Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość11

zraniona teściowa

Polecane posty

Czy jest na forum jakaś zraniona teściowa. Synowa wycięła mi taki numer, że nie mogę się pozbierać.Mieszkała pod moim dachem a ja idiotka przez kilka miesięcy nie zauważyłam, że synowa ma kochanka. Kłamała, oszukiwała aby tylko spotkać się z kochankiem. Ja miałam klapki na oczach, bo nigdy nie przyszło mi do głowy, że ona jest do tego zdolna . Najgorsze w tym wszystkim to to, że ją bardzo polubiłam a ona zrobiła coś takiego. Nie tylko mnie ale mojemu synowi i swojemu synowi.Od tego czasu piszę kronikę nieszczęśliwego dziecka, którego matka wzięła swoje dobro nad dobrem dziecka.

Gość niepoggoda
A gdzie byl syn?

Gość asiaaelelleee
zdradziła twego syna, powinnaś się cieszyć że wyszło to teraz a nie za 20 lat. Poza tym nie wiadomo jakie było małżeństwo Pani syna, czasem prawda leży gdzieś po środku.

Gość Plastusiowypamiętnik
Od tego czasu piszę kronikę nieszczęśliwego dziecka, którego matka wzięła swoje dobro nad dobrem dziecka. lecz się na nogi, bo na głowę już za późno

Mały miał niecały rok, gdy poszła do pracy i tam zawrócił jej w głowie facet, wręcz się za nią uganiał i bombardował sms-ami. Zakochała się. i wybrała jego. Syn pracuje ale codziennie był w domu ale czasami póżno , bo taką ma prace.

do plastusiowego pamiętnika, to był żart. W ogóle to bardzo mi przykro i nie radzę sobie z emocjami.

W ogóle to bardzo mi przykro i nie radzę sobie z emocjami. a to akurat zrozumiałe jest. Jedno jest pewne - w małżeństwie twojego syna coś szwankuje. Natomiast nie rozumiem dlaczego mieszasz w to wnuka

Chodzi o to, że najbardziej ucierpi na tym małe dziecko , które jest cudowne i kochane a teraz wszystko się w jego życiu zmienia.

póki co nic się chyba nie zmieniło?

Bo nie mieszkają już razem i po półtora roku zupełnie zmienił oteczenie i ludzi z którymi na codzień przebywał , również ojca.

Synowa na razie mieszka u swoich rodziców i chce rozwodu, bo chce zamieszkać z tamtym facetem.

ojca jak sądzę zmienić trudno...o ile sam ojciec nie pójdzie po linii najmniejszego oporu i radosnie nie uzna że teraz już wysilać się nie musi bo ma zastepstwo :classic_cool:

nawet jeśli będize tu zraniona teściowa to w czym ci to pomoże ? smutne jest to co sie stało ,ale wtrącanie ise w małżęństwo syna czyli człowieka dorosłego w niczym i nikomu nie pomoże. Rozumiem ,zej ako matce ciężko ci na to wszystko patrzeć ,ale oni sami muszą uporządkować swoje sprawy .

Gość Dawno dawno temu....
a ja powiem tak: to są sprawy między Twoim synem a synową, Ty nie jesteś tu żadną stroną i nie masz prawa się mieszać na jakimkolwiek etapie tej sprawy. Podkreślam - to ich sprawa. Mieszając się pogarszasz sytuację.

Syn wiedział wcześniej i walczył o nią ale przegrał.Ja dowiedziałam się po nowym roku . Syn myślał, że jeszcze da się uratować związek dlatego nie mówił. Nie chciał żebym żle o niej myślała, jeśliby wszystko ułożyło się dobrze.

skoro synowa odeszła od swojego męza to pozostaje tylko formalnie uregulować sprawy i starać się żyć normalnie .

Kochani nie mieszałam się i nie mieszam.Wiem, że takie jest życie i każdy ma je tylko jedno .Czekam na rozstrzygnięcie całej sprawy aby mały jak najmniej ucierpiał, bo co tu winne dziecko. Wstałam dziś w podłym nastroju i chciałam trochę rozładować żal i smutek.

Gość Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziecko jest na tyle małe ze nie bardzo zdaje sobie sprawe z tego co sie dzieje, a wy dorosli musicie przyzwyczaic sie do nowego zycia

Gość Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wzajemnie ;)

jeszcze do monaaaa. Niestety widać,że dobrze zdaje sobie sprawę ,że coś się w jego życiu raptownie zmieniło.Zauważyłam to w jego zachowaniu.

Gość babcia to ja
ja cię rozumiem:( cale szczęście ,ze ta "skurwycórka" sama sobie poszła i nie siedzi tobie i twojemu synowi już na głowie. Niech idzie w pizdu! Oliwa nie rychliwa , ale w końcu ........ itd...:D (tak na pocieszenie) Najważniejsze byś ty i syn miał dobry kontakt z dzieckiem , cóż w naszej ukochanej Ojczyźnie takie prawo ,że choć jego matka ścierwo to i tak dziecko zostaje przy niej po rozwodzie:(

Gość mysle, ze setki tysiace
rozwod z orzeczeniem o jej winie koniecznie