Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Gość flak8
nie lubię tych czarnych tematów

Gość buchay
rucham kota zza płota:classic_cool:

Gość kozy dementują
nikt nas nie tyka :classic_cool:

Gość flak8
ale mnie to wkurza pisze taki czarnuch cool i się zlatują inne czarnuchy i tak sobie popisują o głupich tematach i do tego zauważyłam że jesteście rasistami bo macie gdzieś nas pomarańcze w ogóle nas źle traktujecie PRECZ Z RASIZMEM! WOLNOŚĆ DLA POMARAŃCZY!!

MALA 🖐️ Koneserka A ja drożdże pije :O Ale na szczęście piwko też było bo niedawno znajomi poszli ode mnie :classic_cool: Konkubina powiadasz... przyjechał Twój do Ciebie wreszcie?

Gość flak8
"flak wyk**wiaj stad" no i o tym mówiłam w rasistowskie czarne nicki żeby moderna was skasowała

Gość do blondynki
pamiętasz mieliśmy nakręcić filmik na youtube jak ja przystojniak całuje Twoje stópki:classic_cool:

Gość flak8
"rasistką nie jestem sama troche orientalna więc sio! :>" a właśnie że jesteś kafeteryjną rasistką poniżacie nas bo jesteśmy pomarańczowi jestem dumna z tego że jestem pomarańczą

No pije je jakoś dwa tygodnie, półtora tygodnia temu się farbowałam i mam już odrost :classic_cool: Niewielki, ale jest.. wydaje mi się, że normalnie bym jeszcze nie miała, że tak gdzieś dopiero bliżej 3 tygodnia taki miałam normalnie, co około miesiąc musiałam farbować... poczekam do miesiąca i wtedy zobaczę czy jest różnica widoczna. Ale najlepsze, że cera REWELACJA a miałam normalnie raczej problemową, oby to się utrzymało :) do blondynki pamiętasz mieliśmy nakręcić filmik na youtube jak ja przystojniak całuje Twoje stópki Coś mi świta 🖐️

Gość do blondynki
no to gdzie będziemy kręcić ten filmik?

No ja farbuje na blond co miesiąc 😭 Raz lub dwa razy do roku rozjaśniam 😭 Ale w swoim kolorku nie wytrzymałabym. Próbowałam parę razy i źle się czuję... a farbuję od prawie 10 lat :O do blondynki Nie zadaję się z nieznajomymi :classic_cool: 🖐️

no to przeciwnie niz ja:P mam ciena karnacje i jasnych wlosach wygladajalam jak idź stąd:P kiedys chcialam sie zrobic na rudo ale mi przeszlo:) teraz sie zastanawiam nad trwalym prostowaniem wlosow:)

Gość do blondynki
blondyneczko no wiesz poznałabyś mnie przecież nim bym ci padł do stóp:classic_cool: a przystojna ze mnie bestyja ;-)

No ja blada raczej jestem więc mi pasuje ;) A rude uwielbiam ❤️ Kiedyś właśnie miałam różne odcienie rudego, czerwieni itp, teraz często myślę czy znowu nie zrobić, ale chyba w blond mi najlepiej jednak Ja mam włosy falowane, mogę łatwo zrobić proste odpowiednio rozczesując, ale kręcone mi się nie trzymają dlatego o trwałej myślałam :D Ale nie będzie mi się chciało chyba o to dbać więc szkoda niszczyć do blondynki Przystojny na kafe? :D :D Taa jasne... kafeterianki też są urodziwe :classic_cool: 🖐️

Gość IMO12354
*kaszel* *kaszel* :classic_cool: