Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkif88gg

CZY MOZNA UCZYC W SZKOLE PODSTAWOWEJ PO LICENCJACIE CZY MGR MUSI BYC?

Polecane posty

Gość kkif88gg

bo ja mam licencjata z filologii angielskiej i przygotowanie pedagogiczne ale magistra mam juz z kulturoznawstwa czyli co innego i slyszalam ze moga mnie wywalic ze szkoly bo musze miec MGR z tego przedmiotu ktorego ucze a licencjat to za malo

Gość moniśkaa
możesz uczyć bez problemu

Gość mogą cie wywalić
jakby znaleźli kogoś lepszego na twoje miejsce. Osoby po licencjacie też są ujęte w nauczycielskich listach płac. Po prostu mniej zarabiają. Choć nie wiem jak jest w twoim przypadku. Ty mgr było nie było masz

Gość olololololoppp
i chwała im za to że tak robią:):) anglistyka dzienne 5 letnie według starego poczciwego systemu bez chadzania na skróty z pełnym przygotowaniem pedagogicznym...u mnie nigdy kłopotów nie było ale koleżaneczki po niby czymś tam wyleciały już dawno, a raczej wyżej niż na czas próbny lub zastępstwo nie były brane pod uwagę z licencjatem też przyjmą ale w podrzędnej mieścinie i to raczej w gimnazjum , na dobre liceum w dużym mieście to już na pewno szans nie ma

Gość gość
Można uczyć po licencjacie. Chociaż ja wolałabym, żeby moje dziecko uczył ktoś z magistrem co najmniej, tak jak jest to w Aurusuie.

Gość gość
mnie kiedyś uczyły osoby po szkole sredniej jak chodziłem do podstawówki ..