Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikaariel

Coś nie tak??

Polecane posty

Gość Dominikaariel

Jak chłopak mówi o wszystkim co w ciągu dnia robił, ale pomija fakt uczestnictwa pewnej osoby ( której nazwisko działa na mnie jak płachta na byka) to coś jest nie tak? czy po prostu obawia sie konsekwencji ?? dodam, że raz mu juz powiedziałam, że jak zobaczę jeszcze raz wiadomość od tej osoby to nie ręczę co zrobię:D

Gość to bieda
Po co z nim jesteś, miłość nie ogranicza wolności,

Gość Dominikaariel
O rany to nie było tak, że mu zabraniałam z ta dziewczyną się kontaktować ( z resztą nie dało by sie bo razem studiują:D:D) Tylko wtedy była zdenerwowana w dodatku ona ciągle do niego wypisuję więc jak to zobaczyłam to dodatkowo sie wkurzyłam i to palnęłam:) Ale zastanawiam mnie fakt dlaczego on teraz próbuję przede mna ukrywać tą dziewczynę czy się boi, że na prawdę coś wywinę w stylu ze zerwę:/

Gość to bieda
Wie że tamta wywołuje u Ciebie spazmy więc o niej nie wspomina

Gość Dominikaariel
No tak, ale on wręcz mówi,że się nie kolegują po czym jak wybiera do kogoś połączenie i są ostatnio wybierane to jak wół pisze jej nazwisko i on szybko próbuję to ukryć:D Aż mnie to śmieszy:D Albo z tym telefonem, wcześniej mogłam spokojnie go brać pisać smsy albo oglądać zdjęcia ( do skrzynki odbiorczej nigdy nie zaglądam) i nie było problemu a teraz to widać po nim że się stresuje i patrzy co ja tam nie robie albo szybko mi go zabiera, ze niby cos w necie musi zobaczyć jak internet ma w włączonym laptopie:D nie wiem śmiać się czy martwić :D

Gość anastazja.p.
porozmawiaj z nim o tym co cie boli i jak to odbierasz i bedziesz wiedziała na czym stoisz

Gość Dominikaariel
No tak tylko on mi mówi, że wymyślam :D Poza tym nie chce tez być wścibska i ingerować w jego sprawy. Bo skoro mówi, że mnie kocha to tak jest a to tylko koleżanka (której ja nie lubię choć jej nie znam):D