Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbronna wobec rodziny

Maz i dzieci kazali mi wybierac! Albo oni albo moi rodzice

Polecane posty

Maz i dzieci kazali mi wybierac! Albo oni albo moi rodzice Mam problem, jestem od 30 lat mezatka. Mam meza ktory zalozyl wlasna firme budowlana oraz ma cztery bardzo dobrze prosperujace restauracja ale jak go poznalam to pochodzil z biednej rodziny, jego rodzice byli biednymi ale uczciwymi i pracowitymi ludzmi, maz jest jedynakiem, niestety jego rodzice nie zyja a on nie ma zadnego rodzenstwa. Jedyna rodzina jaka moj maz posiada to ja, nasze dzieci i nasze wnuki. Moi rodzice ze wzgledu na to z jakiej rodziny pochodzil moj maz bardzo go nie lubili. Za nim poznalam go bylam zwiazana z innym ktory mial bogatych rodzicow, konczyl medycyne, moi rodzice do tej pory wypominaja mi ze powinnam zwiazac sie z tamtym. Otoz tak ja mam meza ktory do czego doszedl sam oraz dwoje dzieci. Jeden syn ma troje wlasnych dzieci. Rok "nic dziwnego że żona cię zostawiła" do mojego syna do mojej córki "wychowujesz bękarta" ja starałam sie wszystko zrobic by moj maz sie o tym nic niedowiedzial ale dzieci doniosly mu. Rodzice chwala corke mojej siostry, moja siostra ma meza prawnika, jedna corke ktora studiuje medycyne oraz trojke dzieci mojego brata. Moj brat ma dwie corki ktore studiuja prawo oraz syna ktory studiuje informatyke. Natomiast moj syn skonczyl technikum ekonomiczne a corka ukonczyla technikum gastronomiczne. Maz powiedzial mi ze albo wysle swoich rodzicow do swojego rodzenstwa albo z nami koniec, moje dzieci to samo. Jak to pogodzic?

Moze jednak znajdzie sie ktos kto pomoze mi rozwiazac problem Problem polega na tym ze rodzice mieszkaja z nami, ja ich przygarnelam i maz chce bym odwiozla ich z powrotem do swojego rodzenstwa bo on nie bedzie znosil ich humorow, takie same ultimatum postawily mi moje dzieci.

Ja się Twojemu mężowi nie dziwię. Całe życie poniżany, teraz jeszcze jego dzieci. Jak tamci tacy dobrzy, to pewnie chętnie przyjmą twoich chamskich, niewdzięcznych rodziców. I rób tak dalej, a sama będziesz się musiała do rodzeństwa wprosić.

Tylko ze ja nie umiem powiedziec rodzicom ze maja sie wyprowadzic. Chociaz oni ciagle sie dra ze dzieci sa za glosno, a jeszcze jak w domu jest maz to specjalnie zeby zrobic na zlosc rodzicom pozwala wnukom na wszystko.

To niech mąż ich wyrzuci, jestem pewna, że od lat na to czeka. Poza tym sama od rodziców jesteś nie lepsza.

Nie dziwię sie Twojemu mężowi, że nie znosi ludzi, którzy przez lata traktowali go jak pomiotło :O Poza tym , nie jesteś jedynaczką nie ciązy na Tobie obowiązek opiekowania sie rodzicami. Niech idą do tych " lepszych" dzieci i wnuków

Gość Kolejny Stary Kawaler
Jak smakuje Cipcia?? Nigdy nie lizałem tam kobiety :( Bardzo mnie to ciekawi! Niestety sam jestem starym prawiczkiem i nie raczej nigdy nie będę miał okazji skosztować, więc niech mi proszę ktoś odpowie!

Gość tew we ewrt wret wre 43545
Jak długo Twoi rodzice mieszkają z Wami? I z jakiego powodu?Czy nie mają swojego mieszkania?

Moi rodzice podzielili dom między mojego brata a moją siostra. Mają również własną kawalerke która jest wynajmowana, oni są w takim wieku że potrzebują by ktoś przy nich był. Mieszkają już z nami od 5 lat.

Moi rodzice podzielili dom między mojego brata a moją siostra. Mają również własną kawalerke która jest wynajmowana, oni są w takim wieku że potrzebują by ktoś przy nich był. Mieszkają już z nami od 5 lat.

Gość jesteś głupia czy tylko udajes
z? przecież mąż i dzieci - to teraz twoja rodzina.

Gość Nie rozumiem,;
Tzn jeśli ty jesteś 30lat mężatką to wnioskuję że masz między 50 a 60 lat Mogłabyś byćmoja matką w sumie choć bardzo wcześnie musiałabyś mnie urodzić możliwe że jestem za stara;) Ja nie wiem ale ja rozumiem takie rzeczy jak to że rodzina jest najważniejsza. Rodzina to ojciec matka brat siostra, ale z chwilą gdy założyłaś własna rodzinę to twój mąż i dzieci stali sie najważniejszą czescią twojego życia a rodzice i rodzeństwo schodza automatycznie na dalszy plan. To oczywista kolej rzeczy i ludzi inteligentnych nie powinno to dziwić... Rozmawiałaś ze swoimi rodzicami?