Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhnv

Jak mozna miec takie piegi??

Polecane posty

Gość brudny_maurycy
Fajne:) Mi się podobają:) Wrzuć lepiej swoją fotkę, podejrzewam, że lasce ze zdjęcia do pięt nie dorastasz:P

Gość gdhnv
tu jeszcze jakoś wygląda, gorzej z innymi fotami :P spoko, o moj wyglad sie nie martw, przebijam cale kafe :D:D nieskromnie mowiac. ale chyba piegi mozna wybielic a nie tak trzymac rozsiane na calej twarzy?

że przbijasz kafe - to nawet wątpić nie smiemy :D bardoz ładne , mlode dziewczę . Skórka świeżą , oczy błyszczące , ładne włosy , za kilka lat - piękna młoda kobieta :)

Gość sdfjnsdfhsdksd
Uwielbiam piegi. Fajna dziewczyna:) a autorka pewnie nie może zdzierżyć,że chłopak woli tę dziewczynę niż ją :P

Gość gdhnv
jacy wy pojebai :o 🖐️ pytam jak mozna mieć takie przy dostepnych srodkach,w zyciu nie spotkalam sie z taka piegowata twarza. Napisalam cos zle ze macie do mnie sapy? No przebijam, oczywiscie pozytywnie:) nie wiem gdzie ty tutaj widzisz oczy blyszczace:D piszecie jej z litosci zeby mi udowodnic ze niby jestem brzydka zakompleksiona i jej zazdroszcze(jakby bylo czego)a to nie mi krzywde robicie tylko jej ze musicie pisac jaka to ładna jest, wiadomo ze to na zlosc, niestety niech trafi na ten temat to wpadnie w kompleksy jeszcze wieksze niz ma,z powodu WASZYCH wypowiedzi na jej temat ;D

niczego nie muszę panienko :) dziewczyna jest młodai ładna , całe życie przed nią . Pustych , plastikowych laleczek są całe tłumy a wszystkie wygladają tak samo . Zeby tylko była pewna siebie i swobodna to jej piegi będą jej najlepszym uzupełnieniem . Dziewczyna ma duży potencjał :)

Gość djhwhfriw
to ladna dziewczyna.. a piegi? ojejku.. tez czasem dodają uroku. :)

Gość gdhnv
aha, fajnie ze mnie nie widzialas a z gory zakladasz ze jestem plastikowa, bo napisalam prawde ze ma piegi, pewnie sama masz je albo inne kompleksy stad obrona jej a wjazd na mnie:)

Gość Clodija
Moja przyjaciolka miala takie piegi z wiekiem ma o polowe mniej i dodaja jej uroku jest sliczna..

Gość kjsvgskouxdcf
wyglada pięknie! przeciez to urocze! jestem b.atrakcyjna i jedyne czego mi potrzeba to piegów! zazdroszcze

Gość piegii
zawsze marzyłam by mieć takie piegi :P

wisz kto ma piegi ? osoby z bardzo delikatną skórą:) często mleczna ,czesto z rudymi włosami :) czy mam piegi ? niestety :(

Gość Mi się piegi nie podobają
Bez obrazy, ale szpecą bardziej niż krzywe zęby.

Gość rudopiegowata38
ja mam takie piegi i rude włosy i nie moge sie opędzić od facetów :P

Gość cos cie boli
ze w ogole chcialo ci sie zakladac taki temat :O

Gość jrkgf
piegi dodaja urody jesli sie ja ma (np ta dziewczyna z foty) jesli jest sie brzydkim to wiadomo czy piegi czy krzywe zeby nie pomogą wrecz pogrążą

Gość rudopiegowata38
kocham swoje piegi i nigdy niczym nie wybielę a na wiosne wygladam jak indycze jajo i mma coraz młdszych adoratorów :) moze solara już chłopakom sie znudziła :P

świetnie wygląda, poza tym ładna buźka, będzie mieć bardzo ciekawą urodę za parę lat.

Gość sdfjnsdfhsdksd
Autorki już nie ma, pewnie ją trafiło z wściekłości :D

Gość gdhnv
a mi to wisi i wasze sugestie odnosnie solar PIEGUSKI nie robia na mnie wrazenia, bo akurat cere mam idealną , jasną, bez zadnych przebarwien,krost itd:) i jestem o niebo ladniejsza od niej. dalej uwazacie ze taka piekna http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250593_220474884647483_100000549193359_841105_3035801_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/397471_333940519967585_100000549193359_1235789_768857232_n.jpg szkoda mi waszego braku gustu;d

Gość gdhnv
hahaha allium jaka zazdrość, że w przeciwienstwie do niej mam piękną cerę:P

Gość gfddg
piegowaty potwór pipi lamstrung ?

Gość nie no moze wytykanie
komus otylosci lub niedoboru kg bym zrozumiala, ale rzeczy na ktore ktos nie ma wplywu ? co ta dziewczyna ma zrobic jak ma te piegi ?

Gość ewidentnie widac
ze coś cie boli, coś cie zżera. zrobiła ci cos? :D