Ma być totalnie rozluźniona, odpowiednio nawilżona że w chodzi się jak gorący nóż w masło. :D

co z tego ze jest ciasna skoro nie uprawia seksu a jak zacznie to sie rozciagnie nie wiem co to ma zaznaczenie

Gość lalalalalalla
racja, ja lubie zabawiac sie wibratorem, gdy sie dobrze podniece to jestokey, ale gdy nie jestem w ogóle rozgrzana to nie moge go wlożyc, jest za sucho

Szkoda że wam od seksu ch**e nie rosną tak, jak nam od seksu się niby cipki rozciągaja... :O

Gość Dziewica 38
Tak, to prawda. U ginekologa nie mogła mi lekarka włożyć cienkiego patyczka, bo mógł się złamać - tak się spinałam. Do badania więc nie doszło.

Gość Nie jest to prawda.
Kobiety mają budowę pochwy wrodzoną. Różne są jej kształty tak samo jak są różne kształty penisa. I to jest kwestia genów. To tak jakby zapytać czy prawiczek ma mniejszego, a po seksie mu rośnie.

Gość mariner
Nie maszracji.lub tylko czesciowo masz racje.W klamsutzre jest napisane ze chyba itnije 4 rodzaje cisnosci pochwy a wiec juz 6 tys lat temu zauwazyli ze pochwa pochwie nierowna.Ja podzielam zdanie kamasutry.Sa ciasniejsze i bardziej luzne.Na pewno porody maj wplyw na szerokosc. a budowa cial wcale.

Mariner, ty czasem zastanow się samodzielnie, nie tylko tłumacz co gdzieś wyczytales. Oczywiście, że kobiety maja różne rozmiary pochw, oczywiście, że zdarza się, że po ciąży pozostaje szerszą, ale czy słyszałes kiedyś, żeby przebicie błony powodowało, że kobiecie się nagle pochwa poszerza?! Sa kobiety, które nawet po wielu latach sa tak ciasne, że maja trudności ze wspolzycien, a sa takie, które nawet jako nastolatki mają pochwy szerokie, ale na miłośc boska to nie sa buty, które się mogą "rozklapac" od używania! Niedoswiadczone seksualnie kobiety sprawiają wrażenie "ciasniejszych" choćby z tego względu, że rzadko która wie co to orgazm, a zwykle sa spiete i zestresowane - a to właśnie NAPIĘCIE MIĘŚNI OTACZAJĄCYCH POCHWE powoduje uczucie ciasności! To tak, jakby twierdzić, że od jedzenia się usta rozciągaja! Facet, który doprowadza mnie do orgazmu własnymi palcami: http://www.youtube.com/watch?v=mgHNFMey0HA

Gość n jetnfcetfvct r
są trzy rodzaje pi...cek 1,klapicha 2,dzyndzlicha 3, jeżynka

Gość norizz
Moja żona ma właśnie tzw. bułkę poznańską. 12 lat regularnego bzykania a jej cipka jest idealnie ciasna. Dzieci rodziła mi przez cięcie więc nie miało to wpływu na jej szerokość.

Gość orson
A ja w zyciu uprawiałem sex z kobietą w wieku 48 lat która urodziła naturalnie 4 dzieci i z taka która robiła to przede mną 2 razy i jakoś specjalnie róznicy nie czułem, bo obie były podobnie ciasne

Gość kjjhv
"""""huhns to jest kwestia dopasowania, jak facet ma małego to kazda będzie jak wiadro""""" skad to takie mundre sie biora?Czlowieku-zorientuj sie o co chodzi,jak to wyglada a dopiero pozniej pisz.Moze wtedy nie bedziesz wypisywal kretynizmow.

Gość Ojjojoj
Kiedyś bzyknąłem nad morzem kobietę dojrzałą, pozdrawiam Sandomierz , miała wtedy 42 lata, po dwojce dzieci i cipkę miała taką ciasną, że palec ledwo wchodził, a doznania wcale nie były jakieś mega rewelacyjne dla mojego wacka. Bzykalem młodą cholerne szczuplą dziewczynę, która jeszcze nie rodziła i jej muszelka bardziej przypominała cholewę gumiaka niż wąską i delikatną szparkę, ale lubiłem z nią barabara, bardziej niż z tą ciasną. Generalnie starsze są bardziej luźne, szczególnie po porodach, ale nie ma reguły

Gość lolitka55555
no tak, ale jak z tymi dziewicami???????????

Gość wiadomo ze nie uzywana
na poczatku ciasniejsza od uzywanej:)

Gość polykacz wiagry
ja jestem stary ruchacz.......i z autopsji wiem ze nie ma reguly....walilem 18 latki i dziewice i nie.......i szczerze powiem ze nieraz dziewica byla luzniejsza od niedziewicy.....zazwyczaj grube maja luzniejsze...ale nie zawsze mialem kiedys ma sobie prawdziwego paczka a szpareczka jak mazenie...waziutka i ciasniutka. kiedys walilem 17 i dziewice i luzna jak nie wiem co , normalnie jak bym sobie nie wyobrazil innej to bym nie dal rady.... ledwo doszedlem