Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyla mnie zonaaaa

Wyrzucilem zone z domu! Z pomoca rodzicow - czy to normalne?

Polecane posty

Zona wyprowadzila mnie z rownowagi! Poprosilem rodzine o interwencje Jestem z nia rok po slubie, wczoraj moja matka poklocila sie z tesciowa. I moja mama uderzyla ja w twarz, moja tesciowa a dzisiaj moja zona ma do mnie pretensje. Nie wytrzymalem i powiedzialem twoja matka zasluzyla za swoj glupi pysk, bardzo obrazala moja mame. Poprosilem swoich rodzicow i siostre o interwencje, razem w czworka wyrzucilismy ja z domu. Czy to normalne ze musialem prosic rodzicow o pomoc by pomogli mi ja wyrzucic. Bardzo obrazala moja rodzine co mnie bardzo zabolalo, moi rodzice od poczatku mowili bym sie z nia nie wiazal ale nie sluchalem.

dziwne zeby nie miala pretensji za plaskacza w twarz.po co mieszacie rodzine do swojego zycia?nie wiesz,ze z rodzina tylko na fotografii.dorosnij chłopie

Jak moja tesciowa obraza moja matke ze jest podla bo nie zrobila testamentu i zachowuje sie jak glupia ci** to jak moja matka miala sie zachowac? nie wytrzymala po prostu i strzelila ja w twarz, moja zona robila mi wymowki wiec mowie by dala spokoj i zrobila awanture.

Gość jajajajjartr4e44
ja juz ten artykuł dawno czytałam widac ze ktos pewnoie go skopiowal

Gość wkurzyla mnie zonaaa
A jakim prawem ona robi mi awantury? jej matka zasluzyla na liscia i koniec kropka. Ja sobie jeszcze kogos znajde :)

obys nie znalazl 🖐️ nikt na "liscia" nie zasluguje, twoja rodzinka to banda prostaczkow, takie kurva buractwo zaraz moj eks mi sie przypomina. miszkanie z rodzinka meza to blad zycia, oby ta kobieta kogos lepszego poznala niz takie mamusiowe gowno jak ty

Ale jakby kobieta lala faceta po pysku to byloby dobrze ale tutaj kobieta strzelila kobiete i jest zle. To moja tesciowa zachowala sie jak ostatnia prostaczka i moja matka miala racje ale moja zonka musiala sie do tego mieszac.

Gość wstydzil bys sie pisac
o patologi w twoje rodzinie. Jak to zasluzyla na liscia? Czlowiek jako istota zywa posiada niezbywalna godnosc, i nikt nie ma prawa bic innej osoby po twarzy. A swiadczy to o tym ze twoja matka to dziwka bez grosza kultru. Niewychowana dziwka i tyle!!!

a moja tesciowa to jeszcze wieksza dziwka bo obraza kogos innego.

Gość to jakies prowo?
nie wierze ze tacy zalosni faceci chodza po tej ziemi, to musi byc zart, nie?

Gość ale się ppodniecacie
przecież od pierwszego postu widać, że to lipa...

Gość co ty bredzisz?
Tesciowa to nie jeszcze wieksza dziwka. Dziwka to twoja matka. Slaba, ulomna kobieta ktora nie umie pochamowac swoich pierwodnych, bydlecych instynktow. Zabrakol jej argumentow to bije po ryju, ale dno. Wiesz gdzie sie tak tez robi? W melinach. Inteligentni ludzi nie musza sie uceikac do bicia i nigdy tak nie robia! Twoja matka to bydle i tyle!

Gość adgsgg
Gdyby kobieta uderzyła faceta - to normalne Ale uderzenie kobiety przez kobiete - dla mnie to oburzające, kobiet bic nie wolno.

Gość pytasz czy to normalne?
Oczywiscie ze to nie jest normalne, to patologia jakas i wstyd

hahaha zone wyrzucil bo mamusie sie pobily hehehe:P pierwsze slysze:)powodzenia w zyciu zycze teraz:) lepiej nie mow o tym swojej nastepnej bo Cie wysmieje i spier---i :D

Gość ityf
Ty się chłopie na leczenie gdzieś wybierz. Mamusię i rodzinkę zwołał , żeby żonkę wyrzucić . Na jej miejscu sama bym spier. gdzie mnie nogi poniosą od takiego mamisynka