Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona zasłonka

brak mojego męża złapał mnie za pierś

Polecane posty

Gość czerwona zasłonka

witajcie. mam problem i nie wiem co mam zrobić. czuję się obrzydliwie. sytuacja wygląda tak: trzy dni temu odwiedził mnie i mojego męża jego brat z dziewczyną. w pewnym momencie ci zaczęli się kłócić, dziewczyna wyszła do samochodu i kazała mu zaraz przyjść. w tym czasie brat mojego męża zaczął się z nami żegnać, podszedł do mnie, wyglądało to tak jakby chciał mnie objąć na pożegnanie, jedną rękę położył mi na barku a drugą ręką chwycił mnie za pierś. nie było to przez przypadek, przez przypadek można niechcąco dotknąć a nie chwycić całą pierś. od razu go odepchnęłam i w tym momencie on wyszedł za drzwi. mój mąż tego nie widział i wyszedł zaraz za nim. byłam totalnie w szoku i nie zdążyłam nawet zareagować. gdyby został chwilę dłużej dostał by od razu w pysk! ale niestety nie zareagowałam bo tak mnie zamurowało. gdy mój mąż po chwili wrócił od razu mu powiedziałam co się stało, ale chyba mi nie uwierzył, bo wie że go nie lubię (brata mojego męża). boję się, że myśli, że to sobie wymyśliłam bo nawet się nie zdenerwował. dla mnie było to pogwałcenie mojej prywatności i czuję się obrzydliwie, że inny facet mnie dotknął, a zwłaszcza, że zrobił to brat mojego męża, który ma swoją dziewczynę. jak mam się teraz zachowywać wobec brata męża? najchętniej nie chciałabym go widzieć więcej na oczy. i jak mam odebrać to, że mój mąż nawet nie zareagował na tę wiadomość? na marginesie dodam, że mam duże piersi, a dziewczyna brata męża bardzo małe. a z tego co wiem on lubi duże. jak on tak mógł obmacywać żonę swojego brata?! zwłaszcza kiedy ja nie kokietowałam go w żaden sposób. ani nie dawałam jakiegokolwiek sygnału, że mógłby coś takiego zrobić.

uczciwie przyznaje przeczytałam tylko tytuł i uśmiałam ise jak norka :)

Gość khreativtechnolożi
problem tkwi więc w twoim mężu...powinien zwrócic mu uwagę albo ukatrupić!!!

Gość ptasiek nastroszony
oj tam nie żału mu cyca , byc i może tak , że nie będziesz mu i pochwy żalować. wszystko zostanie w rodzinie. brat to prawie jak Twój mąż

Gość czerwona zasłonka
problem w tym, że mój mąż mi chyba nie wierzy. poza tym jego brat na pewno by się wyparł, jak to nie raz w innych sytuacjach robił.

Gość ptasiek nastroszony
widać , że Twój mąż już wie , że wszystkim odpowiadasz seksualnie tylko jemu już jakby mniej

Gość czerwona zasłonka
dlaczego jemu jakby mniej?

Gość moje dziecko nie może zasnąć
czy miałyście podobną sytuację?

Gość czerwona zasłonka
rozmawiałam jeszcze raz z mężem. powiedział, że mi wierzy, ale dziwi się, że od razu nie zareagowałam, trudno mu uwierzyć, że aż tak mnie zamurowało.

Gość ptasiek nastroszony
może podejrzewa , że Ty go w odwecie złapałaŚ za penisa

Gość czerwona zasłonka
fuj! brzydzę się jego bratem

Gość czerwona zasłonka
złapał mnie za prawą pierś

Gość POPULISTAr
NASTEPNYM RAZEM PRZYKLEJ NA CYCKI CENE DOTYKANIE 10 ZL SZTUKA OBYDWIE PROMOCJA 15ZL BUAHAHAHAHA

Gość to musisz mu teraz loda zrobić
:D 🖐️

Gość czerwona zasłonka
jakby męża długo nie było to nie miałam bym nic przeciwko temu by brat męża mnie przeleciał przecież to rodzina

Gość Bert Power.
:D:D:D:D:D

Gość czerwona zasłonka
liczyłam na jakieś inteligentniejsze odpowiedzi, naprawdę to przeżywam, bo było to totalne naruszenie mojej prywatności!

Gość czerwona zasłonka
podszywacz: czerwona zasłonka jakby męża długo nie było to nie miałam bym nic przeciwko temu by brat męża mnie przeleciał przecież to rodzina możesz się pode mnie nie podszywac?! skoro ty się rżniesz z męża braćmi to nie posądzaj o to innych ludzi!!!!

Gość czerowna zasłonka
Dodam że moj rozmiar piersi to miseczka E, brat meza juz wczesniej sie tak zachowywal przypomnialam sobie ze kiedys probowal zlapac mnie za tylek

Gość ptasiek nastroszony
raczej nie ryzykuj i afery nie rob bo sie moze zdarzyc ze zapragniesz by Cie zlapal i .. nie tylko a on wyploszony bedzie

Gość czerowna zasłonka
a wy wszyscy gowno wiecie o zyciu!

Gość czerwona zasłonka
nie wiem kiedy będzie następne spotkanie z nim, bo wyjechał teraz na parę miesięcy za granicę, i to jest problem, bo nie wiem kiedy się spotkamy wszyscy następnym razem! strasznie żałuje że od razu nie zareagowałam, ale nie spodziewałam się czegoś takiego i mnie totalnie zmroziło!

Gość czerwona zasłonka
CZY MOŻESZ SIĘ PODE MNIE NIE PODSZYWAĆ?!?!?!?!?!?!? BAWI CIĘ TO?! "czerowna zasłonka Dodam że moj rozmiar piersi to miseczka E, brat meza juz wczesniej sie tak zachowywal przypomnialam sobie ze kiedys probowal zlapac mnie za tylek"

Gość czerwona zasłonka
@ PTASIEK raczej wolałabym nigdy już nie mieć nikogo niż być dotykana przez tego gościa!