Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczkawa

Odchudzacie się przed ślubem?

Polecane posty

Gość juleczkawa

Bo ja tak sobie myślę, że wypadałoby zrzucić parę kg i zapisałam się do dietetyka i na siłownię. Ślub za rok więc chyba dam radę. Wy też się odchudzacie?

Gość juleczkawa
no ja myślałam o 6-7 ale jak schudnę 10 to też się nie obrażę :) Tylko, że nie chcę wpaść w błędne koło, że teraz na szybko schudnę a potem przytyję itd, wole sobie to rozłożyć w czasie i np 1 kg miesięcznie chudnąć

ja tez sie odchudzam...mam orbitek, cwicze i staram sie ograniczac jedzenie...wazylam 52 kg, teraz 58 i do wrzesnia mam zamiar zrzucic do 50 i mysle ze dam rade...:)

Gość misia0002
ja tez - min 10 kg do czerwca- trzymajcie kciuki:)

Ja napewni sie odchudzam,chociaz suknia juz kupiona,ale i tak idzie do zwezenia w biuscie bo tu sporo zgubilam. jak narazie od nowego roku 4kg w dol :)

Super podejście - małymi kroczkami. Na pewno lepiej się będziesz czuła tego dnia bez zbędnych kilogramów, więc powodzenia! :)

Gość ślub nie jest
dobrą motywacją do odchudzania. Efekt będzie taki, że po ślubie rzucicie się na jedzenie i jojo murowane. Jeśli mogę doradzić, to proponuję nie zmieniać swoich przyzwyczajeń żywieniowych (chyba, że żywicie się wyłącznie czekoladą). 5-6 posiłków dziennie, Od 16 ograniczyć tylko węglowodany, koło 18 cwiczenia (15 min cardio, 30 min silowe, 40 min cardio) i bedzie git. Słowo. Metabolizm się Wam podkręci.

hmm... czy ja wiem... ja sie w sumie odchudam od listopada 2010 roku. Od tamtego czasu schudlam razem 20 kg... teraz mam zamiar ozegnac sie jeszcze z dwoma... watpie zebym po tylu miesiacach ciezkiej pracy ''rzucila sie na jedzenie'' . Skoro nie robilam tego wczesniej ,to dlaczego mialabym to zrobic po slubie. Ja jzu nie zamierzam wracac do rozmiaru 46 ,kocham siebie w 38 :)

Gość ślub nie jest
panna, gratuluję. To naprawdę wielki sukces! Jak to zrobiłaś? Ale jak przypuszczam Twoim celem nie bylo schudnięcie na ślub tylko po prostu zaczęłaś źle się czuć w swojej wadze i to zmienić? oczywiście nie twierdzę, że nie ma odchudzonych panien młodych, które utrzymują wagę po ślubie. Nie zrozumcie mnie źle, ale podstawa sukcesu to powziąć postanowienie dla siebie, a nie sukienki, w której chcecie ładnie wyglądać.

Gość justys01443
Witajcie:) Ja też odchudzam sie do sukienki, schudłam juz 4 kg i planuje jeszcze jakieś 4-5. Ślub mam w czerwcu, wiec napewno uda mi sie osiągnąc cel. Jestem na diecie 1000 kcal ułożonej przez dietetyczke

Ja nie chcę być szczupła tylko w dniu ślubu, chcę być szczupła i przed i po na wiele, wiele lat (mam nadzieję na zawsze). A ślub jest naprawdę dobrą motywacją:) i oczywiście odchudzanie racjonalne. Pięć posiłków dziennie, zero słodyczy, zero smażonego, jak najmniej węglowodanów, dużo białka i warzyw. Ja się nie głodzę. Dlatego zaczęłam na 1,5 roku przed ślubem, a nie miesiąc przed:) no i do tego aktywność fizyczna. Pomalutku, pomalutku byle do celu.

Gość ja nieee wiem
ja się zastanawiam czy nie przytyć do ślubu bo mam kościste ramiona a chcę sukienkę bez ramion

Gość madziu to ty?
?