Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga23

duphaston a wynik testu!!!!!

Polecane posty

Gość inga23

hej dziewczyny mam pytanie dzisiaj rano robiłam test i wyszedł pozytywny z tym że 2 kreska była znacznie bladsza dodam że okres powinnam była dostać wczoraj.... a przez listopad i grudzień brałam duphaston (podejrzenie niedoboru progesteronu i plamienia miedzymiesiączkowe) i stąd moje pytanie czy duphaston mógł mieć wpływ na wynik testu?

Gość inga23
????? ktos miał podobnie

natężenie koloru drugiej kreski nie ma znaczenia - jeśli jest, to jesteś w ciąży :) duphaston nie ma wpływu - gratulacje! :D

Gość inga23
dziekuje mam właśnie obawy nie chcę cieszyć się za wcześnie ... rok temu też się cieszyłam i niestety poroniłam w pon powtórze test i umówie sie na wizyte

Gość tylko koniecznie nie przerywaj
brania duphastonu, bierz nadal

Gość inga23
chodzi o to że miałam plamienia na ok tydz przed miesiączką i było podejrzenie niedomogi lutealnej i lekarz jeszcze bez badań hormonalnych dał ni duphaston zeby sprawdzic czy plamienia ustana że może to chwilowy spadek bo te plamienia miałam tylko 3 miesiące miałam brać przez 2 miesiące i przyść na wizyte i zobaczyc czy plamienia sa czy nie

Gość inga23
więc teraz nie biore bo mi się skończył i czekałam na wizyte a co brania to wiem że będę musiała go przyjmować bo rok temu miałam poronienie... :(