Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KruellaDEmun

Zdradzał mnie z brzydulą

Polecane posty

Gość KruellaDEmun

Nie potrafię zrozumieć. Kiedy wszystko wyszło na jaw, chciałam jednego- wiedzieć z kim. Dlaczego i w czym jest lepsza ode mnie. I co? Doznałam niezłego szoku, bo oto widzę niską, grubą, dwudziestkę, z zezem i w ogóle niezbyt inteligentnym wyrazem twarzy. Do tego jej komiczne posługiwanie się językiem polskim w wiadomościach, którymi zaczęła mnie raczyć na popularnym portalu społecznościowym. Może dodam jeszcze, że ze sprawdzonych źródeł wiem że to wariatka, chora z zazdrości o swojego "chłopca", hipochondryczka która dostaje udaru i raka szyjki macicy zawsze jak "jej- mój" facet musi wyjechać w interesach. To tak piszę żeby się wygadać. I żałuję tylko jednego, że przez to zaślepienie straciłam miłość swojego życia, która zawsze była obok, a odeszła. Czy są tu kobiety po podobnych przejściach?

Gość Kadłub przywiędły
Może dodam jeszcze, że ze sprawdzonych źródeł wiem że to wariatka, chora z zazdrości o swojego "chłopca", hipochondryczka która dostaje udaru i raka szyjki macicy zawsze jak "jej- mój" facet musi wyjechać w interesach. widocznie tego mu u ciebie brakowało - pazernego trzymania go pazurami :D ergo - chłop sam nie wie czego chce, chciec musi z niego kobita - bez różnicy czy to bedziesz ty czy ona czy ktokolwiek inny :classic_cool:

Gość KruellaDEmun
Wiec chyba powinnam być jej wdzięczna że mnie niejako uwolniła :-D

Gość Dvishjnfinrdinjgrijerg
Hehe mnie tez z brzydula (niska, gruba, brzydkie nogi, twarz bardzo przecietna, zachowywala sie jak kur.ewka).