Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_:*

W jakim wieku zaszłyście w ciążę?

Polecane posty

Hej:) Mam pytanie, w jakim wieku zaszłyście w ciążę? czy to była wpadka czy planowana ciąża i w ogóle tak się chciałam dowiedzieć jak to wyglądało u Was?

21 lat. Moj facet ma 29. To bylo (jest) wielkie uczucie i nie mialam watpliwosci, ze chce zalozyc z nim rodzine. Wczesniej nigdy przy nikim nie mialam takich mysli There is no love more sincere than the love of food

Gość jeszcze nie zaszlam mam 30 lat
i 3,5 roku juz sie staramy obecnie klinika leczenia nie płodnosci ale czekamy z wielkim utesknieniem az sie uda

26 lat. Bez wspomagania, za drugim cyklem :) Bliźnięta :) Moje Szczęścia Dwa: Dariusz ur. 18.02.2011 r. 3310 g i 57 cm Agata ur. 18.02.2011 r. 2800 g i 52 cm

Gość poznanski kwiat polny
20, wpadka. a on 29 :P

Bo ja w tym roku skończę 22 lata i chciałabym odstawić tabletki anty żeby organizm się oczyścił, już zaczęłam brać witaminy, tzn kwas foliowy i coś tam jeszcze i za pół roku chciałabym zacząć się starać. Dużo osób mi mówi, że to szybko i z jednej str to rozumiem bo mam koleżanki które mają 30 lat i latają na imprezy jak nastolatki i nie myślą o dzieciach a znam osoby w moim wieku które są gotowe na ciążę. W czerwcu kończę licencjat chcę od razu iść na magisterkę więc jak dobrze pójdzie to na 2 roku magisterki urodziłabym co o tym myślicie? Aha i chciałam zapytać czy jak zaszłyście w ciąże to miałyście "wszystko" o czym się teraz mówi że należy mieć tzn swoje mieszkanie super prace i nie wiem co jeszcze?? Bo u mnie wygląda to tak że narzeczony ma pracę jaką chce mieć i zamierza tam pracować do emerytury a co do mnie to nie mam jeszcze wymarzonej pracy ale skończę studia i mam nadzieję ją znaleźć.

Gość ja w pierwszej ciąży
tak spieszysz, skoro masz zaplanowany ślub na sierpień 2013?? A po drugie, zachodząc w pierwszą ciążę miałam 24 lata, urodziłam mając 25 lat. Byliśmy po ślubie i ciąża była planowana. Oboje mieliśmy i mamy pracę. Mieszkanie odebraliśmy jak synek miał 6 miesięcy i mieszkamy w nim nadal. Obecnie mamy dwoje dzieci.