Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoool

Portal randkowy sympatia

Polecane posty

Gość Karoool

Zarejestrowałem się kilka dni temu na sympatia.onet.pl i mówię Wam - LASKI aż miło dla oka !!!

Gość fiku mikuuuuuuuuuuu
za to faceci tacy se

Gość Karoool
Mam już ponad 100 kobiet w ulubionych i już zaczynam się gubić,wszystkie takie urocze i słodkie , aż ciepło się robi na sercu

Gość jaki flakon
no to gratuluję oby szczęście cię nie opuszczało :)

Gość Karoool
Od 10 kobiet dostałem sygnał zainteresowania, z czego dwie mi się podobają, Natomiast kobiety, które centralnie celują w mój gust, i którymi najbardziej się zachwycam - olewają mnie - to znaczy, piszę do nich, a one czytają i nie odpowiadają :-( DLACZEGO? niech mi jakaś kobieta to wytłumaczy, dlaczego tak się dzieje?

Gość Karoool
Są w trybie online, ale nie chcą wejść na mój profil i poczytać co nieco na mój temat. A przecież na miniaturce zdjęcia głównego niewiele widać.

Bo nie jesteś w ich typie. Zazwyczaj jest tak, że na takich portalach jest o wiele więcej atrakcyjnych kobiet niż facetów. Przeciętniacy myślą, że mają szanse u takich, a tu lipa.

Gość a facet niby jak
..pewnie jestem takim przeciętniakiem...,ale proszę zdefiniuj mi co to znaczy w obecnych czasach przeciętniak ,a co znaczy , atrakcyjny w sensie jakie cechy , osiągnięcia ..mam 27 lat więc jaki jest według was : 27mio latek zaliczający się do przeciętniaków ,a jaki to będzie atrakcyjny 27 latek.

Gość Sympatyczzny
Karol jestes??Dam ci rade jesli chodzi o sympatie,sam poznalem tam kobiete i jestesmy juz ze soba 3 lata. 1.Ustaw kryteria(Miasto.wiek,czy ma byc z fota czy nie) 2.Wyszukaj 3.I odwiedzaj wszystkie,nic nie pisz a odwiedzaj,predzej czy pozniej jakas napisze i moze cos sie rozwinie:) No i musisz miec fote bez foty kazda cie zignoruje.

Gość a facet niby jak
mi na dopasowani pisały na konto bez foty , bez opisu tylko ten zjebany test zrobiłem czyli jakies kobby itp i to takie laski całkiem całkiem aż się dziwiłem ,ale to pewnie jakeś wymuszone przez serwis bardziej ..oczywiście nie odpisalem zadnej bo żeby odpisać to trzeba tam wykupić jakieś premium czy coś...ja się wstydzę przez takie portale jakoś ;/ ...w rzeczywistości jest ok ,ale prze portale dziwnie mi.

Gość Sympatyczzny
Ale chyba tego zdjecia nie masz na SYmpatii,mlodo wygladasz,ile masz lat?

Gość Karoool
19

Gość Sympatyczzny
Zgodze sie z Romantykiem:)Babochlopy bez wlosow;)Nie wiem dlaczego pewnie dlatego ze w pewnym wieku nie przystoi miec dluzszych wlosow. Najlepiej sprawdzac takie ile juz sa zalogowane na portalu.

Gość drenażysta
Rzuć to gówno zwane portalem randkowym (portalem dla kobiet służącemu im do pompowania swojego ego) i portalem dla facetów co jaj nie mają aby podejść i zagadać na ulicy do babki. Jeszcze płacić za to? Pamiętaj, laski od przeciętnej wzwyż dostają dziesiątki, setki maili - dziennie, tygodniowo. To straszliwie podbija i pompuje ich ego do niewyobrażalnych, dla przeciętnego portalowego faceta, rozmiarów i uważają się za więcej warte na randkowym rynku niż są w rzeczywistości. Możesz być nawet atrakcyjnym chłopakiem, ale w takich warunkach percepcja wzajemnej atrakcyjności przesuwa się zmieniając zupełnie "układ sił". Moja rada: odpuść sobie portal i działaj w rzeczywistości, w terenie i zawszę bądź nastawiony na odrzucenie, a szybko odnajdziesz pierwszy sukces.

Gość simpaticzna
Też mam tam konto. W sumie od dosyć dawna. Zaglądam sobie czasami, jak sobie o nim przypomnę. Ale zazwyczaj nie odpisuję, bo nie mam wykupionej tej opcji :P I jeszcze nikt mnie nie sprowokował, do tego, abym zapłaciła, za możliwość odpisania... :D

Gość wqewrwtyeudhvdgwhjqlbnc
Portal desperatów.

