Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Darusia-

Dlaczego panuje taka nagonka na puszyste dziewczyny? My też chcemy szacunku.

Polecane posty

Gość -Darusia-

Wytłumaczcie mi to. W czym niby szczupłe dziewczyny są lepsze od tych przy kości? To media manipulują ludźmi, prawdziwa kobieta musi mieć trochę ciałka

Gość oknkoknko
mówią że prawdziwy facet nie pies i na kości nie leci... po co przejmujesz się kundlami? Poczekaj na prawdziwego faceta ;)

Gość ndfsjanfksald
TO NIE JEST KWESTIA odbiorcy a tego który wymyśla opinie o kimś, jak ktoś jest debilem to debilem zostanie i nic tu po twojej wadze, poczekaj na normalnego faceta który ma więcej pod kopułą niż jaranie się laskami przed kolegami albo nową furą i taki cię doceni bo to nie kwestia ciała jest a całości kobiety:):) p.s szczerze?? byłam w życiu raz bardzo bardzo szczupłą jako skutek przygód mojego byłego mężusia i potem rozwodu.....ABSOLUTNIE WOLĘ KOBIETY NAWET Z NADWAGĄ NIŻ Z NIEDOWAGĄ!!!

Gość ndfsja
TO NIE JEST KWESTIA odbiorcy a tego który wymyśla opinie o kimś, jak ktoś jest debilem to debilem zostanie i nic tu po twojej wadze, poczekaj na normalnego faceta który ma więcej pod kopułą niż jaranie się laskami przed kolegami albo nową furą i taki cię doceni bo to nie kwestia ciała jest a całości kobiety:):) p.s szczerze?? byłam w życiu raz bardzo bardzo szczupłą jako skutek przygód mojego byłego mężusia i potem rozwodu.....ABSOLUTNIE WOLĘ KOBIETY NAWET Z NADWAGĄ NIŻ Z NIEDOWAGĄ!!!

Gość Kolejny Stary Kawaler
jesteś kobietą i wolisz grube kobiety? może niech lepiej się faceci wypowiedzą

Gość hrabiniaBrunświku
oczywiscie, szacunek nalezy sie wszystkim. a chcecie tez schudnac dla zdrowia? bo otylosc raczej zdrowiu i kondycji nie sprzyja.

nie myl kobiety otylej z kobieta o kobiecych ksztaltach - to zupelnie co innego i nie ma zadnej nagonki - po prostu kobieta bez nadwagi wyglada lepiej. otylosc moze byc tez przyczyna wielu chorob i tyle. jak ktos wybiera wieksza ilosc kg to ich wybor i tyle

autorko - smieszy mnie to domaganie sie szacunku;-)))) na szacunek to - w mojej opinii - trzeba sobie zasluzyc - i waga (za niska, czy za wysoka) nie ma tu nic do rzeczy. Sama jestem kobieta - i obojetne mi jest czy inne sa chudze ode mnie czy grubsze - wazne ze ja jestem zadowolona z e swojej wagi;-) natomaist - takie wmawianie innym - taka potrzeba dowartosciowywania sie ich ocena - jest zenujaca;/ kazdy ma prawo sam decyzowac co/kto im sie podoba a co nie i tyle;/

"i nie ma zadnej nagonki - po prostu kobieta bez nadwagi wyglada lepiej" to akurat rzecz gustu;-)) ale jak slysze wiekszosc panow sie zgodzi z powyzszym - natomiast zdarzylo mi sie spotkac pana z mniejszosci - ktory lubil grube kobiety - nie przy kosci, tylko grube - kazdego kreci co innego ;-)) as easy as it is;-)

szczupłe w tym są lepsze od grubych(nazywajmy rzeczy po imieniu, puszyste to moze byc kota futro) ze są atrakcyjniejsze, zgrabne, nie zacieraja sie przy biegu do autobusu, zazwyczaj sa zdrowsze, i milsze dla oka. kurcze ja nikogo nie chce obrazac ale nie moge sluchac tych glupich powiedzen w stylu 'facet nie pies..blaaa bllaaa' dlaczego od razu 'kosci', normalne szczuple dziewczyny sa atakowane przez te grube, slyszalam to juz nie raz. nie popadajmy w skrajnosci. ale nikt mi nie wmowi ze kobieta z 15 kilo nadwagi wyglada dobrze. to nie jest ladne ani zdrowe. poza tym to chyba kompletne lenistwo i glupota zeby doprowadzic sie do takiego stanu. Miłość to uczucie głupie,zaczynające sie na ustach, a kończące na dupie. Miłość to uczucie głupie,zaczynające sie na ustach, a kończące na dupie.

