Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdaAdea

Najgorzej to być w życiu szarą myszką

Polecane posty

Gość AdaAdea

I chodzi mi tutaj nie tylko o wygląd, ale i o osobowość, podejście do życia. Pewne siebie, niezależne, pomysłowe kobiety mają zawsze większą siłę przebicia i prędzej osiągają wyznaczone cele, podczas gdy ich zalęknione koleżanki poprzestają tylko na marzeniach...

Gość AdaAdea
Odkąd przestałam być szarą myszką, moje życie wygląda inaczej. Postawiłam na ciekawy image, schudłam, przefarbowałam włosy, wychodzę coraz częściej z domu, inwestuję w wartościowe rozrywki typu wystawy czy teatr. Ludzie zaczęli mnie w końcu dostrzegać, w tym mężczyźni. A pomyśleć, że jeszcze do niedawna byłam pozbawioną stylu grzeczną pannicą w okularkach...

Gość a facet niby jak
faceci maja tak samo ...i co sama tak chodzisz ?...bo mi jako mężczyźnie nie chciało by się chodzić samemu do kina/teatru/ sklepów. Czuję ,że dziadzieje ..noszę tą samą kurtkę / jeansy od lat ..tak samo buty...nie chce mi się iść do sklepu i coś wybrać dla siebie. Jakoś się boje ,że jak bym się zaczął ubierać lepiej to by mnie zaczepiały kobiety ,a ja nie mam co odpowiedzieć bo jestem nudny jak flaki z olejem mam swoje życie , swój świat którego nikt nie rozumie ...

Gość facecie
facecie znam takiegow jednej kurtce i jest to fajny gość

przez pol zycia bylam szara, skormna, cicha dziewczynaka, az do momentu kiedy zaczelam z tym walczyc. oj poczynilam ogromne kroki, ale czasami mam jeszcze problemy z niektorymi aspektami zycia.na szczescie mam super meza, ktory chyba jest moim najlepszym trenerem i pcha mnie do przodu dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie

Gość mozambikkkkakk
najgorzej w życiu to popaść w klasyczne schematy i stereotypowe myślenie

Gość facecie
u mnie identycznie :)

Gość strój niewiele ma do rzeczy
a ja znam takiego, co chodzi w jednej bluzie już chyba drugi rok i wcale nie jest fajny :P tzn. jest towarzyski, spontaniczny, dość przystojny, z całą pewnością wygadany, absolutnie nie uchodzi za nudziarza i ma milion idiotycznych pomysłów na minutę, ale nie jest fajny i żadna kobieta z nim nie wytrzymuje, mimo, że kobiet to on zna bardzo dużo, chyba większą część naszego miasta, a pewnie i kilka z okolic by się znalazło :D a co to takiego? teraz żeby dodać post mam przepisywać jakieś kody z obrazków? ewakuacja

Gość a facet niby jak
ja nie mam ani żony ,ani dziewczyny ..jestem po rozstaniu z dziewczyną jakoś tak mi dobrze w samotności choć z drugiej strony mnie to przeraża powoli bo jeszcze troszkę i 30steczka ;/.. jakoś nic mi się nie chce ostatnio. Ludzie z firmy w której pracuje pochodzą z wyższych kręgów tj dla nich wyjazdy na narty w Alpy to normalne czy tam wakacje gdzieś po Europie w dodatku sa to ludzie bez kompleksów czerpiący z życia ,a ja pochodzę z mniej zamożnej rodziny gdzie jest cisza i spokój. U mnie matka zakompleksiona , chroniła mnie przed "złym " światem ojciec spokojny. Jakoś źle mi niby nie jest ,ale chciał bym wskoczyć na wyższy etap , żeby moje przyszłe dzieci od małego mogły czerpać z życia garściami ,ale nei wiem czy dam radę je tak wychować w radości i pozytywnej energii... jakoś smutek w moim sercu usilnie tkwi ..potrzebuje jakiejś iskiereczki...

Gość a facet niby jak
yyughiuh masz kobiecą pupę ..gdybyś zgolił kłaki na klacie i powiększył cycka to niezła dupa by z ciebie była ; ) ...więc nie narzekaj :D