Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

look ! ha ha

Polecane posty

Gość atigagG
Choć prawda boli mnie :) zakochałam się w czterech od razu :):)

Gość HMS...SCRS...Petard
Jak można nie znać klasyki polskiej sceny muzycznej Przy tej nucie płakały dziewczyny, gdy chłopcy harowali za oceanem http://www.youtube.com/watch?v=mbi8JFo8TAw&feature=related Tu z kolei THE BEST voice of Poland. Niekwestionowany hit no 1. http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Warto zwrócić uwagę na powagę gitarzysty. Podniosłość chwili miażdży Na zakończenie Rosyjski Nowy Rok i absolutny hot-hit THE BEST no limit- czyli ossstra jazda bez trzymanki. http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E&feature=related

atigagG hahahah o maaaaaaaaaaaaaamo!!!!!!!!!! na 25 ma chec :P to o mnie! to o mnie!! lol! panna z kolczykiem nad ustami ma za duzy kolczyk bo jej sie tak rusza i az sie niedobrze robi :p

na luntka to ja nie moge patrzec!! zaznaczam, ze bardzo lubie oryginalnych ludzi, ktorzy maja gdzies kto co o nich mysli, ale ten jest JEBNIETY!!!!!!!

Gość atigagG
Luntek w końcu co nazbierał grzybów czy grzybicę ? :)

Gość atigagG
HMS chcę abyś został redaktorem w trójce zamiast Niedźwieckiego i układał listę przebojów :) Lubelski Full co ta babka brała jakie ruchy ma :):)

Gość HMS...SCRS...Petard
Nie przyjęli by mnie za chamstwo, postawy wywrotowe i antysemityzm.

jako prawdziwa patriotka, amerikan boja z pl w niu jork ofc. znam :D lubelski znam ale zawsze miazdzy! ha ha no ale ruscy to mnie zabili!!!!!!!!!!! :D hahahah jeszcze!!!!!! :D

Gość atigagG
HMS to zrozumiałe jak nick wskazuje niszczyciel :)

Gość atigagG
A jaj ACTA wejdzie to przestaną puszczać Panią Aldonę ? bo nie wiem czy mam być za ? :):)

Gość atigagG
NieWskazana Ex-Moca - występ w Passie zadyma jak na kafeterii nie wiadomo o co chodzi :):) zobacz jak babki torebki pod pachami mają :):)

Gość atigagG
też widziałam więc coś w tym jest :)

Kiedyś w jakiejś sytuacji też nieświadomie złapałam tak za torebkę i kurczowo ją trzymałam.. i usłyszałam od kolegi, że mam 'syndrom dewotki' :) :)

jestescie jeszcze dziewczynki? cisnienie mi podniesli na innym topicu, chyba sobie obejrze jeszcze raz te filmy na poprawe nastroju :D

co się koko stało ? kto cię zezłościł ? nie lubię cię bo jesteś ładna tej :):):)

HMS, ale ja nie bede zaprzeczac faktom! Bynajmniej! Ja jedynie domagam sie szacunku dla czlowieka - i tylko ten kontekst mnie poruszyl - nie korzystania z sformulowan "zydzi" w odniesieniu do cech osobowsci! Bo jest to krzywdzace! Bez wzgledu na "proporcje" pochodzenia...