Gość i tak nikogo nie poznasz
bo jesteś zbyt wielkiem szczurkiem i frajerem inaczej nie siedziałbyś i jęczał na kafe :D🖐️ zaraz zaczniesz rzucać kurwami :D

Gość tam 3/4 nie ma
wykpionego abonamentu :classic_cool: tylko oczka wysyłają i liczą że to drugie zapłaci i przyśle email :classic_cool:

Gość fiku mikuuuuuuuuuuu
eee tam do mnei pisali, nawet z dwoma sie spotkalam bo byli fajni (spelnaili cala listę (tę ze stopki przy stałym nicku) ale tacy byli niezdecydowani

Gość Karoool
Już jestem, a to zdjęcie to nie moje. Przeciętny - zwyczajny, nie wyróżniający się. Jestem przeciętny ponieważ, nie mam odstających uszów, ani garbatego, wielkiego nosa, ani wyłupiastych oczów. Mam przeciętną sylwetkę, czyli normalną, ani chudą ani grubą. Wzrost również przeciętny jak na faceta - 181 cm. Jestem przeciętny i to czyni mnie atrakcyjnym z wyglądu. Nieatrakcyjność może wynikać z tego co nieprzeciętne - odbiegające od normy, wyróżniające się. Na przykład niski wzrost - nieprzeciętny, cofnięty podbródek - nieprzeciętny, wielkie uszy - nieprzeciętne itp. Jednym słowem wolę być zdecydowanie przeciętny niż nieprzeciętny z wyglądu rzecz jasna. Ale na przykład nieprzeciętność może być atrakcyjna jeśli chodzi o cechy wewnętrzne, np. nieprzeciętny charakter, nieprzeciętny intelekt, błyskotliwość osobowość, talent itp. @ Sympatyczzny Profil mam kompletny. Długi opis, zdjęcia w albumie itd. Odwiedziłem blisko 150 kobiet z czego 100 mam w ulubionych, 10 puściło mi oczko (oznaka zainteresowania) w tym 2 w miarę mi się podobają, chociaż zdjęcia sprytnie zrobione, potrafią ukryć np. tuszę. Do wszystkich 100 kobiet zagadałem z czego tylko 5 odpowiedziało w tym 3 niezainteresowane, 2 pozostałe piszą niewyraźnie, raczej coś kręcą, boją się napisać wprost- nic z tego. @simpaticzna Możesz odpowiadać na listy osób, które mają wykupiony abonament.

Gość Karoool
nie chcę za bardzo generalizować, ale Kobieta atrakcyjna to kobieta ładna z wyglądu. Mężczyźni są wzrokowcami i jeśli kobieta chce zwrócić uwagę,musi był po prostu ładna. Mężczyzna atrakcyjny nie musi imponować urodą. Wymagania kobiet wobec mężczyzn są inne. Tutaj liczy się "to coś", pod którym kryje się zwykle poczucie humoru, pewność siebie itp.

Gość Przystojnyyy1985
" chociaż zdjęcia sprytnie zrobione, potrafią ukryć np. tuszę. " Przykład tego jak zdjęcia potrafią mylić wyobrażenie o wyglądzie kobiety. Zauważcie, że jeśli kobieta jest gruba i ma pucułowate policzki, może zrobić zdjęcie z bardzo bliska. Wtedy twarz wydaje się podłużna. Jeżeli ktoś ma uśmiech typu "gum smile", czyli odsłania dziąsła górnej szczęki, to wystarczy, że do zdjęciu pochyli głowę do przodu. Innym trikiem jest zdjęcie intensywnie naświetlone, które pięknie zakrywa mankamenty cery. http://www.youtube.com/watch?v=CeWFX0nXDYU Warto więc zwracać uwagę na tego typu szczegóły. Jeżeli w albumie kobieta ma wiele zdjęć i wszystkie zrobione z bardzo bliskiej odległości, to może być sygnał, że coś ukrywa. Wstydzi się pokazać z innej perspektywy, odległości. Najlepsze proporcje oddają zdjęcia robione w profesjonalnym zakładzie fotograficznym, w tym zdjęcia do dokumentów.

Gość mam cię zjem cię
ja też tam mam konto, mam tylko jedno zdjęcie, dziwnie się czuje na tym portalu jak towar, dziś gadała z kolesiem który nalegał żebym dała więcej zdjęć bo nie chce się "naciąć" tak mi napisał... Naciąć, jakbym była psem albo intratną umową! dałam prawdziwe zdjęcie, takie na którym dobrze wyszłam oczywiście al bez żadnych sztuczek, zresztą nie stoję tam cała tylko do połowy. Wicie jak się poczulam? Co za chamstwo... co o tym myślicie? Jak byście się poczuły? powiedział że takie coś go irytuje i że wiele razy się "naciął". Przeciez nawet jak się da dużo zdjęć to nie gwarantuje się tego że sie człwiiek nie natnie. A tak niczym mi nie zaimponował i tak od razu z grubej rury.

Gość Dark Jack
bo grubaski robią sobie foto samego ryjka i myślą, że są superinteligentne że nabrały faceta .. potem randka, facet przychodzi i łeeeee .. ucieka

Gość taki jeden facet27
"Przeciez nawet jak się da dużo zdjęć to nie gwarantuje się tego że sie człwiiek nie natnie" Jak się da kilka zdjęć np jedno samej twarzy ,a drugie jak stoisz koło jakiegoś posągu gdzieś w mieście w lato w krótkich spodenkach i podkoszulku to chyba widać mniej więcej jak ta osoba wygląda nie ? A jak 20 zdjęć w jakiś dziwnych pozach samej twarzy , czarno białe powyginane to chyba różnica ? Nie trzeba być chyba wielkim mózgiem i wiedzieć jakie zdjęcia dać ,żeby odnieść sukces ? Ja jak bym miał dać swoje do bym dał 4 np: 1 z psem na spacerze 2 z imprezy jak siedzę sam w pubie lub koło kogoś (twarz zamazana) 3 gdzieś nap na plaży w t-shircie + krótkich spodenkach 4 samej twarzy takie zamyślone rozmarzone Myślę że by pisały :) a jak się da jedno zdjęcie smutnej mordy w kapturze najlepiej , oczy zaspane to trudno żeby ktoś zagadał.