Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhnv

Jak mozna miec takie piegi??

Polecane posty

Gość sdfjnsdfhsdksd
gfddg- lamstrung ? lamstrung to Ty jesteś :D

Gość gdhnv
nic mi nie zrobiła, to wy dopisujecie sobie teorie ze ja jej robie na zlosc, temat byl o czym innym,a jak widac zakompleksione pieguski z gory zalozyly ze znowu ktos na nie wjezdza i probuja sie bronic nieudolnie :( ;d

Gość ewidentnie widac
nie mam piegów, za to ty wyjątkowo nudne życie, żeby na temat piegów takie wywody pisać

Gość jfdhvskh
nie musimy patrzec na twoje zdjecie. powiemy ci dzis: TAK JEST LADNIEJSZA OD CIEBIE !

Gość gdhnv
hahah jest mi was zal, tj waszej glupoty o moj wyglad POWTARZAM martwic sie nie musicie, bo powodzenie mam, sama ze soba czuje sie dobrze, i jest we mnie zero plastikowej lali :) moze jeszcze mam napisac wymiary i szczegoly poszczegolnych partii ciała zebyscie ogarneli ze nie JA mam cos z garem tylko wy?

Gość sdfjnsdfhsdksd
gdhnv- właśnie udolnie się bronimy skoro masz takiego wścieka :P

Gość jfdhvskh
wlasnie widac jaks poukladana z zero kompleksami!!!!!!! :D :D gdybys byla piekna i wartosciowa lałabyś na jakąś tam laskę a zwlaszcza taka normalną. bajki piszesz PASKUDO

Gość rudopiegowata38
hahahahahahhaha idealna cera ! ja też mam idealna cerę bez syfów wagrów krost ale ma Piegi a piegi to nie wada :P mój maż mnie uwielbia :P dziewczyna ze zdięcia jest fajna ile supermodelek ma piegi !

Gość ewidentnie widac
to po kiego chooja tak wściekle próbujesz udowadniać, że jestes taka zajebista. idz spac gówniaro, gowno nas to obchodzi

Gość gdhnv
wscieka? :D chyba beke ;d nie mowie ze nie jest ladna, temat byl o piegach a interesuje sie wszystkim i wszystkimi wiec nie widze nic dziwnego w takim czy innym temacie:P

Gość gdhnv
ta piegowata kurwa odbiła mi faceta :(

Gość gdhnv
nie, nie odbiła mi :D marny podszyw :P Noxelia widze nowy nick, a ostatnio Cie usmiercili na kafe ;)

Gość gdhnv
a coz ma zrobic:P pustakiem nie jestem tylko tobie sie tak wydaje:P

Gość gdhnv
poza tym akurat ta dziewczyna jest ladna bez piegow tez bylaby /

Gość Patrycja46
Mogę zaproponować bardzo skuteczną metodę wybielania piegów/plam (piling złuszczająco - wybielający). Metoda bardzo skuteczna, po kilku zabiegach złuszczająco-wybielających piegi/plamy są nie widoczne, po pierwszym zabiegu piegi/plamy są dużo jaśniejsze. Po zabiegach, kiedy piegi/plamy są już nie widoczne należy używać kremów z bardzo wysokim filtrem i unikać słońca, ponieważ każdy wie, że piegi powracają... Zabiegi można powtarzać według potrzeb...Jeśli ktoś ma ochotę dowiedzieć się więcej szczegółów zapraszam do kontaktu mailowego: edytka11116@wp.pl

Gość cbcvbvcbcv
akurat tej dziewczyny nie oszpecają mi się robią po słońcu ostatnio znalazłam sposób, krem szwajcarskiej firmy JUST z rzeżuchy stosuję 4 tygodnie i widzę już efekty dodatkowo ma filtr więc nowe nie powstają

Gość Patrycja46
Mogę zaproponować bardzo skuteczną metodę wybielania piegów/plam (piling złuszczająco - wybielający). Metoda bardzo skuteczna, po kilku zabiegach złuszczająco-wybielających piegi/plamy są nie widoczne, po pierwszym zabiegu piegi/plamy są dużo jaśniejsze. Po zabiegach, kiedy piegi/plamy są już nie widoczne należy używać kremów z bardzo wysokim filtrem i unikać słońca, ponieważ każdy wie, że piegi powracają... Zabiegi można powtarzać według potrzeb...Jeśli ktoś ma ochotę dowiedzieć się więcej szczegółów zapraszam do kontaktu mailowego: edytka11116@wp.pl