Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

czy za niego placic?

Polecane posty

Drogie panie . Mam faceta ktory mysli ze to iz zarabiam jest powodem do tego zebym ja za wszystko placila .. Gdzie nie pojdziemy ja za wszystko place w restauracji za imprezy .. itp .. on nigdy ! fakt faktem nie ma pracy i nie wymagam od niego duzo ale bez jaj ? nie sadzicie .. mam juz tego po dziurki w nosie ;/

Gość maturks4
Jak chcesz robić na pasożyta i egoistę, to dlaczego nie? Takich głupich bab na świecie bez liku

porażka nei facet :O patrząc na temat z ucuzciowego stwierdzma ż eon cie jawnei wykorzystuje na wszystkich plaszczyznach :O

no tak .. masz racje .. zastanawiam sie tylko czy to sie kiedys zmieni .. jak znajdzie prace czy cos??

chyba tak :((( jedyny moral z tego .. pozbyc sie palanta ! bo juz innaczej nie nazwe tego

Nie zmieni się. Faceci się nie zmieniają. Co najwyżej na gorsze. To kobiety chcą zmieniać facetów i same się zmieniają. Jak to szło?: "Największa porażką po ślubie jest to, że kobieta myśli, że facet się zmieni, a facet myśli, że kobieta się nie zmieni. Podczas, gdy jest dokładnie na odwrót."

nO TAk Piotrek masz chyba racje .. ale mnie tylko jedno zastanawia czy to wstydu nie ma czy co .. tak wyciagac reke po kase do dziewczyny !!??

Gość u mnie bylo to samo
pogonilam :-0