Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Jak myślisz, co czuje człowiek gdy wie, że zaraz umrze?

Polecane posty

w sumie raz niemal umarłam, ale że tak powiem nie miałam czasu i sił na świadome rozważania, więc nie zaspokoję Twej ciekawości

Gość mamba czarniejsza od czarnej
Moja babcia uwelbiała zbierac rózne wycinki z gazet,kupony totolotka.Któregos dnia siadła i zaczęła to wszystko wyrzucać,przebierać...dwa dni poźniej dostała wylewu i zaraz potem zmarła.Myslicie że przeczuwała swoja śmierć,robiąc te porzadki?

Mamba wszystko mozliwe ze przeczuwała swoją smierć

Lomu dlaczego tak napisałeś ? stało się coś takiego w twoim zyciu że to był koniec?

Ja najbardziej obawiam sie tego,ze umrę a mój maz nie poradzi sobie z wychowaniem naszych dzieci...Boże jak ja pomyśle ,ze moje dzieci miałyby zostac na tej ziemi beze mnie,ze nie mogłabym ich utulić,pocałowac to normalnie wyć mi sie chce....Wiem,głupia jestem ze tak mysle bo moge dozyc nawet stu lat...Nieraz człowiek w zlosci mówi-"nie chce mi sie juz zyc" a tak naprawdę to oddałby wszystko za to,zeby jak najdłuzej cieszyc sie tym pieknem jakim jest zycie.ja po takich słowach wypowiedzianych wchwilach słabosci czuje ogromne wyrzuty sumienia...

Ja też tak mysle często jak Ty Mamba i najgorszych chwilach zwątpienia w swój byt , Tylko mysle co ja najlepszego bym zrobiła dla swoich bliskich jak oni to by przezyli

Ja tez juz zbieram sie do spania. Życzę wszystkim miłych i spokojnych chwil na tym ziemskim zyciu oby wszystko się ułozyło nam Wszystkim czego pragniemy najbardziej zdrowia . Dobranoc :)

Ciekawi mnie jeszcze czy po smierci te dusze widza wszystko to ,co sie dzieje na ziemi?Czy np matka widzi swoje dziecko,kóremu np dzieje sie krzywda i wyje z rozpaczy ze nie może nic zrobić,pomóc mu?czy spokojnie sie przyglada i nic jej juz to dziecko nie obchodzi?Kurcze ,ja mam tyle nurtujacych mnie pytań ale wiem ze nie ma na swiecie czlowieka.który znałby na nie odpowiedz....

Mamba ja wierzę w zycie pozagrobowe i napewno jest tak że np. matka czuwa nad swoimi dziećmi

Czuwa ale jak,kiedy nie może nic zrobic?Gdy dziecko np płacze to co ona może zrobić?Nic.Moze sie tylko przygladac i nic wiecej.Przeciez nie jest Bogiem i nie sprawi ze to dziecko bedzie za zycia szczesliwe,ze niczego mu nie zabraknie....Dobra,koniec tematu bo zaczynam zbnowu za duzo myśleć....

Mamba ale może w inny sposób ostrzec swoje dziecko przed złem . Wiem że to jest trudne do pomyslenia i do dyskusji jak nawet na tą porę. Kiedys może się zgadamy i mozemy porozmawiac na ten temat Dobranoc jeszcze raz

ok,zapisze ten temat w ulubionych.Dobranoc 🖐️