Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa87@o2.pl

NuvaRing

Polecane posty

Gość majowa87@o2.pl

Czesc! Dzisiaj założyłam krążek po raz pierwszy i mam problem. Niby cały czas jest w pochwie, ale jest strasznie płytko i mam wrażenie, że się wysunie. Przepraszam za opis, ale jest tam na głębokości ok. 1,5 cm. Nie boje się o skuteczność (w końcu podobno wystarczy, żeby w ogóle tam był), ale o to, ze np. wypadnie mi podczas siusiania. Próbowaliśmy już z mężem ułożyć go na swoim miejscu ;), ale on i tak się zsuwa niżej. Któraś ma jakiś złoty sposób na umieszczenie go głębiej? Próbowaliśmy już palcami i hmmmm... no wiadomo ;) Z góry dzięki za odp.

Gość majowa87@o2.pl
przepraszam, niech to ktos przeniesie. niby dodalam w dobrym dziale, a samo wreszcie przeskoczylo do ogolnego :(

Gość majowa87@o2.pl
wlasnie probowalismy obu metod - palcami i czym innym ;)

Gość mruweczzka28
witaj brzydula to mruwka 28- pamietasz mnie? Mialam problem z wyjzaem prtnera i zmiqna planuw?

majoweczko ja niestety pomyslu nie mam na popchniecie;) ale moze ktos, doswiadczony w temacie,pomoze

ja go uzywam juz dlugo i tez mam czasem wrazenie ze jest za plytko, ze sie przesuwa czasem mini kawaleczek nawet wystaje jak sikam czy cos, na poczatku mnie to draznilo, ale teraz jest ok. jakos inaczej niz zwykle go sciskam przed wlozeniem i uklada sie lepiej i pewniej siedzi w srodku heh