kobieta to dla mezczyzny przede wszystkim potencjalna partnerka seksualna (bo przeciez o tym mowimy ) - wiec wybiera taka ktorej cialo go podnieca - w wiekszosci przypadkow sa to szczuple dziewczyny, bardzo proporcjonalnie zbudowane itd. (moi koledzy twierdza ze od wagi wazniejsze sa te proporcje wlasnie) jesli kobeirta jest gruba/otyla - te proporcje w jej ciele sie zacieraja/nie widac ich - wiec dla wiekszosci mezczyzn - nie jest atrkacyjna a to oskarzanie mezczyzn i "spoleczenstwa" i wmawianie co komu ma sie podobac jest smieszne;-) to nie media sa winne - bo wiekszosc heteroseksualnych mezczyzn wybiera kobiety inne niz te narzucone przez media (modelki - ze wzrostm powyzej 175 cm i waga ponizej 50 kg) ale to prawda ze grube dzieczyny sa agresywne wobec tych szczuplych

Gość pierdy ze heja
w pracy sa rozne laski,ale 2ie grubsze i to one sa najsexowniejsze,najlepiej ubrane,nosza te niby zbedne kg z takim sexapelem ze my dziewczyny to widzimy i zazdroscimy,maja piekne geste wlosy.lsniace,a tzytyki ze ehh to nie kwestia tuszy tylko tego czegos.ma sie lub nie

Gość -Darusia-
No właśnie tak jak piszecie każdy ma prawo mieć swój gust, a jakim cudem ma mieć swój gust w obecnych czasach??? Teraz media kreują tylko szczupłe modelki i to się wpaja młodym ludziom. Z grubszych tylko szydzą

" [zgłoś do usunięcia] -Darusia- No właśnie tak jak piszecie każdy ma prawo mieć swój gust, a jakim cudem ma mieć swój gust w obecnych czasach???" a normalnie - taka jak ktos napisal powyzej;-) a ty przestan moze tv tyle ogladac - bos strasznie podatna na wplywy ktore cie potem doluja,

Gość syzyfe
to nie jest tak ze otyle kobiety sa nieszanowane przez spoleczenstwo i jest wobec nich nagonka... Ja np bardzo szanuje kobiety przy kosci! Sa bardzo potrzebne spoleczenstwu i maja wiele zastosowan np w przemysle zbrojeniowym. Grube kobiety mozna uzywac jako mieso armatnie na froncie! Doskonale beda oslaniac dzielnych zolnierzy. Moga tez sluzyc jako testery do eksperymentow batalistyczych! Jest tez wiele zastosowan w przemysle rolniczym. Hmm.. Pierwszy z brzegu pomysl to zmielenie na pasze dla indykow. Indyki na pewno docenia tluste, pozywne mieso:) mozna tez budowac waly przeciwpowodziowe z grubych kobiet.. Naprawde jest wiele miejsc gdzie grubaski znajda swoje zastosowanie. Trzeba tylko wierzyc w siebie :)

Gość tłustełe
grube lochy do ubojni 🖐️

Gość mitsuna
spaślaki do gazu

Gość puszysta gruba czy jak tam ..
Mam 170 , 75 kg zywej wagi. Dla innych puszyta , dla innych gruba , dla jeszcze innych otyła. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. Mam duze piersi , duzy tyłek , miesiste uda itd. Komus sie podoba komus nie. Mi to zwisa! Dobrze sie ze soba czuje. Nie ogladam fashion tv - bo po co ? Lubie swoje ciało akceptuje je. Ma prawo ktos jego nie akceptowac! Nie mam zadyszki gdy biegne , wbiegam codziennie na 10 pietro bloku ( bo boje sie windy) wiec kondyche mam :D Uda mi sie nie ocieraja :D Poce sie chyba jak kazdy inny :P Ja rozumiem ze moze kogoas zniesmaczac 120 kg zywej wagi , ale jak ktos ma nadwage ? i to całkiem nie duzo i go zaraz od grubasów , smierdzielów itd ????

Gość Egoist
Kocham Janusza

Gość jaroslawe-84
"duzy tyłek , miesiste uda itd. " :O

Gość puszysta gruba czy jak tam ..
jaroslawe-84 wybacz .... ze cie zniesmaczyłam :)

Gość mandragora posuwista miękka
ty chciałabyś aby mężczyźni mieli TWÓJ gust :D

ja gruba nie jestem ale zawsze mam schize ze za gruba jestem wiec nie wyobrazam sobie ze moglabym byc puszysta nie oszukujmy sie kazda jakby miala wybor to wolalaby byc szczuplutka dla mnie grube dziewczyny nie są ładne i ja bym nie akceptowala siebie jako grubaski

Gość Egoisteeee
Zauważcie, że takie laski, jak Magda Mołek, czy Agata Konarska, nigdy nie cierpią z powodu miłości, - bo są piękne i szczupłe, i każdy je uwielbia. Faceci są im wierni, za ich urodę, -tzn. są wierni, ich urodzie, i dumie. Znów wychodzi że piękno jest ważne. A i one same, kochają siebie, za min. atrakcyjność własnej twarzy. Co przekłada się, na poczucie pewności siebie, i silną miłość, do siebie samej.

Gość do Egoist
wypoowiedz sie w teMACIE o slubie zamiast tu pertlic :classic_cool:

Gość może grube połączyć z
prawikami i tym sposobem pozbędziemy się tych dwóch kategorii podludzi z forum :classic_cool: